Seful Fiscului a infuriat Senatul: Nu stam la cheremul lui! Ponta va fi anuntat sa ia masuri!

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 14:15
4870 citiri
Seful Fiscului a infuriat Senatul: Nu stam la cheremul lui! Ponta va fi anuntat sa ia masuri!
Foto: ANAF

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Gelu Stefan Diaconu, nu s-a prezentat joi in Comisia de Buget-Finante din Senat, pentru a fi audiat in legatura cu activitatea Fiscului din ultima perioada.

Seful comisiei Viorel Arcas a precizat ca Diaconu nu doar ca nu s-a prezentat dupa ce i-a fost trimisa inclusiv o invitatie oficiala, dar nici nu a anuntat ca nu ajunge la sedinta, arata Mediafax.

"Domnul Diaconu nu s-a prezentat azi (joi - n.red.) la comisie, noi i-am trimis invitatie oficiala, cum facem cu toti. Avea obligatia sa vina, nu trebuia sa confirme, insa trebuia sa ne anunte daca nu poate ajunge, fiind plecat in delegatie", a spus Arcas, dupa ce senatorii din comisie l-au asteptat aproape o ora pe seful Fiscului.

Audirea lui Diaconu va fi reprogramana, a mentionat Arcas, spunand ca ministrul Finantelor Eugen Teodorivici si premierul Victor Ponta vor fi informati in legatura cu absenta nemotivata a lui Diaconu si rugati sa ia masuri.

"Nu putem sa stam la cheremul domnului Diaconu, sa vina cand vrea si cand nu vrea, premierul va fi anuntat si sa ia masuri", a avertizat prsedintele Comisiei de Buget-Finante.

Mai mult, senatorii au fost foarte deranjati de gestul presedintelui ANAF, pe care l-au catalogat drept o sfidare.

Diaconu a fost invitat la inceputul lunii aprilie la discutii in Comisia De Buget-Finante, pentru a explica de ce ANAF inchide localuri pentru cativa lei, insa nu pune in aplicare titluri executorii de sute de milioane de euro.

Seful ANAF, invitat sa explice senatorilor de ce "inchide cofetarii pentru 5 lei"

ANAF acuza presa ca prezinta eronat eforturile sale: Nu a inchis niciun local pentru nereguli de cativa lei (Video)

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#sef ANAF lipsit comisie Senat, #sef ANAF absent Senat , #ANAF