Ziare.com

Bani din carti: Top 5 cele mai profitabile edituri

Marti, 03 Decembrie 2013, ora 11:26

   

Bani din carti: Top 5 cele mai profitabile edituri
Cultura inca mai genereaza profit in Romania. In clasamentul celor mai profitabile edituri, pe langa "colosii" Humanitas, Polirom sau Art, apar si "new-entry-uri" precum Paralela 45 din Pitesti.

In Romania, piata de carte este estimata la circa 60 milioane de euro. Totusi, jucatorii din piata sustin ca este foarte departe de potential, consumul pe cap de locuitor fiind mult sub media europeana. Pentru a tine pasul cu nevoile clientilor, foarte multe edituri au introdus in oferta e-book-uri sau au "insistat" pe domeniile la "moda" cum ar fi literatura SF.

Business24 prezinta, in exclusivitate, topul celor mai profitabile edituri din Romania, in 2012, in baza unui clasament realizat de Consiliul National pentru IMM (CNIPMMR). Afla care este cea mai profitabila editura romaneasca, in continuarea articolului Bani din carti: Top 5 cele mai profitabile edituri pe Business24.ro

Ai nevoie de un credit si nu ai timp sa mergi la banca? Incearca adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Ai banii in cont in doar cateva minute si nu faci niciun drum la banca. Afla mai multe!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 960 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor