Romanii s-au inghesuit la plata impozitelor

Luni, 03 Ianuarie 2011, ora 23:46
1872 citiri
Romanii s-au inghesuit la plata impozitelor
Foto: Evenimentul Zilei

Romanii s-au inghesuit luni, inca de la primele ore ale zilei, la ghiseele Serviciului de Taxe si Impozite Locale din mai multe judete.

Cei mai multi dintre cei de la coada de la Primaria Cluj Napoca erau pensionari. Acestia spun ca fie s-au obisnuit sa plateasca impozitele pentru locuinte si cele pentru masini din timp, fie ca vor sa profite de reducerea de 10% acordata pentru plata impozitului in primele trei luni ale anului, informeaza Evenimentul Zilei.

"Eu am avut o reducere de 40 de lei pentru ca am achitat integral. Pentru mine conteaza acesti bani pentru ca sunt painea pentru vreo trei saptamani. Eu ma gandesc ca este bine ca oamenii sa plateasca inca din prima zi pentru ca asa or exista bani la bugetul orasului si se vor putea face investitii", a declarat un batran de 76 de ani.

Un alt pensionar spune ca de 40 de ani plateste impozitul in primele zile si ca asa s-a obisnuit.

"Pentru mine este mai important sa stiu ca nu am nicio datorie la nimeni. Sunt batran si pot muri oricand si atunci nu vreau sa las datorii la nimeni. Am luat pensia si am banii", a declarat batranul.

Si la casieriile Directiei de Taxe si Impozite din Targoviste oamenii s-au inghesuit sa plateasca impozitele. "Am auzit la televizor ca este o reducere daca platim pe tot anul si asa o sa fac", a spus un contribuabil.

Nici bucurestenii nu au stat departe de ghisee si au luat cu asalt instutiile din Capitala. Dupa cateva ore petrecute la coada, bucurestenii din Sectorul 6 si-au cam pierdut rabdarea. In Sectorul 4 cei mai multi dintre cei prezenti erau pensionari.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#plata impozite 2011, #romani plata impozite , #impozit cladiri