Loteria bonurilor fiscale, un esec? Peste 15.000 de castigatori, premiu infim

Luni, 04 Mai 2015, ora 23:11
10355 citiri
Loteria bonurilor fiscale, un esec? Peste 15.000 de castigatori, premiu infim

Peste 15.000 de persoane au depus pana acum cereri de revendicare a premiului la Loteria bonurilor fiscale, asa ca suma castigata a devenit minuscula.

Milionul de lei cu care ANAF i-a ademenit pe romani sa straga bonuri fiscale, impartit la numarul total de castigatori, inseamna nu mai mult de 66 de lei de persoana, relateaza Romania TV.

Astfel, toti cei care au un bon fiscal din 7 februarie, cu o valoare cuprinsa intre 6 si 6,99 lei, au castigat la Loteria bonurilor, iar suma ar putea deveni chiar si mai mica, pentru ca cererile mai pot fi depuse pana pe 13 mai.

Din acest motiv, ministrul de Finante Eugen Teodorovici anunta saptamana trecuta ca vrea sa schimbe modul in care functioneaza Loteria bonurilor fiscale, astfel incat participantii sa castige mai multi bani.

Loteria bonurilor fiscale se schimba: Ministrul vrea mai putini castigatori

Urmatoare extragere are loc in luna iunie, iar ministrul de Finante vrea sa gaseasca o solutie pentru ca premiul sa fie mai mare si castigatorii mai putini, dupa cum a declarat acesta intr-o emisiune la Pro TV.

Loteria bonurilor fiscale: Mii de romani sunt castigatori - Premiul se face tot mai mic

"Ma gandesc la numarul sau la seria bonului fiscal. Si bonurile fiscale cuprinse in acel interval sa fie declarate castigatoare. Un alt mecanism. Important e ca vreau sa tintesc castiguri mai mari pentru cei care vin sa depuna acel bon fiscal", a explicat demnitarul.

In prezent se ia in considerare suma de pe bon si ziua in care s-a efectuat plata si nu se stie inca daca la urmatoarea tragere va fi aplicat un nou mecanism.

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale a fost "o situatie neplacuta" in opinia lui Eugen Teodorovici. Mai mult, un aradean de 43 de ani are nu mai putin de 23 de bonuri fiscale castigatoare, pe care le-a adunat din cosurile magazinelor. In total, barbatul a strans peste 1.500 de bonuri fiscale.

Situatie inedita la loteria bonurilor fiscale: Un singur om are 23 de bonuri castigatoare - cum e posibil

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Loterie bonuri fiscale castigatori, #Loterie bonuri fiscale numar castigatori, #Loterie bonuri fiscale premiu , #fiscal