Ilie Nastase vrea sa salveze Steaua dupa condamnarea lui Becali

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 09:17
5473 citiri
Ilie Nastase vrea sa salveze Steaua dupa condamnarea lui Becali

Ilie Nastase, fostul mare jucator de tenis roman, este gata sa se implice in salvarea Stelei dupa ce echipa a ramas fara finantator, Gigi Becali fiind trimis dupa gratii.

Nastase a dezvaluit ca a luat legatura cu presedintele de onoare al "ros-albastrilor", Viorel Paunescu, si i-a transmis acestuia ca este dispus sa intervina in cele mai inalte cercuri pentru ca echipa sa nu aiba de suferit.

Concret, "Nasty" vrea sa se foloseasca de influenta si imaginea pe care o are pentru a convinge importanti oameni de afaceri sa semneze contracte de sponsorizare cu echipa din Ghencea.

"Legat de Steaua, chiar am vorbit cu domnul Viorel Paunescu, si daca va fi nevoie eu sunt dispus sa ma implic total si neconditionat pentru binele echipei. Steaua este un nume urias in sportul romanesc, acum echipa este campioana. As putea convinge anumiti oameni de afaceri sau companii mari sa semneze contracte de publicitate cu clubul din Ghencea. Daca mi se va cere sprijinul, il voi da imediat", a explicat Ilie Nastase pentru WOWbiz.ro.

In urma cu cativa ani, cand Gigi Becali se arata dispus sa vanda clubul, acelasi Ilie Nastase a cautat investitori in strainatate, i-a pus in legatura cu latifundiarul, insa negocierile s-au blocat.

Gigi Becali, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

Gigi Becali a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Finantatorul Stelei va ispasi, insa, cei trei ani de inchisoare din dosarul sechestrarii hotilor care i-au furat masina, pedeapsa cu suspendare intrand in vigoare deoarece conditiile probatiunii au fost incalcate.

Dragomir anunta dezastrul la Steaua

Becali s-a predat luni seara si, in momentul de fata, se afla dupa gratii.

Dupa incarcerarea fostului parlamentar, mai multe voci autorizate au anuntat ca Steaua ar putea avea probleme cu banii pentru ca nu va mai avea cine sa suplimenteze bugetul iar clubul va fi nevoit sa se autofinanteze.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Ilie Nastase salveaza Steaua, #Ilie Nastase sponsori Steaua, #Ilie Nastase Becali condamnat , #stiri Ilie Nastase
Comentarii