Ilie Sarbu: PNL nu-si permite sa se opuna unei comisii de ancheta in cazul Calarasi

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 09:27
1748 citiri
Ilie Sarbu: PNL nu-si permite sa se opuna unei comisii de ancheta in cazul Calarasi
Foto: B1 TV

Liderul social-democratilor din Senat, Ilie Sarbu, a apreciat, miercuri seara, ca PNL nu-si poate permite sa se opuna constituirii unei comisii de ancheta care sa se ocupe de cazul Calarasi.

In viziunea sa, exista doua variante care pot explica tensiunile din USL cu privire la situatia ce il implica, indirect, pe presedintele Traian Basescu.

"Acum sunt doua variante - domnul Crin Antonescu s-a suparat ca s-a iesit inainte de a discuta cu dansul sau colegii nu l-au informat sa spuna 'noi am discutat'. Victor Ponta spune ca a discutat la telefon, inteleg ca si telefonul acum s-a dat, nu s-a dat. Colegii mei - eu am plecat mai repede, dar am vorbit cu ceilalti - spun ca s-a discutat la telefon.

Sau e cealalta varianta - ca a fost supararea pe ideea constituirii unei comisii nefiind de acord cu ea din start, ceea ce este de neinteles. Nu cred ca PNL isi permite lucrul asta - sa nu accepte macar despre o comisie care sa analizeze situatia lui Traian Basescu ca, pana la urma, lucrurile acolo duc. Cineva trebuie sa ne raspunda la niste intrebari", a spus Ilie Sarbu la B1 TV.

O alta varianta, in opinia liderului social-democratililor din Senat, ar fi aceea ca Antonescu nu a fost "suficient de informat de cei care au fost prezenti la discutiile pe tema constituirii comisiei de ancheta", referindu-se la vicepremierul Daniel Chitoiu sau ministrul de Interne, Radu Stroe.

Basescu, prima reactie in scandalul comisiilor: Terenul - achizitionat cinstit, creditul e luat corect. USL face joc politic

Acesta a precizat ca discutiile de marti au avut loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, la acestea fiind prezenti si lideri liberali.

Legat de convorbirea telefonica dintre Crin Antonescu si Victor Ponta, pe tema comisiei Calarasi, premierul a precizat, miercuri, ca a vorbit la telefon, luni, despre "comisia mare", in timp ce presedintele PNL ar fi inteles ca era vorba despre cea de la Senat.

"Astazi ne-am lamurit ca eu am vorbit despre comisia mare, domnul presedinte Antonescu a inteles ca era vorba cu cea de la Senat, cu care e de acord si de altfel PNL a si votat pentru. Deci asta e pe forma, ca sa spun asa", a mai spus liderul PSD.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Ilie Sarbu comisie ancheta Calarasi, #Ilie Sarbu comisie ancheta Parlament , #PSD
Comentarii
Poza NEUTRONU
NEUTRONU
rank 5
nu poate sa se contreze cu voi pcr-ul lui ilicescu si nascase?!!
Poza CH 1291
CH 1291
rank 5