Presedintele ANAF, Gelu Diaconu: Nu ma aflu sub urmarire penala

Vineri, 26 Aprilie 2013, ora 17:25
3695 citiri
Presedintele ANAF, Gelu Diaconu: Nu ma aflu sub urmarire penala

Noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Gelu Stefan Diaconu, a dezmintit ca s-ar afla sub urmarire penala, asa cum a aparut in presa in ultimele zile.

"In perioada premergatoare numirii mele in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in mass-media au fost vehiculate o serie de informatii potrivit carora ma aflu sub urmarire penala.

Intrucat acest lucru nu este conform cu realitatea, cat si pentru o mai buna intelegere a intregii situatii, va transmit alaturat copia deciziei Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi de neincepere a urmaririi penale, din decembrie 2012", se arata intr-o informare de presa semnata de presedintele ANAF si remisa Ziare.com.

Gelu Stefan Diaconu, secretarul de stat in Ministerul Economiei, a fost numit joi in fruntea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

La inceputul acestei saptamani, fostul sef al ANAF Serban Pop a fost retras din fruntea institutiei, dupa o discutie avuta cu premierul Ponta.

Ponta a confirmat: Gelu Stefan Diaconu va fi numit joi in fruntea ANAF (Video)

Potrivit informatiilor prezentate in presa, noul sef al ANAF ar fi fost urmarit penal din 2011 pentru inselaciune si abuz in serviciu, fiind acuzat ca in 1996, in calitate de director al Bankcoop Neamt, ar fi falsificat un contract de credit, Parchetul ICCJ analizand in prezent posibilitatea preluarii dosarului.

Sorin Rosca Stanescu: Si ce daca directorul ANAF a fost urmarit penal?

Seful ANAF inlocuit din functie cu un urmarit penal, apropiat al lui Fenechiu - surse

Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu este de parere ca nu e nimic rau in faptul ca seful ANAF a fost urmarit penal in 1996.

"Ce e rau in asta? Care-i problema? Acest domn Diaconu a fost urmarit acum 17 ani si ne amintim noi acuma ca a fost urmarit, dar au fost atat de multi oameni urmariti degeaba. S-a dovedit ca a fost urmarit degeaba. Ce e rau in faptul ca domnul Rusanu, un lider vechi PNL, este nasul unor familii", a spus joi seara, la Digi 24, senatorul liberal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#Gelu Diaconu urmarire penala, #presedinte ANAF urmarire penala, #Diaconu dezmintire urmarire penala , #ANAF
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Avem rabdare, domnu' Gelu, avem rabdare! tot acolo o sa ajungeti...