Inca o loterie cu bonuri fiscale, de la 1 mai - premii de peste 1,7 milioane de lei

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 13:53
7278 citiri
Inca o loterie cu bonuri fiscale, de la 1 mai - premii de peste 1,7 milioane de lei

Dupa isteria lansata de Loteria bonurilor fiscale, unde in jur de 10.000 de castigatori isi vor imparti premiul de un milion de lei, o noua initiativa ia nastere.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons si MasterCard au lansat campania "Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!".

Campania va demara la 1 mai, in cadrul careia vor fi acordate premii in valoare de peste 1,7 milioane de lei, a anuntat, marti, presedintele organizatiei, Sorin Mierlea, potrivit Agerpres.

Loteria bonurilor fiscale se schimba: Ministrul vrea mai putini castigatori

Aceasta initiativa difera de loteria bonurilor fiscale si ca durata, si din punct de vedere logistic. Directorul general pe Romania al MasterCard, Cosmin Vladimirescu, a explicat ca in perioada 1 mai - 31 decembrie 2015 toate platile realizate la comercianti pe teritoriul Romaniei cu cardurile MasterCard si Maestro vor fi inscrise automat la extragere, iar fiecare tranzactie cu carduri contactless va intra cu sanse duble in tragerea la sorti.

Premiile vor fi acordate lunar, fiind extrasi 300 de castigatori, fiecare primind cate 500 de lei, precum si 10 norocosi care vor primi cate 5.000 lei (premiile sunt in valoare neta, taxele fiind acoperite).

Loteria bonurilor fiscale: Mii si mii de castigatori - Premiul intra in zona liliputana

In plus, vor avea loc doua extrageri cu trei premii a cate 15.000 de lei, iar de Craciun va avea loc o extragere speciala, in cadrul careia vor fi acordate sase premii in valoare de cate 15.000 lei.

"Sustinem plata cu cardul pentru un produs sigur, necontrafacut si pentru faptul ca, astfel, consumatorul obtine dovada tranzactiei pentru garantia produselor. Credem ca este important, ca si cetateni europeni, sa constientizam aceste beneficii si sa adoptam o noua atitudine", a declarat presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons, Sorin Mierlea, potrivit sursei citate.

Loteria bonurilor fiscale: Cu cati bani ramai in mana din premiu si cat ia statul

"Cere Bonul Fiscal!" este o campanie inceputa in urma cu sapte ani, cu scopul de a creste gradul de constientizare in randul consumatorilor asupra faptului ca bonul fiscal inseamna fiscalizare, produse sigure si posibilitatea de a face o sesizare eficienta. Plata cu cardul aduce un plus acestei campanii, intrucat consumatorul obtine toate aceste beneficii direct, doar platind cu cardul, in conditiile in care comisionul aferent tranzactiei este zero.

Campania beneficiaza de sprijinul Secretariatului General al Guvernului, al Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, al Federatiei Asociatiilor de Consumatori, al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii si al Jandarmeriei Romane.

"Platile cu cardul reprezinta o normalitate in tarile dezvoltate, fiind preferate, datorita beneficiilor, precum usurinta cu care se realizeaza, economia de timp si siguranta tranzactiilor, avand de asemenea un impact semnificativ asupra reducerii economiei nefiscalizate. In Romania, ponderea platilor cu cardul in totalul platilor este, insa, de numai 4,4%, in timp ce media UE este de peste trei ori mai mare.

Loteria bonurilor fiscale: Care este bonul care aduce un castig de un milion de lei

Aceasta campanie este modul prin care MasterCard contribuie la albirea economiei in Romania, explicandu-le posesorilor de carduri care sunt beneficiile utilizarii lor la comercianti si recompensandu-i pentru plata cu cardul", a declarat Cosmin Vladimirescu.

Vladimirescu a precizat ca actuala campanie nu face concurenta Loteriei Fiscale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, marți, 23 aprilie, la începutul ședinței de Guvern, să facă demersurile necesare pentru ca toate pensiile să fie...
#loterie bon fiscal plata card, #premii loterie fiscala plata card , #fiscal