Zodiac Pesti

Duminica, 03 Ianuarie 2010, ora 01:47
56789 citiri
Zodiac Pesti
Foto: Ziare.com

Pestii in mod evident reprezinta o zodie de apa, iar cuvantul reprezentativ este "intelegere". Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt puternice, insa nu prea sunt nascute pentru functii importante, mai ales pentru a fi lideri, deoarece ele doresc sa isi traiasca viata in propriul stil, fara a fi responsabile de soarta celor din jur.

Cel mai bine se simt iarna si in acest anotimp se pot desfasura dupa bunul plac. Culoarea preferata este nuanta de verde a marii, iar piatra preferata este... coralul.

Pestii au un simt aparte pentru arta, mai ales muzica, adorand in acelasi timp tehnologia si tot ce este nou in aceste domenii.

Simbolul acestei zodii sunt doi pesti care inoata in directii diferite, de unde si dificultatea de a lua decizii concrete. Fiind ultimul semn al zodiacului, in Pesti se ragaseste cate putin din celelalte zodii, ceea ce le ofera capacitatea de a se identifica cu oameni din toate zodiile.

Persoanele aflate sub zodia pestilor sunt foarte schimbatoare, se adapteaza usor si sunt "open mind". Femeile aflate in aceasta zodie nu exceleaza in domeniul afacerilor, insa asta nu inseamna ca nu au parte de succes atunci cand au sansa de a se exprima in mod liber.

Pestii reprezinta o zodie sensibila, mai exact sensibila la critici, dar si la sentimentele celor din jur. Au incredere in oameni, sunt profund afectati de comportamentul uman si le este foarte greu sa spuna "Nu" cuiva.

Incearca sa infrunte realitatea prin comportament de autoamagire si autocompatimire, retragandu-se in propria lor lume. Aceasta atitudine dureaza foarte putin si dupa ce va reusi sa ii faca pe cei din jur sa se simta vinovati de esecul sau, zambetul le va reveni pe buze. De foarte multe ori pestii au reactii ciudate fata de actiuni simple precum cumparaturile.

Soarele se afla sub acest semn de pe 19 februarie pana pe 20 martie. Femeile cu Luna in Pesti sunt adesea visatoare si nu prea au contact cu realitatea.

Din punct de vedere sexual, pestii sunt linistiti, fanteziile lor sunt profunde si complexe.

Pesti celebri: Cindy Crowford, Moby, Ja Rule, Jessica Biel, Eva Mendes, Bruce Willis, Catalin Josan, Dan Teodorescu, Bodo.

Zodiac realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#zodiac pesti, #zodii, #zodiac, #astrologie , #zodia pesti