Vila Cameliei Voiculescu de la Predeal, scoasa la licitatie de ANAF

Marti, 08 Decembrie 2015, ora 10:43
4652 citiri
Vila Cameliei Voiculescu de la Predeal, scoasa la licitatie de ANAF
Foto: Arhiva (B1 TV)

ANAF scoate la licitatie casa de vacanta pe care o detine la Predeal Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, cu tot ceea ce contine ea - mobila si electrocasnice.

Decizia ANAF a fost luata in contextul in care Fiscul incearca sa recupereze prejudiciul din dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, scrie Adevarul.

Vila, asupra careia a fost pus sechestru, va fi scoasa la licitatie la un pret de pornire de 343.000 de euro, fara TVA, licitatia fiind organizata la data de 22 decembrie, ora 12:00, la sediul Finantelor Publice din Brasov.

Casa de vacanta se ridica pe 4 niveluri si are un teren aferent, de 901 metri patrati, conform anuntului postat pe portalul ANAF.

La aceeasi ora si acelasi loc, Fiscul mai scoate la licitatie si obiectele de mobilier si electrocasnicele din vila, cele peste 75 de piese de mobilier, electronice si electrocasnice fiind vandute la pachet la un pret de pornire de 64.807 lei (15.000 de euro), fara TVA.

In luna iunie, ANAF a vandut la licitatie apartamentul lui Dan Voiculescu din Capitala, situat pe Soseaua Kiseleff, fiind adjudecat de o persoana, al carei nume nu a fost facut public, pentru suma de 1,9 milioane de lei (427.000 de euro).

Schimbare radicala de situatie in privinta apartamentului lui Dan Voiculescu din Kiseleff

De asemenea, miercuri va fi scoasa la licitatie, in Bucuresti, participatia pe care Camelia Voiculescu (foto) o detinea la compania RC Media Company, pretul de pornire fiind de 128.160 de lei, fara TVA (28.800 de euro), iar alte doua licitiatii vor avea loc pe 17 decembrie la Targu-Mures si vizeaza actiunile pe care cele doua fiice ale lui Dan Voiculescu, Camelia si Corina, le detineau la compania Sanagra SA.

ANAF a reevaluat bunurile confiscate de la Dan Voiculescu - diferenta uriasa de valoare

Toate terenurile si cladirile lui Dan Voiculescu au fost evaluate de Fisc la 32,58 milioane de euro, aproape jumatate din prejudiciul din dosar, estimat la 60 de milioane de euro.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#vila Camelia Voiculescu licitatie, #avere Dan Voiculescu scoasa licitatie , #ANAF
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Ajunge Voiculescu si familionul la mila publica?