Ore suplimentare de munca pentru angajatii Fiscului - vezi cand

Marti, 28 Iunie 2011, ora 12:55
1524 citiri
Ore suplimentare de munca pentru angajatii Fiscului - vezi cand
Foto: portalstiri.ro

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, au dispus, marti, ca personalul ANAF direct implicat in procesul de reorganizare sa efectueze ore suplimentare in perioada 2-3 iulie.

"Aceste masuri au fost luate in vederea preintampinarii perturbarii activitatii administratiilor financiare, precum si pentru a urgenta procesul de rearondare a

contribuabililor la noile administratii competente, iar transferul tuturor informatiilor necesare sa se efectueze in conditii optime, astfel incat, incepand cu data de 5 iulie, toate administratiile financiare sa functioneze la standardele stabilite prin procesul de reorganizare", se arata intr-un comunicat ANAF remis, marti, Ziare.com.

Potrivit programului de lucru, activitatea de incasari si plati desfasurata prin unitatile teritoriale ale Trezoreriei Statului va functiona normal, mai precizeaza ANF.

De asemenea, la administratiile financiare din toata tara vor functiona si centrele de asistenta telefonica a contribuabilului, iar pe portalul www.anaf.ro raman active

paginile de informare a contribuabililor.

Informatii suplimentare se pot obtine si la numarul de telefon: 031.403.91.60, Centrul ANAF de asistenta a contribuabililor.

ANAF se reorganizeaza si inchide ghiseele administratiilor financiare - vezi cand

ANAF a anuntat, luni, ca activitatea la ghiseele tuturor administratiilor financiare si directiilor generale ale finantelor publice care lucreaza cu publicul va fi oprita in perioada 30 iunie, ora 12.00 - 5 iulie, ora 8.30, ca urmare a procesului de reorganizare a institutiei.

Peste 1.000 de angajati ai Garzii Financiare au primit preaviz

Intre timp, peste 1.000 de angajati ai Garzii Financiare au primit, luni, preaviz si urmeaza sa fie examinati. Potrivit presedintelui ANAF, Sorin Blejnar, in urma acestor testari, cel putin 291 de salariati vor parasi institutia. Dintre angajatii care au primit preaviz, 58 ocupa functii de conducere.

C.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#angajati ANAF ore suplimentare, #proces reorganizare ANAF , #ANAF