Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune de 6 milioane de lei

Joi, 23 Iunie 2016, ora 10:38
5436 citiri
Managerul unui hotel de lux din Capitala, suspectat de evaziune de 6 milioane de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Omul de afaceri de origine egipteana Dahwa Youssef, care conduce un hotel de lux din Capitala, este banuit de evaziune fiscala in valoare de aproape 6 milioane de lei.

Numele sau nu a fost facut public de autoritati, informatia fiind insa furnizata de surse judiciare pentru Mediafax.

Politia Romana a transmis, joi dimineata, doar ca se fac perchezitii la mai multe sedii de firme si ca omul de afaceri vizat de aceasta actiune conduce si un hotel.

"Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu specialisti ai Directiei Operatiuni Speciale si luptatori S.I.A.S., descind, la aceasta ora, la sediile a 7 societati comerciale, ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum si la domiciliile unor persoane banuite de evaziune fiscala.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013-2014, reprezentantul societatilor comerciale, care este si manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operatiuni fiscale, fara a le declara institutiilor competente", se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Surse judiciare au declarat insa ca vizat de aceasta actiune este omul de afaceri de origine egipteana Dahwa Youssef, iar verificari se fac si in incinta hotelului din Caputala detinut de acesta.

"Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit pana in acest moment, se ridica la peste 5.700.000 de lei, reprezentand T.V.A si impozit pe profit", mai anunta Politia Romana in comunicatul de presa.

Actiunea de joi dimineata se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. La finalul perchezitiilor, Dahwa Youssef si un apropiat al sau vor fi condusi la audieri.

Citeste si despre descinderile care au avut loc in cinci judete la persoane banuite de evaziune

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#perchezitii Hotel Royal, #perchezitii hotel lux bucuresti, #evaziune manager hotel lux Bucuresti, #evaziune manager hotel , #evaziune