Semne ca esti obsedat de horoscop

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 10:06
8468 citiri
Semne ca esti obsedat de horoscop
Foto: Ziare.com

Multi oameni se uita ocazional pe horoscop si se amuza cand astrele le pregatesc ceva special, dar exista si persoane care se ghideaza dupa aceste predictii si au incredere oarba in ceea ce citesc.

Cand vine vorba despre horoscop exista trei categorii de oameni: cei care cred ca este o inselatorie, cei care il citesc din cand in cand si cei care cred orbeste in el. Buzzle aduce cateva argumente pentru ca fiecare om sa vada daca se increde prea mult in ceea ce spun astrele.

Cu ce zodie nu esti compatibil si de ce

Incep ziua citind horoscopul in ziar

Multi oameni au obiceiul sa citeasca ziarul dimineata. Oamenii care isi ghideaza viata dupa horoscop citesc prima data pagina aceasta vrand sa afle cum va fi ziua lor, daca vor castiga la loto, daca isi vor intalni sufletul pereche sau daca trebuie sa se astepte la un conflict la locul de munca.

Stiu totul despre zodii

Acesti oameni cunosc care sunt semnele de apa, de foc, de pamant sau aer si datele fiecarei zodii in parte. Stiu clar ce inseamna termeni precum "Mercur retrograd", "ascendent" sau "semn solar".

Cum se comporta cand fac cunostinta cu cineva

Ori de cate ori cunosc o persoana gasesc o metoda prin care sa o intrebe data nasterii, ceea ce este doar o scuza pentru a afla zodia respectivului. In asa fel, isi fac calcule pentru a afla daca sunt compatibili cu cel din fata lor.

Inainte sa inceapa o relatie verifica compatibilitatea zodiacala

Daca sunt invitati in oras de o persoana, vor face tot posibilul sa afle data nasterii, tot pentru a afla cat de combatibili sunt. Daca astrele nu prevad un viitor frumos, exista riscul ca intalnirea sa nu se mai produca.

Cele mai bune gospodine, in functie de zodie

Sunt dezamagiti atunci cand astrele dau gres

Daca o relatie se termina, dar astrele spuneau ca respectivul le era suflet pereche, vor trai o adevarata drama, intrebandu-se cum de s-au inselat stelele.

Judeca oamenii in functie de zodie

Dragostea sau ura fata de o persoana se bazeaza pe semnele zodiacale, asta pentru ca ei, fiind "doctori" in astrologie, stiu exact ce vor face oamenii. Ei vor folosi mereu fraze precum "Este o fecioara tipica" sau "Este clar un varsator".

Colectie de obiecte cu semnul lor zodiacal

Daca mergi in vizita la un asa zis doctor in astrologie, vei vedea la orice pas obiecte cu semnul sau zodiacal. Chiar daca nu ii cunosti zodia, o sa o afli in mod sigur.

Justifica totul prin prisma zodiei

Aceste persoane isi vor justifica intotdeauna comportamentul discutabil prin "Sunt o balanta (sau alta zodie), nu pot face asta".

Investesc bani in pasiunea lor

Cu siguranta acesti oameni au carti despre horoscop, zodii sau alte subiecte legate de acestea si in librarii se opresc mereu la coltul cu volume despre astrologie. De asemenea, sunt dispusi sa ofere sume destul de mari pentru a afla horoscopul personalizat sau astrograma.

Pana unde poate ajunge obsesia unei astfel de persoane? Ei bine, ei chiar isi anuleaza excursii sau concedii daca astrele nu prevad lucruri bune pentru acea perioada. Ca sa nu mai spunem despre semnarea unui contract. Nici nu se gandesc sa semneze ceva daca horoscopul a spus ca nu este momentul potrivit pentru asta.

Defecte si calitati pentru fiecare zodie

In telefonul lor gasesti fara discutii o aplicatie pentru horoscop, fiind in mod sigur abonat la cel zilnic.

Problema acestor oameni este ca daca intr-o zi la horoscop scrie ca vor pati ceva rau, ei vor astepta pana seara ca ceva sa li se intample.

Inedit despre zodiac

Zodia scorpion este cea mai intalnita, reprezentand 9,6% din populatia lumii, iar la polul opus se afla varsatorul, 6,3%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#semn obsedat horoscop, #om obserdat horoscop , #zodii