Predoiu reincepe meciul cu Ponta: Rateaza decolarea si vrea sa sarim de pe Guvern cu Codul Fiscal in brate

Vineri, 20 Martie 2015, ora 16:52
2999 citiri
Predoiu reincepe meciul cu Ponta: Rateaza decolarea si vrea sa sarim de pe Guvern cu Codul Fiscal in brate

Premierul Ponta, "care vreme de trei ani a tot ratat decolarea", propune contribuabilului saltul impreuna "de pe Palatul Victoria cu Codul Fiscal-minune in brate", a declarat, joi, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, adaugand ca "acest proiect fiscal" este "un artificiu care se va stinge".

"Dupa trei ani de conducere a Guvernului, domnul Ponta ne anunta ca 'suntem un avion care nu decoleaza'. Firesc, un avion nu decoleaza fara pilot. Pentru ca, vreme de trei ani, domnul Ponta tot rateaza decolarea, ne propune sa sarim cu dansul de pe Palatul Victoria cu Cod Fiscal - minune in brate", a spus Predoiu.

De ce tot amana Ponta noul Cod Fiscal: Sa nu ne critice nimeni (Video)

Predoiu a sustinut ca in domeniul Finantelor nu exista "minuni" si ca "Proiectul fiscal Ponta-Valcov nu este avion, ci doar un artificiu care se va stinge curand, atunci cand calculele adevarate vor iesi la iveala".

"Proiectul fiscal Ponta - Valcov nu poate tine loc de disciplina bugetara, modernizarea administratiei publice, schimbarea mentalitatii ANAF, de ghiseul unic pentru plata taxelor, reducerea evaziunii fiscale, imbunatatirea colectarii si reforma companiilor de stat.

Aceste masuri de buna guvernare ar face avionul sa decoleze, dar este nevoie de alt echipaj", a mai declarat Predoiu, care este si premier al guvernului alternativ al PNL.

Intalnire Iohannis-Ponta la Cotroceni - se stabileste succesorul lui Valcov la Ministerul de Finante

Reforma fiscala trebuie realizata in acest an, deoarece Guvernul se afla in situatia unui avion aflat pe pista, cu motoarele turate, dar care, daca nu decoleaza, impune ca, in anii urmatori, sa fie reluat totul de la capat, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, vineri, la Consiliul National al PSD.

Premierul a sustinut declaratia in cadrul atelierului "Finante" al Consiliului National al PSD, in contextul in care a vorbit despre necesitatea adoptarii proiectului noului Cod Fiscal si al Codului de Procedura Fiscala.

Victor Ponta preia interimatul la Ministerul Finantelor - surse

Proiectul Codului Fiscal va fi finalizat la sfarsitul acestei saptamani si rediscutat in Guvern luni, urmand sa fie aprobat miercuri, impreuna cu cel al Codului de Procedura Fiscala, si transmis Parlamentului, saptamana viitoare, spre dezbatere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#Predoiu Ponta Cod Fiscal, #Predoiu Ponta Cod Fiscal avion, #Predoiu Ponta avion , #fiscal
Comentarii