Reformarea ANAF si noul Cod al Insolventei, dezbatute la Business Review

Vineri, 14 Martie 2014, ora 19:04
1580 citiri
Reformarea ANAF si noul Cod al Insolventei, dezbatute la Business Review
Foto: rbd.doingbusiness.ro

Saptamanalul de afaceri in limba engleza, Business Review, va organiza in data de 31 martie, 2014, a 13-a editie a evenimentului Tax and Law, eveniment dedicat ultimelor noutati in materie de fiscalitate si legislatie, cu o traditie de peste 12 ani.

Prezenta participantilor la conferinta va fi echivalata cu 6 unitati CPD oferite de ACCA. Conferinta va cuprinde doua sesiuni de discutii axate pe noile modificari din Codul Fiscal si noutatile incluse in Noul Cod al Insolventei, urmate de o serie workshop-uri, ce vor trata intr-o masura practica masurile complexe din noua legislatie fiscala.

Evenimentul va incepe la ora 8:30 si va avea loc la Pullman Hotel Bucuresti, sala New York.

Incepand cu ora 09:00, conferinta va debuta cu prima sesiune de discutii dedicata noilor masuri legislative din anul 2014. Printre subiectele propuse spre discutie se vor atinge teme precum reformarea ANAF si impactul asupra inspectiilor fiscale derulate in zona companiilor, noutatile privind reglementarea holdingurilor, modificarile referitoare la incasarea TVA-ului, dar si tendinte europene privind preturile de transfer.

A doua sesiune a conferintei este dedicata noului Cod al Insolventei, proiect ce se afla in acest moment in dezbatere in Parlamentul Romaniei. Printre temele aduse in discutie se afla cadrul legislativ privind recuparearea creantelor in lumina Noului Cod si influenta creditorului entitate publica in realizarea planului de reorganizare.

Conferinta organizata de Business Review va cuprinde si un workshop incepand cu ora 13:00, care va dezbate subiectul impozitului pe venit si al contributiilor sociale.

Mai multe detalii despre eveniment, programul complet, precum si modalitatile de inregistrare gasiti accesand: http://business-review.eu/br-events/legal-updates/.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#modificari fiscale Business Review, #eveniment Business Review, #conferinta Tax Law Pullman Hotel , #fiscal