Horoscop saptamanal: 21 - 27 noiembrie 2016

Duminica, 20 Noiembrie 2016, ora 18:20
9518 citiri
Horoscop saptamanal: 21 - 27 noiembrie 2016
Foto: Arhiva/Ziare.com

Scorpion

E o perioada in care nu pari cea mai implicata persoana. Poate ca nu esti suficient de atent, poate ca emotiile sunt prea multe. Cert e ca vor fi niste neintelegeri la serviciu, unde se asteapta altceva de la tine. Din fericire, totul e trecator.

Sagetator

E o saptamana benefica pentru contracte si parteneriate. Ai grija in ceea ce priveste impartasirea informatiilor: cele importante ar trebui sa ramana doar pentru tine. In rest, atentie multa, inclusiv in relatia de cuplu.

Capricorn

E o saptamana buna mai ales in ceea ce priveste sfera financiara, oportunitatile pentru noi investitii. Concentreaza-te mai mult la munca, dar nu uita nici de familie, pe care ai cam neglijat-o in ultima perioada.

Varsator

Nu esti in cea mai buna forma; esti mofturos, starea de spirit ti se schimba des, iar ceilalti nici nu mai stiu cum sa se comporte cu tine. E o perioada in care ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa reactionezi. Daca poti, ia-ti cateva zile libere.

Pesti

Esti vazut bine in aceasta perioada. E un moment bun sa preiei initiativa si sa faci ceva pentru a-ti indeplini visurile. Bonus: sunt sanse mari ca in urmatoarea perioada sa-ti creasca veniturile.

Berbec

Ai capacitatea de a vedea posibilitati si oportunitati pe care altii nu le observa. Incearca sa nu-ti epuizezi energia facandu-ti griji inutile. Mai bine comunica, spune-ti cu sinceritate opinia, arata-ti clar telurile. Fata de cei apropiati arata-ti emotiile; se anunta momente calde, pline de armonie.

Taur

Opreste-te din cursa nebuna si intreaba-te daca chiar esti multumit de linia vietii tale. Daca raspunsul e negativ, apuca-te si fa schimbarile la care te gandesti de ceva vreme. Nu sunt schimbari radicale, insa rezultatele se vor vedea.

Gemeni

Emotii puternice te scot din starea de confort si persoane invidioase incearca sa-ti complice viata. Ai nevoie de un pic de relaxare si de compania prietenilor pentru a-ti reveni. Asculta-ti un pic si vocea interioara si vei reveni revigorat pentru a face fata oricaror provocari.

Rac

Ritmul nebun din ultima perioada se potoleste. Ai incercat sa faci multe lucruri in acelasi timp. Ai cerut si ajutorul, dar, din pacate, esti singurul care stie si poate sa rezolve problemele. Daca nu ai reusit, analizeaza-ti cu atentie si sinceritate actiunile, vezi unde ai gresit, invata si nu da vina pe nimeni.

Leu

In plan profesional nu se anunta o saptamana cu noutati. In sfera personala, vor fi ceva schimbari. Esti mai sensibil in aceasta perioada, vezi cu claritate care sunt intentiile reale ale celor din jur. Celor apropiati nu te abtine sa le spui exact ce simti pentru ei.

Fecioara

Cateva oportunitati aproape ca-ti bat la usa. Fructifica-le, cat inca poti. Va urma o perioada mai confuza, in care-ti vei pune la indoiala telurile. O discutie cu cineva in care ai incredere te va ajuta.

Balanta

Mare atentie la felul in care iti expui ideile; risti sa fii inteles gresit. In rest, viata ta ar fi mai usoara daca ai imparti totul, si bucurii, si necazuri, cu inca cineva. De tine depinde sa faci asta, mai ales ca exista cineva interesat.

Citeste si Horoscopul pentru 14-20 noiembrie, Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#horoscop saptamanal 21 noiembrie, #Horoscop saptamanal noiembrie, #horoscop saptamani noiembrie , #zodiac