Ilie Nastase ar putea candida la Primaria Bucuresti din partea UNPR

Sambata, 27 Februarie 2016, ora 10:52
3598 citiri
Ilie Nastase ar putea candida la Primaria Bucuresti din partea UNPR
Foto: Facebook/Ilie Nastase

Senatorul Ilie Nastase ar putea candida la Primaria Capitalei cu sustinerea UNPR, partidul din care face parte.

Secretarul general adjunct al UNPR, senatorul Ion Toma, a declarat vineri seara ca in opinia sa Ilie Nastase este "una dintre variantele castigatoare" pentru Primaria Capitalei, informeaza agentia Agerpres, preluata de Romania Libera.

"Parerea mea o stiti si cred ca convine si PSD-ului. Cred ca impreuna am obtine mai putin decat daca am merge singuri. Am optat intotdeauna pentru a merge singuri in alegeri, cum optez si pentru Bucuresti sa avem candidatul nostru.

Iar unul dintre candidati, avem cativa candidati extraordinari la sectoare, foarte buni, tineri, pana in 40 de ani, oameni de nota 10, cum incercam si dupa mine cred ca Ilie Nastase, fata de ce s-a lansat pana acum, va fi una dintre variantele castigatoare ale UNPR-ului si ale Bucurestiului", a declarat Ion Toma, care este si presedinte al UNPR Olt.

La randul sau, purtatorul de cuvant al UNPR, deputatul Luminita Adam, a subliniat faptul ca inca nu au fost finalizate sondajele interne in partid si nu s-a ajuns "la o concluzie clara" in ceea ce priveste lista de candidati la primariile de sector si la Primaria Capitalei.

"Daca noi vom considera ca mergand singuri vom scoate un scor mai bun, categoric vom merge singuri, daca vom considera ca in alianta vom scoate un scor mai bun, vom opta pentru alianta. In momentul acesta nu am terminat toate sondajele interne pentru a lua o concluzie clara in ceea ce priveste candidatura noastra la nivelul Capitalei", a mai spus purtatorul de cuvant al UNPR.

Ilie Nastase a mai candidat in 1996 la Primaria Capitalei, dar a pierdut in fata lui Victor Ciorbea.

"Eram prost in '96, cand m-a contactat Adrian Nastase, sa-mi faca propunerea de a candida la fotoliul de primar al Capitalei. Noroc ca n-am iesit! Toata nebunia m-a costat 900 de mii de euro. Da' ce, stiam eu ceva despre politica? Hai sa fim seriosi! In afara de Iliescu, nu stia nimeni nimic pe-atunci, era toata lumea in aceeasi oala, putea sa intre oricine in politica. Ei, din oala aia, cine a promis cel mai mult a castigat. Ciorbea a promis ca face orasul perfect in 200 de zile. Eu n-am vrut sa promit", a declarat Ilie Nastase intr-un interviu acordat pentru Playboy Romania in septembrie 2011.

Pana acum, doar PNL a anuntat candidatul pentru Primaria Capitalei, in persoana prim-vicepresedintelui Ludovic Orban. Acesta a fost prezentat zilele trecute drept candidatul sustinut de liberali, dupa ce Cristian Busoi, dat anterior ca principal favorit al PNL, s-a retras din cursa.

Rasturnare de situatie la PNL: Busoi se retrage. Ludovic Orban, candidat la Primaria Capitalei

La PSD, numele vehiculat pentru Primaria Generala este cel al senatorului Gabriela Vranceanu Firea, dar inca nu s-a facut anuntul oficial.

Gabriela Firea, la Primaria Capitalei? Sondajul care o da favorita il ia in calcul si pe Basescu (Video)

Alegerile locale vor avea loc pe data de 5 iunie. Fostul presedinte Traian Basescu inca nu a anuntat daca a decis sa candideze la Primaria Capitalei din partea Miscarii Populare, primarie pe care a mai condus-o si de unde a castigat, in 2004, primul mandat de presedinte al Romaniei.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Ilie Nastase candidat UNPR Capitala, #Ilie Nastase candidat primarie Bucuresti , #senator