Ilie Nastase reactioneaza vehement dupa ultima decizie luata de organizatorii de la Wimbledon

Joi, 06 Iulie 2017, ora 11:00
10632 citiri
Ilie Nastase reactioneaza vehement dupa ultima decizie luata de organizatorii de la Wimbledon
Foto: Hepta.ro

Ilie Nastase a reactionat vehement dupa ce a aflat ca organizatorii de la Wimbledon le-au impartit agentilor de paza imagini cu chipul sau pentru a fi siguri ca nu-l lasa sa intre la meciuri.

Nastase a afirmat ca nu crede ca acest lucru este real, chiar daca informatia a fost confirmata si de organizatori.

El a mentionat ca i se pare anormal ce se intampla, sustinand ca n-ar fi suspendat de ITF.

"Nu am nicio interdictie, daca am bilet ma pot duce la meci. Eu nu am nicio suspendare, nici nu s-a judecat cazul. Ei trag de timp. Dar nu ma poate opri nimeni sa intru pe arena cu bilet. Mai lipsea sa ma interzica si in Anglia! Cei de la intrare stau sa se uite la fiecare persoana care intra pe stadion? Atunci ma deghizez si eu!

Nu am fost nici la Roland Garros, unde am fost invitat in loja de Tiriac. Dar nu m-am dus, poate faceam vreo prostie si pe acolo, ma certam cu cineva... Nu stiu cand ma vor suspenda, poate peste 5 ani, cat o dura procesul acesta. Ei trag de timp ca sa-si bata joc de mine, sa vina si US Open si sa fie aceeasi situatie. Dar Wimbledonul si Roland Garros-ul nu au nicio treaba cu Fed Cup. Serena a injurat un arbitru si pedeapsa a fost doi ani cu suspendare", a afirmat Ilie Nastase la Dolce Sport.

Ilie Nastase a fost in centrul unor incidente negative cu ocazia meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, ce a avut loc in luna aprilie.

La conferinta de presa de dinaintea meciului, Nastase a spus despre viitorul copil al Serenei Williams "sa vedem ce culoare va avea", iar aceasta declaratie a fost considerata de ITF drept rasista.

Dupa ce a jignit-o si pe Johanna Konta, in timpul meciului cu Simona Halep, Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF, insa a fost invitat de Ion Tiriac sa participe la turneul de la Madrid, ceea ce a starnit furia forurilor internationale.

C.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ilie Nastase interzis Wimbledon, #reactie Ilie Nastase interzis Wimbledon , #stiri Ilie Nastase