Ilie Nastase, dezlantuit la adresa Ruxandrei Dragomir si DNA

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 14:53
5472 citiri
Ilie Nastase, dezlantuit la adresa Ruxandrei Dragomir si DNA

Ilie Nastase a atacat-o pe Ruxandra Dragomir, dupa ce acesta FRT a sesizat DNA in privinta unor nereguli financiare din perioada in care fostul mare tenismen roman a fost presedinte.

De asemenea, Nastase ataca modul in care actioneaza justitia din Romania.

"Sa ma dea in judecata dupa ce i-am lasat catea milioane de euro in contul federatiei cand am plecat. Acum ce sa fac, sa plang ca ma trimite ea la DNA? Si eu repede o sa ma duc la DNA, uite acum ma urc in avion sa vin in tara, ca sunt in Franta. Imediat ma duc, ca mi-e o frica de DNA si de Ruxandra Dragomir... In Romania orice prost poate face plangeri penale la DNA sau in alta parte. Dar sa aduca dovezi, nu? Daca toti prostii fac acuzatii la DNA, eu ce pot sa spun? Stiti cati prosti ma dau pe mine in judecata? Dar ce sa fac, asa este in Romania. Te cheama fara sa aiba dovezi. Si tu, cel acuzat, trebuie sa dovedesti ca esti nevinovat. E exact invers cum se intampla in toata lumea", a spus Ilie Nastase, conform Mediafax.

"Cat am fost presedinte am spus ca oricine vine cu sponsori are 15 la suta din contractul respectiv. Care este problema? Amalia (n.r. - fosta sotie) mi-a adus un sponsor si federatia a platit procentul. La fel s-a intamplat si cu alte persoane. Ce este gresit? Nu e mai bine sa iti aduca cineva 100.000 de euro si celui care iti aduce sa ii platesti procentul, iar federatia sa ramana cu 85.000 decat deloc? Ce era sa fac, sa stau cum sta ea acum, cu mainile incrucisate, si sa astept? Eu am adus bani la federatie, in schimb ea nu a fost in stare sa pastreze sponsorul care era deja la federatie cand a venit. Daca ea este comunista, sa ramana asa. Eu nu am fost nici comunist si nici prost si nici membru PDL. Sa vedem cat ii mai merge si cu PDL-ul, ca nu mai dureaza mult, oricum", a continuat acesta.

Atacurile lui Nastase nu s-au oprit aici: "Sa imi multumeasca pentru ca daca nu demisionam eu de la conducerea federatiei nu era ea acum presedinte. Asa ca sa tina ciocul mic! Eu n-am nimic cu Ruxandra Dragomir, dar eu nu mi-am facut niciodata publicitate pe munca altora. Eu daca mi-am facut, mi-am facut pe munca mea, pe rezultatele mele. N-ati vazut cum se poza cu Horia Tecau? Ce motiv avea sa fie acolo la sosirea lui de la Australian Open? Ce merit are ea? E munca lui Horia si atat. Dar ea asa face, se lauda cu munca altora, asa cum se lauda mereu si cu rezultatele mele si ale lui Tiriac".

Ilie Nastase a fost reclamat, miercuri, la DNA de actuala conducere a forului, care a sesizat "o serie de suspiciuni privind nereguli financiare" in perioada in care "Nasty" a condus Federatia.

Ilie Nastase, reclamat la DNA

Cel mai mare tenismen din istoria Romaniei a condus FRT in perioada 2001-2008.

"Nasty" merge la Cannes: succes formidabil al filmului cu Ilie Năstase
"Nasty" merge la Cannes: succes formidabil al filmului cu Ilie Năstase
"NASTY", documentarul despre viaţa şi cariera tenismenului român Ilie Năstase a fost inclus în selecţia celei de-a 77-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, unul dintre...
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
#Ilie Nastase, #Ilie Nastase reclamat DNA, #Ruxandra Dragomir , #stiri Ilie Nastase