Vezi unde poti depune declaratia unica in Bucuresti

Miercuri, 23 Februarie 2011, ora 17:08
3812 citiri
Vezi unde poti depune declaratia unica in Bucuresti
Foto: Arhiva

Bucurestenii vor avea la dispozitie 252 de puncte de depunere a declaratiei unice, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti (DGFPMB) suplimentand numarul acestora, avand in vedere ca mai sunt doar trei zile pana la termenul limita.

Astfel, declaratia unica (Formularul 112) trebuie depus pana pe data de 25 februarie, pentru obligatiile declarative aferente lunii ianuarie 2011, potrivit unui comunicat al DGFPMB, remis miercuri Ziare.com.

Astfel, in sectorul 1, vor fi deschise 40 de puncte de primire a declaratiilor, pe Str. Roma, nr. 7 si la Trezoreria Statului, Str. Dimitrie Gerota, nr. 13.

In sectorul 2, vor exista 42 de puncte, pe Str. C.A.Rosetti, nr.39, Str.Avrig, nr.63, Str.Valter Maracineanu, nr. 1-3 si B-dul Ferdinand, nr. 89A.

Cei care apartin de sectorul 3 vor putea depune declaratiile pe Calea Mosilor, nr. 157, Trezoreria Statului Sector 3 - str.Ciresului, nr. 6 si Str.Lucretiu Patrascanu, nr. 10, fiind disponibile, in total, 58 de puncte.

In sectorul 4 exista 35 de punte de depunere a declaratiilor, pe Str. Cutitul de Argint, nr. 7, B-dul Constantin Brancoveanu, nr. 2 si B-dul Pieptanari, nr. 31, in timp ce, in sectorul 5, exista 25 de puncte, pe Calea 13 Septembrie, nr.226, bl.V54, Intrarea Drumul Sarii si Trezoreria Statului Sector 5 - B-dul Natiunile Unite, nr.6 - 8.

In cele din urma, in sectorul 6 exista 30 de puncte, pe Str. Popa Tatu, nr. 7 si Trezoreria Statului Sector 6 - Calea Giulesti, nr. 3. De asemenea, exista alte 21 de puncte de depunere in cadrul Administratiei Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii, pe Str. Dimitrie Gerota, nr. 13 si la Trezoreria Municipiului Bucuresti - Splaiul Unirii nr. 6-8.

In afara de aceste 252 de puncte, la nivelul Capitalei vor functiona suplimentar 12 puncte de primire a declaratiei unice la Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, la sediul din Calea Vitan nr. 6, precum si 17 puncte la Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca a Municipiului Bucuresti, la sediu din Str. Spataru Preda, nr. 12.

Programul de functionare a acestor puncte va fi de 08.00 - 20.00, in zilele de 24 si 25 februarie, urmand a fi ajustat in functie de cerinte.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#depunere declaratie unica, #declaratie unica puncte depunere , #declaratie impozit