Enrique Iglesias dezvaluie de ce nu a luat-o de nevasta pe Anna Kournikova

Sambata, 08 Martie 2014, ora 09:04
39817 citiri
Enrique Iglesias dezvaluie de ce nu a luat-o de nevasta pe Anna Kournikova

Cantaretul Enrique Iglesias se afla in plina promovare a albumului recent lansat, "Sexo + Amor", al zecelea din cariera sa. Si cum in interviurile acordate nu lipsesc intrebarile despre Anna Kournikova, iata ca artistul spaniol a hotarat sa faca lumina in privinta legaturii cu fosta sportiva.

Sunt impreuna de 13 ani si nimic nu a intervenit in relatia lor, a precizat Enrique Iglesias intr-un interviu acordat publicatiei Le Matin, punand capat zvonurilor din presa mondena, care ii prezinta pe cei doi cand casatoriti, cand despartiti, cand proaspeti parinti.

"Nu simt nevoia sa ma casatoresc"

De ce nu s-a casatorit cu Anna? "Multi oameni cred ca sunt impotriva casatoriei, pentru ca nu am luat-o pe Anna de sotie, dupa atata timp. Dar eu consider ca faptul de a ma casatori nu ar schimba cu nimic viata noastra. Daca am avea copii, poate. Insa eu nu as iubi-o mai mult pe Anna sau as respecta-o mai mult daca as avea verigheta pe deget", explica Enrique Iglesias.

Tatal sau il preseaza in privinta casatoriei? La o astfel de intrebare a reporterului, Enrique Iglesias a raspuns usor ofensat: "Glumesti? Parintii mei nu sunt in postura de a-mi da sfaturi in privinta aceasta, ei fiind divortati". Julio Iglesias a divortat de jurnalista Isabel Presley, mama lui Enrique, cand acesta avea patru ani.

Insa cantaretul asigura ca nu a fost marcat de acest eveniment din copilaria sa: "Nu ma casatoresc nu de frica sa nu divortez. Doar ca in stadiul acesta al vietii nu simt nevoia. Poate intr-o zi lucrurile se vor schimba".

Sexo + Amor, cel mai recent album al sau

De ce un album intitulat "Sexo + Amor"? "Pentru mine sexul si dragostea sunt doua lucruri foarte importante", spune Enrique Iglesias, venind apoi si cu informatii ceva mai intime: "A face un cuplu sa dureze este ceva dificil. Sexul este vital in cuplul meu. Cand voi mai imbatrani, relatia poate va rezista si fara sex, insa ma indoiesc. Si iubita mea este de aceeasi parere".

Multumit de viata sa sentimentala, chiar daca nu s-a schimbat nimic in 13 ani, Enrique Iglesias se declara norocos si in privinta carierei, considerand insa ca aici a intrat intr-o noua etapa. Acum este mai putin preocupat de celebritate, dorind pur si simplu sa isi faca meseria cat mai bine.

Ajuns la 38 de ani si la al zecelea album al sau, Enrique Iglesias isi permite sa comenteze cate ceva si despre tinerii artisti: "Justin Bieber a fumat putina iarba? Toata presa este pe el. Insa toti am facut greseli. Ca adolescent, este foarte greu sa gestionezi celebritatea. Trebuie sa fii pregatit psihologic pentru ea".

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Enrique Iglesias Anna Kournikova relatie, #Enrique Iglesias album Sexo Amor, #Enrique Iglesias viata sentimentala , #melodii