Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.314 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Picnic traditional britanic la Casa Pogor, duminica

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 18:31

Picnic traditional britanic la Casa Pogor, duminicaDuminica, 25 iunie 2017, va avea loc cea de-a doua editie in Iasi a picnicului traditional britanic, intre orele 11:00 - 14:00, in gradina Casei Pogor.

Participantii sunt incurajati sa vina cu o patura si propriul cosulet de mancare si bauturi racoritoare, in timp ce echipa British Council ii va astepta pe copii si parinti sa participe la diverse activitati: vanatoare de comori, confectionare de zmeie, calatorie in jurul lumii, Origami, Ikebana, jocuri pentru detectivi si multe alte jocuri

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul de Iasi ]

FOTO: "Pana hat de carte!", la biblioteca din comuna Andrieseni

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 18:18

FOTO: "Pana hat de carte!", la biblioteca din comuna Andrieseni"Este ingrijorator faptul ca in Romania, in mediul rural, ne confruntam cu o lipsa cronica de fonduri pentru achizitii de carte. La fel de ingrijorator este si faptul ca in jur de 50 % de populatia de peste 16 ani nu a citit nicio carte in ultimul an. Tocmai pentru ca este important ca fiecare dintre noi sa contribuie la formarea noii generatii si a unui public de cititori, de consumatori de cultura, campania USR Iasi incearca sa raspunda problemelor culturale cu care se confrunta mediul rural

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul de Iasi ]

FOTO: Puteti sa va cumparati oale de la targul "Cucuteni 5000"

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 18:06

FOTO: Puteti sa va cumparati oale de la targul "Cucuteni 5000"In perioada 23-25 iunie, in Parcul Copou din Iasi este organizata cea de-a XXXV-a editie a Targului national de ceramica "Cucuteni 5000".

Scopul manifestarii il constituie cunoasterea si promovarea ceramicii traditionale din cele mai importante centre de olarit din tara, avand ca invitati mesteri olari din Republica Moldova si Ucraina.

La editia din acest an sunt prezenti mesteri din: Bistrita, Catamarasti Deal si Dorohoi - Botosani, Branistea - Galati, Corund si Miercurea Ciuc - Harghita,

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul de Iasi ]

VIDEO: Vedeti cat de puternica a fost furtuna la Iasi! IMAGINI NOI

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 17:40

VIDEO: Vedeti cat de puternica a fost furtuna la Iasi! IMAGINI NOIDesi furtuna de la Iasi a fost scurta, a reusit sa faca ravagii. Vantul a batut cu putere mare, smulgand acoperisuri si doborand copaci.

Posted by Eduard Antoniu on Friday,

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Ziarul de Iasi ]

FOTO: Cum arata un balcon dupa furtuna! Bucati de azbest infipte in pereti

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 17:28

FOTO: Cum arata un balcon dupa furtuna! Bucati de azbest infipte in peretiO ieseanca a avut o surpriza neplacuta cand a ajuns acasa dupa furtuna care nu a durat decat un sfert de ora. Bucati de azbest de la blocul vecin erau infipte in peretii balconului ei.

"Bucati de azbest s-au

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul de Iasi ]

ZONELE din Iasi afectate de furtuna din aceasta dupa-amiaza

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 17:02

ZONELE din Iasi afectate de furtuna din aceasta dupa-amiazaIn urma ploilor insemnate cantitativ si intensificarilor vantului din dupa amiaza zilei de 23 iunie 2017, in intervalul orar 14.00 - 15.30, cand municipiul Iasi a fost sub o avertizare meteorologica de Cod Portocaliu, s-au produs mai multe pagube materiale in diferite zone ale orasului.

Dintre acestea, cele mai insemnate au fost:

- pe bd. Carol I (in zona Casei Armatei), unde s-a rupt un arbore peste reteaua de fir contact a tramvaielor si peste un autoturism, circulatia fiind intrerupta

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Ziarul de Iasi ]

ATENEsIE! Circulatia tramvaielor a fost blocata mai mult de doua ore in Copou

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 16:50

ATENEsIE! Circulatia tramvaielor a fost blocata mai mult de doua ore in CopouCirculatia tramvaielor a fost blocata in Copou si in Centru mai mult de doua ore dupa ce o furtuna a lovit Iasul.

