Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii Pesti (Galerie foto)

Luni, 22 Februarie 2016, ora 09:51
11875 citiri
Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii Pesti (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Nativul nascut sub zodia pesti este un idealist sensibil, romantic si visator, adesea inclinat spre activitati artistice, planuri marete si idei nepractice. Pentru ca lumea nu il intelege, alege sa se interiorizeze.

Barbatul pesti este un adevarat iubitor de arta si de lucruri cu tematica marina. De fapt, orice este in legatura cu apa ii satisface spiritul marin. Nu ii place sa atraga atentia asa ca opteaza mereu pentru lucruri discrete, de bun gust.

Afla in continuare ce fel cadouri prefera barbatul Pesti si ce trebuie sa eviti sa ii cumperi.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul PESTI

Statueta de bronz cu Poseidon

El este atras de apa, in special de mari si oceane, asa ca nimic nu ar putea sa il faca mai fericit decat o statueta cu Zeul Marilor, Poseidon. Prin acuretatea detaliilor ii vei cuceri inima, iar prin ilustrarea unui subiect de care e pasionat ii vei demonstra ca il cunosti cu adevarat.

Prima dragoste a pestelui este apa, iar a doua este arta. Firea sa romantica il face sa priveasca cu nostalgie la vremurile demult apuse si sa aprecieze vechile opere de arta. Statueta de bronz este un cadou decorativ, perfect pentru spatiul sau personal.

Piesa de mobilier in forma de barca

O piesa de mobilier inedita, potrivita pentru spatiul sau personal s-ar putea sa fie cadoul perfect pentru barbatul pesti. Este fara indoiala util, nu ocupa mult spatiu si cel mai important, pastreaza tematica apei, de care pestii sunt atat de atasati.

Cadoul poate fi cu atat mai potrivit daca sarbatoritul este pasionat de pescuit sau excursii pe apa. Cele mai de pret lucruri pe care le are isi vor gasi locul in noul sau dulap.

Horoscop: Ce urasc PESTII si de ce te enerveaza

O macheta dupa o nava de viteza

O alta alegere din categoria cadouri decorative ar putea fi o macheta mica si eleganta a unei nave de viteza (speedboat). Este foarte posibil ca marele sau vis sa fie sa aiba propria barca intr-o buna zi. Acum, ii poti oferi un mic trofeu pe care sa il admire pana cand va avea jucaria adevarata.

Macheta speedboat este o reproducere fidela, in detalii realistice a navelor de viteza din anii '50. Este o piesa pentru un cunoscator al lucrurilor fine si elegante. Pregateste-te sa-l auzi cum iti povesteste cate complimente a primit.

Lampa de birou Retro

Deoarece pestii sunt foarte concentrati pe munca lor, adesea artistica, vor petrece nenumarate ore perfectionandu-si munca. Pentru serile cand stii ca el va trebuie sa stea sa lucreze tarziu, cel mai util obiect pe care il poate avea este o lampa de birou.

Eleganta si cu un design utilitar, lampa retro va fi primita cu bucurie de catre nativul pesti. Nu ocupa mult loc si poate fi instalata oriunde.

Ce sa nu ii oferi niciodata unui barbat pesti?

Barbatii pesti urasc singuratatea si isi doresc sa petreaca cat mai mult timp cu cei dragi. De asemenea, ei nu sunt fani ai tehnologiei, prefera metodele traditionale de a face lucrurile.

Asadar, evita sa ii daruiesti jocuri sau sa ii propui activitati care il obliga la singuratate, nu ii va placea si se va plictisi repede. Iar daca aveai de gand sa il rasfeti cu cel mai nou smartphone sau smart device, sa stii ca nu va fi impresionat.

Ca intotdeauna, speram ca acum ai o idee mai buna despre cadoul perfect pentru barbatul din viata ta si vei face o alegere care il va bucura.

Materialul si imaginile produselor au fost oferite de My-man.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#cadouri barbati pesti, #cadou barbati zodia peste , #zodia pesti