Nicio zi fara scandal la Wimbledon: Urmasul lui Ilie Nastase socheaza lumea tenisului

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 07:02
12924 citiri
Nicio zi fara scandal la Wimbledon: Urmasul lui Ilie Nastase socheaza lumea tenisului
Foto: Hepta.ro

Are talent cu carul, dar si un caracter coleric cum lumea tenisului nu a mai vazut de la Ilie Nastase incoace.

Un australian in varsta de 20 de ani a reusit sa socheze tenisul mondial prin scandalurile pe care le-a provocat in cadrul turneului de la Wimbledon.

Pustiul Nick Kyrgios a tinut-o din scandal in scandal la Wimbledon, jucatorul cu origini grecesti reprezentand o pata de culoare in cadrul unui turneu pentru care traditiile inseamna totul.

Kyrgios a parasit turneul in optimile de finala, fiind invins de Richard Gasquet, intr-un meci in care australianul a cedat in mod deliberat un game, dupa un conflict cu arbitrul.

Australianul a fost fluierat copios de spectatori, dar a continuat sa se certe cu arbitrul, in timp ce isi schimba sosetele pe marginea terenului. El ar putea fi amendat drastic pentru comportamentul sau.

Kyrgios a iesit la rampa si dupa primul meci de la Wimbledon, disputat impotriva lui Diego Schwartzman, fiind surprins de camerele TV cand i se adresa arbitrului cu apelativul "jigodie mizerabila".

Apoi, in timpul meciului din turul doi, Kyrgios a avut o problema cu caldura de la Wimbledon: "Capul meu ***** este pe cale sa explodeze, nu ma simt foarte bine!"

A venit si meciul din turul trei, disputat impotriva lui Milos Raonici, in care Kyrgios a sfidat regulamentul ce interzice echipamentele colorate si a purtat o bandana rosie cu violet.

Australianul a facut primii pasi in tenisul mare la editia de anul trecut de la Wimbledon. Dupa ce a primit un wild card, Kyrgios a reusit sa-l elimine pe Rafael Nadal, care ocupa locul unu in clasamentul ATP la acel moment. De atunci, atitudinea sa a devenit tot mai aroganta.

Australienilor le e rusine cu el

Tocmai atitudinea pe care Kyrgios o are a starnit chiar si furia conationalilor sai. Fosta mare inotatoare Dawn Fraser, de patru ori medaliata cu aur la Jocurile Olimpice, i-a transmis un mesaj dur lui Kyrgios pe o retea de socializare.

"Daca nu-i place tara noastra, ar trebui sa se intoarca in locurile de unde provin parintii lui. Avand in vedere acest comportament, nu avem nevoie de el!", a afirmat Fraser pe contul sau de Twitter.

Nick Kyrgios este nascut din tata grec si mama malaeziana, insa el a ales sa reprezinte Australia.

Pustiul care socheaza lumea tenisului a avut insa foarte putine lucruri in comun cu acest sport, declarandu-se un fan al baschetului. Chiar si statura sa impozanta (1.93 metri) ii da de gol trecutul de baschetbalist.

"Nu-mi placea tenisul, eu iubeam baschetul. Eram un jucator decent. Pana la urma, a iesit bine si asa", a afirmat Kyrgios, intr-un interviu acordat in urma cu un an.

Fan al baschetului, Kyrgios a ales in cele din urma tenisul in urma cu 5 ani, la insistentele tatalui sau.

29 este locul in clasamentul ATP ocupat de Kyrgios

1.355.908 de dolari a castigat australianul din tenis

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#scandaluri Nick Kyrgios, #Nick Kyrgios Wimbledon , #cariera