Netoiu ii critica pe sefii de la Dinamo

Marti, 23 Martie 2010, ora 22:20
1301 citiri
Netoiu ii critica pe sefii de la Dinamo

Gigi Netoiu crede ca actionarii din Stefan cel Mare s-au grabit sa-i critice pe Adrian Cristea si Ianis Zicu dupa meciurile mai putin reusite.

"Zicu a jucat putin, un jucator care nu evolueaza meci de meci e foarte greu. Eu nu am criticat niciodata jucatorii in public. E cea mai mare greseala. Ii iei din autoritatea lui ca jucator, ii pui galeria in cap, el are nevoie de incurajari. Zicu era printre cei mai buni de la Dinamo cand s-a accidentat, dadea goluri, pase de gol, era unul dintre cei mai curtati jucatori. Trebuie sa avem rabdare.

Ca si conducator, cand te lasa nervii, nu zici nimic pana a doua zi. In vara discuti cu el si vezi, nu-l critici intre timp. Eu as mai avea rabdare si cu Zicu, si cu Adrian Cristea. Sunt jucatori de valoare amindoi. Cristea a ratat un transfer in Dubai, dar asta trebuie sa te motiveze, sa joci mai bine ca sa prinzi un transfer mai bun. Aici e vorba de caracter. Dar si conducatorii trebuie sa fie langa ei.

Din afara totul e foarte simplu, cand ai un lot de 22-25 de jucatori, trebuie sa crezi in fiecare, pentru ca nu stii cand ai nevoie de el sa-ti castige meciul. Ar trebui protejati mai mult fotbalistii unei echipe mari ca Dinamo, pentru ei e o frana in plus daca il critici in public", a zis Gigi Netoiu la Contraatac, pe GSP TV.

Actionarii clubului din Stefan cel Mare i-au criticat pe Andrei Cristea si Ianis Zicu, dupa prestatiile dezamagitoare din ultimele partide disputate in Liga I.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Gigi Netoiu, #adrian cristea, #ianis zicu, #Dinamo Bucuresti , #Dinamo