UPDATE ORA 17:15

Circulatia a revenit la normal in tot orasul.

UPDATE ORA

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Vijelia din Iasi a facut victime. O fata a ajuns la spital! I-a cazut o teava in cap

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 16:37

Vijelia din Iasi a facut victime. O fata a ajuns la spital! I-a cazut o teava in capVijelia care s-a abatut asupra Iasului vineri dupa-amiaza a facut victime. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dar numai una singura, o fata de 16 ani, a fost transportata la spital.

Adolescenta a ajuns la Neurochirurgie cu traumatism cranio-cerebral si facial dupa ce a fost

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul de Iasi ]

FOTO: Acoperis smuls de furtuna, tencuiala cazuta peste masini la Iasi!

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 16:12

FOTO: Acoperis smuls de furtuna, tencuiala cazuta peste masini la Iasi!O furtuna care nu a durat mai mult de 30 de minute a facut prapad in tot orasul vineri dupa-amiaza. Pagubele au fost insemnate deoarece multe masini au fost strivite de copaci, acoperisuri sau bucati de tencuiala.

Circulatia tramvaielor a fost

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Primul concert va incepe la Afterhills in jurul orelor 20:30 - 21:00

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 15:59

Primul concert va incepe la Afterhills in jurul orelor 20:30 - 21:00Vijelia a doborat gardurile, scaunele si corturile amenajate la Afterhills. Dar situatia se remediaza repede, iar primul concert va incepe in jurul orelor 20:30 - 21:00.

"Prima raza de soare revine din spatele Mainstage, care este intacta si gata de party. Ne-am apucat deja de reamenajat,

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Ziarul de Iasi ]

VIDEO: Flama uriasa surprinsa de ieseni pe firele de inalta tensiune

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 15:46

VIDEO: Flama uriasa surprinsa de ieseni pe firele de inalta tensiuneIesenii au surprins intr-o filmare o descarcare de energie electrica dupa un contact dintre firele de inalta tensiune pe timp de furtuna.

Clip preluat de pe

Actualitate / stiri Actualitate32 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Furtuna a provocat haos in transportul public. Tramvaiele nu circula in centru orasului

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 15:34

Furtuna a provocat haos in transportul public. Tramvaiele nu circula in centru orasuluiScurta furtuna care s-a abatut asupra Iasului a provocat haos in transportul public. Copaci cazuti pe retele de fir contact au dus la probleme grave in circulatia tramvaielor.

In Copou, la ora 15.45, circulatia tramvaielor era inca blocata dupa ce a cazut un copac in zona Casei Armatei, iar reprezentantii CTP spun ca reteaua va fi remediata in circa o ora. Reteaua de fir contact a fost afectata pe o lungime de cel putin 150 metri.

Pentru a putea interveni la retea, CTP a intrerupt alimentarea

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana (SIDU) a Iasului a ajuns la final

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 15:08

Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana (SIDU) a Iasului a ajuns la finalStrategia Integrata de Dezvoltare Urbana (SIDU) a Iasului a ajuns la final. Ultima forma a documentului a fost aprobata in sedinta Consiliului Local de astazi, 23 iunie.

"A fost un proiect intens dezbatut, a facut obiectul unei dezbateri de peste sase luni, cu intalniri multiple, atat la Primarie, cat si la alte institutii. A venit timpul sa-i dam forma finala si, in felul acesta, sa fie si document pe care sa-l supunem spre avizare Ministerului Dezvoltarii atunci cand vom depune

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul de Iasi ]

VIDEO&FOTO: Vijelia a facut in cateva minute ravagii in tot orasul Iasi (UPDATE)

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 14:40

VIDEO&FOTO: Vijelia a facut in cateva minute ravagii in tot orasul Iasi (UPDATE)O vijelie care s-a abatut asupra Iasului vineri dupa-masa a doborat arbori si crengi, a luat pe sus acoperisuri si automate de cafea, a inundat strazi, a blocat circulatia. Pana si deschiderea festivalului Afterhills a fost amanata pentru ora 18:00.

UPDATE ORA 14:40

Pe bulevardul Poitiers s-au desprins caramizi si bucati de tencuiala de pe blocul in care se afla si sediul Centrului de Cartier Frumoasa.

UPDATE ORA 14:35

Tramvaiele nu circula in centru orasului

Copaci cazuti pe retele de fir

Actualitate / stiri Actualitate49 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Mii de ieseni vor purta MAINE ii. Orasul poate intra in cartea recordurilor

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 14:35

Mii de ieseni vor purta MAINE ii. Orasul poate intra in cartea recordurilorIA este sarbatorita la IAsi! Sunteti asteptati sambata in Piata Palatului Culturii, la Festivalul "RomanIA Autentica", sa sarbatorii portul si obiceiurile populare romanesti!

RomanIA Autentica, Iasi, 24 iunie 2017

IA este sarbatorita la IAsi! Va asteptam sambata in Piata Palatului Culturii, la Festivalul "RomanIA Autentica", sa sarbatorim impreuna portul si obiceiurile populare romanesti! Pe scena din fata Palatului Culturii vor canta Ansamblul "Lautarii" si Nicolae Botgros, Ansamblul

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Deschiderea festivalului Afterhills se amana pana la ora 18:00!

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 14:30

Deschiderea festivalului Afterhills se amana pana la ora 18:00!Deschiderea festivalului Afterhills ar fi trebuit sa aiba loc la ora 14:00, dar din cauza vijeliei care s-a abatut asupra Iasului, momentul a fost amanat.

"Vremea capricioasa isi face de cap.

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Deschiderea festivalului Afterhills se amana! Primul concert, dupa ora 20:30

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 14:30

Deschiderea festivalului Afterhills se amana! Primul concert, dupa ora 20:30Deschiderea festivalului Afterhills ar fi trebuit sa aiba loc la ora 14:00, dar din cauza vijeliei care s-a abatut asupra Iasului, momentul a fost amanat.

"Vremea capricioasa isi face de cap. Din cauza condia-iilor meteo nefavorabile,

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul de Iasi ]

FOTO: Numele festivalului AFTERHILLS, scris dupa modelul HOLLYWOOD

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 12:55

FOTO: Numele festivalului AFTERHILLS, scris dupa modelul HOLLYWOODNumele festivalului Afterhills, organizat pentru prima oara la Iasi, a fost scris cu litere uriase dupa modelul Hollywood.

Tot ce trebuie sa stii despre AFTERHILLS:

- Portile festivalului se deschid la ora 14.00;

- Biletele se pot cumpara direct de la intrare;

- Biletele de o zi costa 99 lei si sunt valabile de la 8 AM pana a doua zi la 8 AM;

- Biletele de camping costa 15 lei/pers. si se achizitioneaza direct de la intrare;

- Acces auto din Pacurari si prin Miroslava;

- Transport in

Actualitate / stiri Actualitate29 vizite[ Ziarul de Iasi ]

O noua editie a evenimentului "Cirese la Bojdeuca"

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 11:51

O noua editie a evenimentului "Cirese la Bojdeuca"Programul, desfasurat in intervalul orar 10:00-14:00, cuprinde un targ de cirese cu producatori locali, degustare de produse traditionale, precum si atelierele pentru copii "Urmasii lui Nica" si "Ii si sanziene", coordonate de Carolina Neculcea, Andreea Tacu si George Drambei. De asemenea, organizatorii au pregatit concursuri cu premii

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Condamnarea la inchisoare a lui Messi, comutata intr-o amenda de 252.000 de euro

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 11:22

Condamnarea la inchisoare a lui Messi, comutata intr-o amenda de 252.000 de euroConform legislatiei spaniole, Messi oricum nu ar fi ajuns la inchisoare, condamnarea fiind mai mica de 24 de luni. In cazul infractiunilor non-violente, pedeapsa poate fi cu suspendare daca este mai mica de doi ani. Potrivit El Mundo, jucatorul va plati 252.000 de euro, iar tatal sau, de asemenea condamnat pentru frauda fiscala, va plati 180.000 de euro.

In urma cu o luna, Messi a fost condamnat in apel la 21 de luni de inchisoare pentru frauda fiscala. Condamnarea a fost confirmata in apel,

Sport / stiri Sport3 vizite[ Ziarul de Iasi ]

(LIVE VIDEO) Consilierii locali dezbat strategia de dezvoltare urbana a Iasului pana in 2030

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 09:15

(LIVE VIDEO) Consilierii locali dezbat strategia de dezvoltare urbana a Iasului pana in 2030Documentul este necesar municipalitatii pentru a accesa fonduri europene pe mobilitate urbana, unde institutia are "rezervati" peste 50 milioane euro. Un alt proiect de hotarare vizeaza o simplificare a modului in care iesenii pot obtine de la Primarie o serie de acte administrative fiscale. Este vorba despre 35 de astfel de documente care vor putea fi comunicate prin mijloace electronice de transmitere (titlu executoriu, somatii, adrese de poprire, decizii de impunere, declaratii fiscale,

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Ziarul de Iasi ]

(VIDEO) Consilierii locali dezbat strategia de dezvoltare urbana a Iasului pana in 2030

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 09:15

(VIDEO) Consilierii locali dezbat strategia de dezvoltare urbana a Iasului pana in 2030Documentul este necesar municipalitatii pentru a accesa fonduri europene pe mobilitate urbana, unde institutia are "rezervati" peste 50 milioane euro. Un alt proiect de hotarare vizeaza o simplificare a modului in care iesenii pot obtine de la Primarie o serie de acte administrative fiscale. Este vorba despre 35 de astfel de documente care vor putea fi comunicate prin mijloace electronice de transmitere (titlu executoriu, somatii, adrese de poprire, decizii de impunere, declaratii fiscale,

Actualitate / stiri Actualitate0 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Eugen Trica a fost cooptat in staful tehnic la CSM Poli Iasi

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 08:23

Eugen Trica a fost cooptat in staful tehnic la CSM Poli Iasi"Eugen Trica a avut o cariera importanta, ca jucator: dublu campion al Romaniei, cu Steaua si CFR Cluj, el s-a retras din activitatea de fotbalist in 2011, dar a ramas langa dreptunghiul verde, din postura de antrenor. A fost tehnicianul celor de la Juventus Bucuresti, in sezonul 2012-2013, dupa care a urmat trecerea la CFR Cluj, o

Sport / stiri Sport9 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Ofensiva puradeilor : Cum rezolvam problema copiilor care ne ataca buzunarele?

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 02:50

Ofensiva puradeilor : Cum rezolvam problema copiilor care ne ataca buzunarele?Dincolo de apartenenta etnica, fenomenul copiilor infractori din municipiul Iasi tinde sa devina una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta orasul. Datele statistice, dar mai ales frecventa cu care cetatenii reclama ca au fost victime ale hotilor de buzunare, asa-zisii "suti", ar trebui sa puna serios pe ganduri autoritatilor. Fenomenul pare a avea in spate mai degraba o lipsa crasa de implicare a institutiilor decat presupuse lacune legislative. "Ziarul de Iasi" a descoperit,

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Targul de oale se deschide astazi

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 02:50

Targul de oale se deschide astaziAstfel, mesteri olari din Romania, dar si din Republica Moldova si Ucraina, isi vor expune, timp de trei zile, produsele pe aleile parcului. Evenimentul, organizat de Consiliul Judetean (prin Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale), in parteneriat cu Primaria Municipiului si Directia pentru Cultura a judetului, are ca menire cunoasterea si promovarea ceramicii traditionale din cele mai importante centre de olarit din tara.

