Ziare.com

Anul Dragonului Negru de Apa - cum vor fi copiii nascuti in 2012

Luni, 02 Ianuarie 2012, ora 22:18

   

Anul Dragonului Negru de Apa - cum vor fi copiii nascuti in 2012
Am intrat in anul 2012. Conform zodiacului chinezesc, acesta este anul Dragonului Negru de Apa, singurul animal mitic dintre cele 12 care alcatuiesc horoscopul chinezesc.

Potrivit acestuia, copiii, care vin pe lume intr-un an aflat sub semnul Dragonului sunt unici. Vor fi copii cu o intuitie si inteligenta sclipitoare, centrati toata viata pe atingerea telurilor si extrem de norocosi, pe parcursul existentei lor. Ei vor fi gata sa se sacrifice pentru familiile lor, indiferent de obstacolele care le vor sta in cale, scrie Teen Problem.

Nativii din zodia Dragonului Negru de Apa sunt oameni cinstiti si capabili. Ei vor ajunge in functii inalte de conducere, putand deveni generali de armata. Persoane extrem de creative, vor ajunge cu usurinta sa fie considerati inteleptii neamului. Nu vor sti ce inseamna lacomia si ipocrizia.

Efortul lor continuu catre perfectiune ii va face placuti de rude si prieteni, dar si de partenerii de viata. Foarte rar vor intra in conflicte verbale, dar, cand se va intampla acest lucru, este posibil ca totul sa aiba un final imprevizibil.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6141 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor