Horoscop: Cum sa cuceresti femeia VARSATOR

Vineri, 16 Martie 2012, ora 12:16
44524 citiri
Horoscop: Cum sa cuceresti femeia VARSATOR
Foto: Ziare.com

Inainte sa cuceresti o femeie varsator trebuie sa stii ca vei avea foarte mult de munca si o sa simti ca te lupti cu morile de vant. Afla in continuare caracteristicile sale pentru a sti cum sa te apropii de ea.

Ele sunt fie timide, sensibile, blande si rabdoare, fie pline de viata, exhibitioniste si exuberante, arata Wikihow.

Femeia varsator iubeste libertatea, asa ca nu incerca sa ii impui nimic pentru ca vei fi dat la o parte imediat. Cauta o pozitie puternica si este dornica de a conduce.

Are nevoie de spatiu si nu suporta posesivitatea sau crizele de gelozie.

Trebuie sa o faci sa simta ca este stapana pe situatie chiar si atunci cand este nesigura pe ea.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia SCORPION

Intelege ca este foarte sociabila si ii place sa se afle in compania multor oameni. Sa cunoasca persoane noi si interesante este una dintre distractiile preferate.

Are idealuri mari si face tot posibilul ca lucrurile sa se intample asa cum vrea ea. Uneori se intampla, insa are nevoie si de putin ajutor, asa ca trebuie sa fii acolo pentru a-i arata ca esti cel pe care se poate baza.

Nu o forta sa iti arate sentimentele. Daca o lasi sa faca totul cum isi doreste, cu atat mai mult te va iubi.

Este onesta si asta asteapta si de la tine. Nu o minti pentru ca este ultimul lucru pe care il vei face in legatura cu ea. Nu o sa vrea sa formeze un cuplu cu tine inainte sa-i fii prieten. Pentru ea amicii sunt mai importanti decat iubitul, asa ca incearca sa o cuceresti fiind un sprijin pentru ea. Crede in ideea ca iubitii vin si pleaca, prietenii raman.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia CAPRICORN

Femeia varsator va testa un potential partener pentru a vedea cum reactioneaza in situatii de criza.

Tot timpul tine-o in alerta si ofera-i lucruri noi de facut pentru ca pleaca daca relatia devine plictisitoare. Are nevoie de stimulare intelectuala si adora sa incerce si sa invete lucruri noi.

Comunicarea este cheia catre inima sa. Nu uita asta. Trateaz-o cu respect si ofera-i dragoste si multa atentie.

De asemenea, arata-i ca ai o cultura generala bogata si ca iti place sa citesti pentru ca este atrasa de barbatii inteligenti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#cucerire femeie varsator, #relatii femeia varsator, #cuplu femeia varsator , #zodia varsator