La editia din acest an vor fi prezenti

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Chirica: PSD si ALDE au pierdut majoritatea parlamentara

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 02:50

Chirica: PSD si ALDE au pierdut majoritatea parlamentara"Majoritatile s-au deterioarat destul de simtitor si, deja, in momentul de fata, PSD a pierdut impreuna cu ALDE majoritatea parlamentara si va continua aceasta degringolada pana cand lumea va intelege ca politica se face si in alta maniera", a declarat primarul Iasului. Edilul sef al Iasului a precizat ca nu se simte "tradat" de parlamentarii PSD Iasi care au votat pentru adoptarea motiunii si care, in trecut, au beneficiat de sprijinul sau.

"Eu, ca lider, nu pot sa ma comport ca Liviu Dragnea.

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Cum vor circula autobuzele spre Festivalul "Afterhills"

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 02:50

Cum vor circula autobuzele spre Festivalul "Afterhills"Potrivit reprezentantilor CTP, inclusiv la punctele de plecare vor fi puse bilete in vanzare. Autobuzele de pe primul traseu vor circula pe itinerariul Iulius Mall - Podu Ros (statie Splai Bahlui Parculet) - Podul de Piatra (statie sub pasarela Alexandru) - Gara - Canta (statii la Moara de Foc si rond Canta) - rond Afterhills. In schimb, autobuzele de pe traseul 2 vor pleca din fata Palatului Culturii si vor merge

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Asfaltarea unor strazi importante e blocata de contestatii

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 02:50

Asfaltarea unor strazi importante e blocata de contestatiiIn perioada martie - mai 2017, Primaria a solicitat o serie de clarificari de la ofertanti si a amanat luarea unei decizii privind desemnarea castigatorului. In prezent, pe masa Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) se afla o sesizare facuta de catre Geiger Transilvania, iar licitatia este blocata pana la solutionarea contestatiei. Un raspuns de la CNSC este asteptat in aceste zile. Geiger a reclamat la CNSC faptul ca Primaria ar fi respins ilegal propunerea tehnica

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Ziarul de Iasi ]

(FOTO) Masura incompetentei: de cativa ani se anunta asfaltarea drumului Iasi-Barnova

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 02:50

(FOTO) Masura incompetentei: de cativa ani se anunta asfaltarea drumului Iasi-BarnovaDaca construirea celor doi kilometri ai drumului care leaga Paun (DN 28) de Tomesti (DN 24) se apropie de final, lucrarile de asfaltare fiind practic pe ultimele sute de metri, nu la fel de bine stau lucrurile in ceea ce priveste modernizarea DJ 247A, care leaga Barnova de DN 24, respectiv de Iasi. In primul caz, drumul Paun - Tomesti ar putea fi deschis circulatiei chiar saptamana viitoare. In al doilea caz, locuitorii din suburbia ieseana Barnova trebuie sa mai astepte. Desi consilierii

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Ziarul de Iasi ]

Achizitii de 50 de milioane de lei la Apavital

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 02:50

Achizitii de 50 de milioane de lei la Apavital"Reabilitarea statiei de pompare Ion Creanga si modernizarea, contorizarea retelei de distributie de inalta presiune cartier Tatarasi" este numele celui mai costisitor proiect din Planul anual al achizitiilor sectoriale publicat cu trei zile in urma de Apavital pe Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP). Lucrarile, care includ inlocuirea conductelor, vor fi licitate pentru valoarea estimata de 11 milioane de lei (fara TVA). Pe locul 2, la mare distanta ca valoare, se afla contractul

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Ziarul de Iasi ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Nu uitati de targul de ceramica "Cucuteni 5000" care va avea loc in Copou!
Consiliul Judetean Iasi prin Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale ...
O noua editie a targului de ceramica Cucuteni 5000 in Parcul Copou
La sfarsitul acestei saptamani, in Parcul Copou se va desfasura o noua editie a Targului national de ...
VIDEO&FOTO: Cum actionau "elevii" de la scoala de hoti descoperita de DIICOT la Iasi
In urma unor investigatii facute de DIICOT la Iasi, s-a descoperit o adevarata "scoala" de hoti ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor