Brigitte Sfat a intrat in "armata UNPR". Sotia lui Ilie Nastase primeste o functie de conducere

Miercuri, 05 August 2015, ora 21:24
5743 citiri
Brigitte Sfat a intrat in "armata UNPR". Sotia lui Ilie Nastase primeste o functie de conducere
Foto: Facebook/ Ilie Nastase

Sotia fostului tenismen Ilie Nastase, Brigitte Nastase, este noul presedinte interimar al organizatiei de femei a UNPR Timis, seful organizatiei judetene, Ion Raducanu, afirmand ca l-a rugat pe presedintele UNPR, Gabriel Oprea, s-o lase "sa ajute partidul".

Presedintele UNPR Timis, Ion Raducanu, a declarat, miercuri, ca Brigitte Nastase, sotia fostului tenismen Ilie Nastase, senator UNPR, s-a inscris in partid si ca a fost numita presedinte interimar al organizatiei judetene de femei.

"Brigitte Nastase a venit in partid datorita faptului ca sotul sau s-a inscris in UNPR. A venit la pachet cu sot cu tot si, avand in vedere ca ea are parintii aici si copilul din prima casatorie aici, ea sta aici trei-patru zile dintr-o saptamana, la Timisoara, l-am rugat pe domnul presedinte Gabriel Oprea daca poate sa o lase sa ajute partidul.

A venit la noi, postul era liber pentru ca presedinta femeilor, Ileana Turdesan, a ajuns functionar public. Ea s-a aratat interesata sa vina sa munceasca alaturi de noi. La noi, la partid, e ceva de lucru tot timpul.

Ieri (marti - n.red.) am primit-o in Biroul Judetean interimar, la anul viitor avem conferinta de alegeri si ea mi-a zis ca vrea sa lucreze la femei. Foarte bine, am pus-o interimar la organizatia de femei si i-am spus ce are de facut", a declarat Ion Raducanu.

Un senator-general a dat PC-ul pentru UNPR

Presedintele UNPR Timis mai spune ca Brigitte Nastase si sotul ei aduc un plus de imagine partidului.

"In afara de faptul ca e o persoana cunoscuta, nu e nimic deosebit. In rest, ce sa spun? E sotia lui Ilie Nastase, care este o personalitate, si a venit si ea in politica. E bine pentru imagine. Au venit impreuna la mine acum trei zile. Ilie a spus ca nu are nimic impotriva sa lucreze daca ea isi doreste asta", a mai spus Raducanu.

Liderul UNPR Timis a mai declarat ca, in anul 2016, va avea loc o conferinta judeteana de alegeri in urma careia se va stabili conducerea organizatiilor din cadrul filialei Timis.

Ilie Nastase s-a inscris in UNPR in 22 iulie si va activa in cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat. Ilie Nastase a fost ales senator in Colegiul uninominal 8 din Circumscriptia electorala nr. 42, Bucuresti, in locul ramas vacant prin demisia lui Dan Voiculescu din Senat. Nastase a candidat din partea PC si a castigat alegerile partiale din colegiu, in mai 2014.

Brigitte Nastase a mai fost casatorita o data, fostul sot al acesteia, Ovidiu Torj, fiind cercetat intr-un caz de trafic de persoane si aflandu-se, in prezent, in arest preventiv, la Timisoara.

De altfel, Ilie Nastase si sotia sa, Brigitte Nastase, au facut, vineri, o vizita la sediul DIICOT Timisoara, pentru a se interesa, despre dosarul in care este cercetat pentru trafic de persoane fostul sot al lui Brigitte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Brigitte Nastase UNPR, #Brigitte Nastase presedinte UNPR Timis , #senator