Au aparut primele imagini ale modelului Hyundai Genesis Coupe

Luni, 17 Martie 2008, ora 15:35
2594 citiri
Au aparut primele imagini ale modelului Hyundai Genesis Coupe

Au aparut primele imagini cu noul model Hyundai Genesis Coupe, pregatit pentru lansarea oficiala la New York.

Noul model poate fi vazut in premiera gratie unui grupaj de fotografii semi-oficiale scapate pe internet. Producatorul coreean a pregatit versiunea coupe a modelului Genesis pentru a o prezenta la deschiderea portilor Salonului Auto de la New York.

Genesis Coupe este dezvoltat din conceptul prezentat anul trecut la salonul auto de la Los Angeles. Versiunea coupe reprezinta a doua aparitie din gama, dupa versiunea sedan. In acelasi timp, Genesis este primul model Hyundai prevazut cu tractiune pe spate.

Desi inca nu exista informatii oficiale, se pare ca versiunea de baza a lui Genesis Coupe va fi motorizata de un propulsor de 2.0 litri supraalimentat de 215 CP, ajungand ca versiunea de top sa fie administrate prin intermediul unui propulsor V6 de 3.8 litri si 300 CP, dupa unele surse, 380 CP dupa altele.

Ramane sa asteptam comunicatul oficial al companiei pentru a sti exact cata putere a rezervat Hyundai noului Genesis Coupe. Printre detaliile tehnice se vehiculeaza si prezenta franelor Brembo.

Din imagini observam ca noul model pastreaza liniile de design existente in versiunea concept, singurele modificari aduse in versiunea de serie fiind capota din fibra de carbon, inlocuita cu una normala, si redimensionarea prizelor de aer din partea frontala.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#Hyundai Genesis Coupe, #salonul auto de la news york , #lansare