Ilie Sarbu: E o mica gluma sa vii acum cu alti candidati la presedintie!

Luni, 28 Ianuarie 2013, ora 11:41
2453 citiri
Ilie Sarbu: E o mica gluma sa vii acum cu alti candidati la presedintie!

Propunerea lui Calin Popescu Tariceanu privind organizarea de alegeri interne in PNL, pentru desemnarea candidatului la presedintia Romaniei, este "o mica gluma", declara liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El precizeaza ca "doar un alt Congres ar putea sa schimbe lucrurile", situatie greu de imaginat, in opinia sa.

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica, la Romania TV, ca nu exclude posibilitatea de a se inscrie intr-o cursa pentru a fi desemnat candidat la prezidentiale. El a precizat ca, in cadrul Congresului PNL, Crin Antonescu a fost validat ca propunere de candidat si nu ales de catre delegati.

Tariceanu: Nu demisionez din PNL. Nu exclud candidatura la prezidentiale

Ilie Sarbu vede pozitia lui Tariceanu ca pe o gluma.

"Sigur ca nu vreau sa intru in disputa dintre cei doi, dar dincolo de disputa, noi avem decizia celor trei partide, prin congrese luata. Deci sa vii acum cu alti candidati, cu alte puncte de vedere cred ca e o mica gluma, nici o gluma mare nu poate fi!", a spus Sarbu, la RFI Romania.

"Noi avem un candidat desemnat, se cheama Crin Antonescu, din Partidul National Liberal. Asa a fost votat in Congresul PSD-ului, in Congresul PNL-ului si in Congresul PC-ului. Doar un alt Congres ar putea sa schimbe lucrurile, ceea ce nu cred eu ca s-ar intampla in conjunctura in care se cearta domnul Tariceanu cu Crin Antonescu, care a castigat doua randuri de alegeri, care a adus PNL-ul unde l-a adus, are jumatate din Cabinetul Guvernului, ministri si stiti bine cum au fost lucrurile tratate", a continuat liderul senatorilor PSD.

Dragnea: Nu sustinem alt candidat USL la prezidentiale, il sustinem pe Antonescu!

Intrebat ce se va intampla daca imaginea lui Crin Antonescu se va eroda, Ilie Sarbu a raspuns: "Ramane de vazut".

"Deocamdata nu discutam despre asta, n-avem nici un element care sa ne arate lucrul asta. E pe primul loc in sondaje, le vede si domnul Tariceanu, le vedem si noi. Nu cred eu ca discutia asta e de actualitate", a conchis liderul PSD.

Citeste mai multe despre Ilie Sarbu: E o mica gluma sa vii acum cu alti candidati la presedintie!, pe RFI Romania.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ilie Sarbu candidat USL prezidentiale, #Ilie Sarbu propunere alegeri Tariceanu, #Ilie Sarbu Crin Antonescu candidat prezidential, #Ilie Sarbu alegeri prezidentiale, #Crin Antonescu candidat USL prezidentiale , #PSD