Amenzile se pot plati si la infochioscuri - vezi unde

Joi, 05 Mai 2011, ora 19:52
4318 citiri
Amenzile se pot plati si la infochioscuri - vezi unde
Foto: Primarie Sector 6

Cetatenii din sectorul 6 al Capitalei sunt cei care vor beneficia de un proiect unic in Romania, astfel ca isi vor putea achita amenzile la infochioscurile inteligente, evitand cozile si birocratia de la ghiseele clasice.

Implementat in anul 2009, pentru prima data in Romania, Sistemul de Infochioscuri Inteligente vine cu faza a II-a a de dezvoltare a acestui proiect, care aduce ca element de noutate acceptarea la plata a amenzilor ce pot fi platite la jumatate in primele 48 de ore de la constatarea contraventiei, se arata intr-un comunicat remis joi Ziare.com.

Procedura de plata presupune autentificarea utilizatorului prin scanarea electronica a cartii de identitate, afisarea sumelor de plata pe categorii de taxe, impozite sau amenzi, prin interconectarea cu aplicatia de calcul a taxelor si impozitelor folosita de Directia de Finante Sector 6.

Plata acestora, totala sau partiala, adica a uneia sau a mai multor categorii de taxe, se face folosind un POS bancar garantat si certificat conform cerintelor si rigorilor sistemului bancar si al organizatiilor procesatoare de carduri (VISA, MASTERCARD).

"Plata taxelor cu cardul la Infochiosc" este un proiect initiat de Serviciul Public pentru Finante Publice Locale Sectror 6 (Primaria Sector 6) si desfasurat in parteneriat cu Piraeus Bank Romania in calitate de banca acceptatoare si Printec Group Romania in calitate de furnizor al solutiei tehnice pentru Sistemul de Infochioscuri.

"Aceste prime terminale POS neasistate au fost implementate in Romania in premiera de Piraeus Bank si ne bucuram ca proiectul s-a bucurat de succes astfel incat alte 4 astfel de POS-uri vor fi instalate in zone cu trafic intens, unde prezenta lor este necesara.

Dotate cu o aplicatie informatica prietenoasa si usor de folosit, ele sunt de fapt niste functionari virtuali care stau la dispozitia locuitorilor sectorului 6 in fiecare zi, pana la orele tarzii la care mallurile si hypermarketurile din sector sunt deschise", a declarat Mioara Georgescu, Director Dezvoltare Carduri, Piraeus Bank Romania.

Bucurestenii din Sectorul 6 pot sa isi achite impozitele si amenzile la cele doua infochioscuri din Afi Cotroceni sau la cele din Plaza Romania, din Carrefour Orhideea, din Carrefour Militari, din Cora Lujerul, din Auchan Militari, din Metro Militari, din Selgros - Drumul Taberei, din Piata Crangasi sau la cel de la Biroul Unic, Primaria Sector 6.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#plata amenzi infochiosc, #plata impozite sectorul sase , #ANAF