Horoscop: Afla cum sa cuceresti femeia RAC

Luni, 27 Februarie 2012, ora 09:21
33790 citiri
Horoscop: Afla cum sa cuceresti femeia RAC
Foto: Ziare.com

In cazul in care vrei sa cuceresti o femeie nascuta sub semnul zodiacal rac este bine sa stii cateva lucruri despre personalitatea ei pentru a ajunge sa o intelegi mai bine.

Femeile rac pot fi capricioase, sunt mult prea conduse de emotii, sensibile si nu accepta criticile, asa ca daca vrei sa le cuceresti, ai grija cum pui problema, arata Dream Girl Secret.

Sunt foarte nesigure uneori si va fi datoria ta sa incerci sa le oferi o stare de confort. Isi iubesc originile si familia este extrem de importanta pentru ele.

Acestea vor face mereu lucrurile in mod indirect si aproape niciodata nu vor initia o actiune, dar cu toate acestea vor avea parte de tot ceea ce isi doresc. Cauta pe cineva ambitios si pentru unele femei nascute in zodia Rac banii sunt foarte importanti.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia GEMENI

Daca iti doresti sa atragi o persoana nascuta sub acest semn zodiacal, va trebui sa fii corect si sincer in tot ceea ce faci.

Cand o vei intreba ce isi doreste de la un barbat, probabil iti va raspunde ca sinceritate si frumusete, insa nu va fi adevarul. Trebuie sa inveti sa o citesti, sa o intelegi si asa o sa ai succes cu ea.

Un barbat care crede ca fiind dragut va atrage o femeie, o ia sigur pe un drum sortit esecului.

Cele mai multe femei rac cauta stabilitatea, dar cum asta nu functioneaza intotdeauna trebuie sa stii pe ce butoane sa apesi si in acest mod nici macar banii nu mai conteaza.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia TAUR

Incearca sa ai mereu incredere in tine, sa arati ca stii ce vrei de la viata, dar astfel incat sa eviti sa fii arogant.

Umorul este o metoda la indemana pentru a imblanzi femeia rac.

Ingrijeste-te. Fii mereu curat, arata ca esti "proaspat" si ai grija sa mirosi bine.

Nu lasa impresia ca esti disperat. Daca o sa simta asa, o sa plece.

Afla numai de pe Ziare.com cum poti sa cuceresti nativii fiecarei zodii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#caracteristici femeia rac, #relatii femeia rac , #zodia rac