Prima reactie din Arhiepiscopia Romano-Catolica la acuzatiile lui Laufer: Babaiatule!

Miercuri, 21 Noiembrie 2018, ora 11:55
11138 citiri
Prima reactie din Arhiepiscopia Romano-Catolica la acuzatiile lui Laufer: Babaiatule!
Foto: Facebook/Francisc Dobos

Francisc Dobos, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, a avut o reactie, marti seara, dupa ce Ilan Laufer l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis de antisemitism, pentru ca a refuzat numirea sa in functia de ministru al Dezvoltarii.

"Chiar nu stiam cine e tipul. Nici acum nu stiu. Dar unul Laufer l-a facut chiar acum pe presedintele Romaniei antisemit... Babaiatule?!!! Bate campii acest Laufer sau mi se pare?!", a scris Dobos pe Facebook, dupa conferinta de presa sustinuta de omul de afaceri.

Discutia despre Laufer a continuat la comentarii. "Paaadree, lesiiinn!", a scris cineva, "Si eu", a raspuns preotul.

"Da-i Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu", a notat un internaut. "Exact! Acum incercam sa-i dau Cezarului ce-i al Cezarului. Incerc sa-i dau zilnic si lui Dumnezeu; dar mi-o ia El inainte. Printre altele imi da si bun simt si ceva neuroni", a raspuns imediat Dobos.

Amintim ca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea lui Ilan Laufer in functia de ministru al Dezvoltarii, omul de afaceri, care a mai facut parte din Guvern, l-a acuzat pe seful statului de antisemitism si a sustinut ca motivul respingerii sale ar fi de natura religioasa.

"Dl Iohannis a avut mai multe iesiri impotriva evreilor", a spus Laufer si a enumerat cateva momente politice si sustinand ca presedintele "a contribuit inclusiv la sabotarea sedintei comune de guvern Romania-Israel".

El a mai spus ca Iohannis, "prin interpusi", ar fi initiat "actiuni de urmarire penala" a premierului Viorica Dancila, facand trimitere la plangerea depusa de Ludovic Orban.

"Am informatii certe ca trebuie si eu sa ma astept la acelasi mod de actiune. Un dosar penal care se pregateste pe repede inainte, la comanda presedintelui", a punctat Laufer.

Declaratiile au venit dupa ce seful statului a anuntat, marti, ca respinge propunerea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor, in locul lui Lucian Sova, si pe cea a lui Ilan Laufer pentru portofoliul Dezvoltarii.

Iata si reactia lui Klaus Iohannis de azi: Ilan Laufer a picat testul maturitatii. Acuzatiile lui reprezinta un nou exemplu de retorica nociva a PSD

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Francisc Dobo Laufer antisemitism Iohannis, #Laufer antisemitism Iohannis , #ministrul Dezvoltarii