Ilie Nastase i-a fascinat pe indieni

Duminica, 26 Februarie 2012, ora 16:13
2562 citiri
Ilie Nastase i-a fascinat pe indieni

Retras din activitate de 27 de ani, Ilie Nastase ramane unul din punctele de atractie ale tenisului mondial.

Comportamentul vulcanic pe care "Nasty" il avea de fiecare data cand pasea pe teren reprezinta principalul subiect al relatarilor despre fostul jucator roman.

Publicatia indiana Business Standard il considera pe Nastase unul dintre cei mai scandalagii jucatori din istorie. Indienii sunt fascinati de faptul ca Nastase stia sa injure in sase limbi diferite.

"Primele amintiri pe care le am cu jucatori temperamentali carora le sarea tandara sunt cele cu Ilie Nastase siJohn McEnroe, din anii 1970 si 1980. Ei au stabilit standardele de abateri de care se tine cont astazi. Nastase, un roman cu numeroase performante, a fost precursorul lui McEnroe in procesul de a deveni un baiat rau pe terenul de tenis.

Se pare ca Nastase avea capacitatea de a abuza adversarii si oficialii in sase limbi diferite. Intr-un episod,el a aruncat cu un adidas catre arbitrul de linie care a dictat un fault. Codul de conduita, numit Regulamentul Nastase de unii comentatori, i se datoreaza lui Nastase", a scris publicatia citata.

In cei 19 ani de cariera, Ilie Nastase a castigat titlul la Roland Garros (1973) si US Open (1972), iar de patru ori s-a impus in finala ATP World Tour (1971, 1972, 1973 si 1975).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia, a doua favorită, cu 6-3, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen (Franţa), dotat...
Ilie Năstase sare în apărarea lui Ion Țiriac: ”Ne obligă să aducem. Nu că sunt prea slabi...”
Ilie Năstase sare în apărarea lui Ion Țiriac: ”Ne obligă să aducem. Nu că sunt prea slabi...”
Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, vineri, că jucătorilor români li s-au acordat wild card-uri în calificări şi nu pe tabloul principal al turneului Ţiriac Open, găzduit zilele...
#Ilie Nastase, #tenis, #India , #stiri Ilie Nastase