Horoscop 2018 - Leu

Duminica, 24 Decembrie 2017, ora 16:41
13802 citiri
Horoscop 2018 - Leu
Foto: Arhiva Ziare.com

2018 este un an in care trebuie sa indraznesti sa iesi din zona de confort daca nu ai facut-o pana acum. Personalitatea leului va trebui sa se schimbe putin pentru a se adapta circumstantelor din 2018. Acest lucru te-ar putea ajuta la construirea caracterului si a unei personalitati mult mai profunde.

Leul este un semn curajos, plin de energie si foarte atent la detalii, dar si carismatic si romantic. Toate acestea te vor ajuta in anul ce vine, dar te-ar putea si rani daca nu ai grija.

Zodiac Leu

Viata amoroasa va fi una dinamica, cu suisuri si coborasuri, dar in cea mai mare parte, una grozava. "Pasiune" va fi numele tau in acest an. Impartaseste-ti sentimentele cu cine simti si asculta-ti partenerul atunci cand are nevoie. Comunicarea este punctul cheie. Asteapta-te la schimbari in privinta dragostei si a vietii sociale.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul LEU

Lucrurile vor fi fantastice si teribile in privinta carierei, pentru ca vor fi multe provocari. Apar oportunitati de avansare, ceea ce nu va fi usor, cel putin la inceput, dar va fi ceva bun pe termen lung.

Din punct de vedere financiar nu vor fi mari modificari, dar vei fi mult mai bine organizat, ceea ce ti-ar putea oferi sansa unei investitii in ceva mai mult.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia LEU

Fa cat mai multa miscare si fii atent la sanatate. Ti-ai putea crea un program fix pentru a face sport. Lucreaza mai mult pe partea de reducere a stresului, iar meditatia sau miscarea in aer liber te-ar putea ajuta in acest sens.

Vor fi momente in care simti ca lumea se misca mult prea repede pentru ritmul tau, dar si perioade in care ai impresia ca toti raman in urma ta. La inceputul anului va fi mai greu sa te mobilizezi, dar apoi apelezi la energia de rezerva. Nu uiti sa iti rezervi timp pentru tine.

Horoscop: Ce uraste LEUL si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop leu 2018, #horoscop 2018, #zodia leu , #zodia leu