Vezi ce personalitate ai in functie de zodie

Marti, 10 Martie 2015, ora 11:35
12644 citiri
Vezi ce personalitate ai in functie de zodie
Foto: Ziare.com

Fiecare persoana are caracteristici specifice, care sunt in stransa legatura cu zodia. Afla care sunt trasaturile personalitatii tale conform influentelor astrale ce corespund zodiei in care te-ai nascut si descopera care sunt, in linii mari, punctele forte care te definesc.

Berbec

Ai o personalitate puternica, axata pe independenta, sinceritate, entuziasm si impulsivitate; obisnuiesti sa ajuti pe oricine are nevoie de tine, pui suflet in munca pe care o faci si iveselesti pe toata lumea cu optimismul si firea ta copilaroasa. Incapatanarea te defineste si te superi din orice, insa nu tii ranchiuna. Iti plac provocarile si ai stofa de lider. Iubesti cu pasiune.

Taur

Personalitatea ta se caracterizeaza prin perseverenta in realizarea obiectivelor, incapatanare, loialitate si rabdare; iti place sa fii alaturi de prieteni, iar in ceea ce priveste finantele, obisnuiesti sa cheltuiesti mult. Nu iti plac schimbarile, adori confortul, luxul. Nu prea te exteriorizezi; cand te supara cineva, apelezi la ironie. In iubire, iti manifesti firea posesiva.

Incepe Anul Caprei de Lemn in zodiacul chinezesc - Cum influenteaza razboaiele

Gemeni

Independenta, schimbarea, adaptabilitatea si agitatia - acestea sunt principalele trasaturi care definesc personalitatea ta. Iti place sa conversezi si sa afli lucruri noi, care sa iti mentina mintea activa si spiritul incitat, de aceea iti indeplinesti cu succes obiectivele. Ai o fire impulsiva si directa, iti schimbi rapid starea de spirit; in dragoste iti aperi propriile interese.

Rac

Ai o personalitate contradictorie, misterioasa, axata pe profunzime si intuitie. Iti pasa mult de cei din jurul tau si faci tot ce poti ca sa ajuti. Cand ceva te deranjeaza, tinzi sa te inchizi in tine si ai nevoie de intelegere si incurajare. Citesti bine oamenii, ai o memorie excelenta si de indata ce treci peste timiditate, poti realiza orice iti propui. In dragoste, pui pret pe stabilitate.

Leu

Ambitia, siguranta de sine, spiritul cald, vesel si energia sunt trasaturile cele mai pregnante ale personalitatii tale. Te axezi pe prezent, iti place viata si incerci sa te bucuri la maxim de tot ce iti ofera. Iti place sa socializezi si ai aptitudini de lider. Tinzi spre o viata luxoasa, ai succes in afaceri. Atragi prin carisma si umor, iar in dragoste simti nevoia de atentie si respect.

Fecioara

Personalitatea ti se evidentiaza prin spiritul de observatie, analiza, dorinta de perfectiune si rationamentul logic. Ai trairi interioare intense, insa ti-ai dezvoltat un mecanism de aparare, de aceea deseori te consumi fara a arata celor din jur zbuciumul sufletesc. Gandirea rationala te ajuta mult in afaceri, ai ambitie si doresti sa te autodepasesti. In iubire, ceri si oferi devotament.

Balanta

Trasaturile tale principale sunt sociabilitatea, diplomatia, idealismul, eleganta, inteligenta. Ai o fire foarte comunicativa, te imprietenesti repede si molipsesti pe ceilalti cu spiritul tau vesel. Te preocupa artele frumoase si rafinamentul, nu iti place sa stai locului, te implici in multe proiecte cu succes si cauti sa te dezvolti. In dragoste, iti plac provocarile.

Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun cu cine sa te insotesti

Scorpion

Te remarci prin pasiune, dinamism, spirit de observatie, scepticism si gelozie. Ai farmec magnetic si intuitie. Iti place sa detii controlul, loialitatea conteaza mult pentru tine, nu uiti si nu ierti tradarile, stii sa apreciezi pe cei care te respecta. Traiesti in prezent, te detasezi de probleme si ai ambitie in a-ti indeplini obiectivele. Pentru tine, dragostea este intensa.

Sagetator

Ai o personalitate bazata pe spiritul de aventura, idealuri inalte, independenta si dorinta de afectiune. Simtul umorului iti este foarte dezvoltat si ai o fire optimista, sincera si calda. Iti place sa socializezi si sa te afli in centrul atentiei, ajuti pe toata lumea dezinteresat. Te ocupi de multe lucruri simultan si incerci sa le realizezi cat mai bine. In dragoste nu iti place monotonia.

Capricorn

Ambitia, perseverenta, rabdarea si atentia la detalii alcatuiesc cel mai bine baza personalitatii tale. Ai un bun simt organizatoric si iti iei treburile in serios, iti place sa fii in centrul atentiei si sa comanzi. Atunci cand iti propui ceva, sunt sanse foarte mari sa si iti indeplinesti idealurile. In dragoste, nu te aventurezi, ci preferi sa iti iei masuri de precautie inainte de a iti dezvalui sentimentele.

Ce bauturi alcoolice sunt mai potrivite fiecarei zodii (Galerie foto)

Varsator

In linii mari, ai o personalitate puternica, dai dovada de istetime, creativitate, loialitate si inventivitate. Adori sa ii faci pe cei din jurul tau sa rada, iti place sa conversezi. Iti iei munca in serios, ai ambitie si determinare in a iti realiza idealurile. Ai o fire contradictorie si uneori reactionezi imprevizibil. In viziunea ta, dragostea trebuie sa fie dinamica, sa nu te plictiseasca.

Pesti

Ai o personalitate vulnerabila axata pe sensibilitate, spiritualitate, mister si intuitie. Ai mintea deschisa si o imaginatie bogata, te atrag lucrurile artistice si ceea ce este iesit din comun. Esti intr-o permanenta cautare de sine, de aceea risti sa cazi prada viciilor. Nu iti place sa confrunti direct lucrurile si preferi sa te indepartezi si sa te inchizi in interior. Pentru tine, dragostea inseamna romantism.

Revista YVE

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#personalitate zodie, #personalitate functie zodie, #afla personalitate zodie, #caracter zodie , #zodii