Adriana Saftoiu (PDL): UDMR si PCM ar trebui interzise

13 Martie 2014 - Adriana Saftoiu (PDL): UDMR si PCM ar trebui interzise

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, a sugerat, la RFI Romania, ca UDMR si PCM ar trebui interzise, pentru ca incalca legea partidelor politice.

Saftoiu a declarat, in contextul scandalului Jobbik, ca nu doar formatiuni sau organizatii din strainatate sunt in aceasta situatie, ci si unele din Romania.
"Pe scurt, eu as spune urmatorul lucru: avem un stat extrem de relaxat si care respecta foarte putin legile tarii. Daca ne uitam cu atentie la legea partidelor politice, acolo

Saftoiu ACUZA: Noua Constitutie risca sa devina un glosar de norme pentru OBSESIILE USL

07 Iunie 2013 - Saftoiu ACUZA: Noua Constitutie risca sa devina un glosar de norme pentru OBSESIILE USL

PDL va sustine amendamentele USL privind traseismul politic si votul prin corespondenta si va vota impotriva la amendamentul legat de interceptarile telefonice, a declarat, vineri, purtatoarea de cuvant a democrat-liberalilor, Adriana Saftoiu.

Saftoiu a mai declarat ca USL nu respecta vointa cetatenilor in ceea ce priveste Parlamentul unicameral si cu 300 de membri. "Noua Constitutie risca sa devina un glosar de norme metodologice pentru obsesiile USL", a punctat ea.
Citeste si Amnesty,

Lazaroiu ii raspunde Adrianei Saftoiu: Uite cine ii judeca pe cei care denigreaza PDL! Va fi exclusa si ea?

30 Mai 2013 - Lazaroiu ii raspunde Adrianei Saftoiu: Uite cine ii judeca pe cei care denigreaza PDL! Va fi exclusa si ea?

La scurt timp dupa ce Adriana Saftoiu a acordat un interviu la RFI in care spune ca ar fi "absurd" ca Theodor Paleologu sa fie exclus din partid dar ii pune la zid pe Cristian Preda si Teodor Baconschi, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu intreaba pe Facebook daca va fi exclusa si ea.

"Uite cine ii judeca pe cei care denigreaza PDL. Cea care a denigrat PDL ani de zile. Va fi exclusa si Adriana Saftoiu?", a scris Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

"Sunt absolut de acord cu ceea ce

Adriana Saftoiu: E ABSURD ca Paleologu sa fie exclus din PDL. Preda si Baconschi sunt mult mai FIOROSI

30 Mai 2013 - Adriana Saftoiu: E ABSURD ca Paleologu sa fie exclus din PDL. Preda si Baconschi sunt mult mai FIOROSI

Dupa aproape doua luni in care nu si-a jucat rolul de purtator de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu a iesit, astazi, la rampa punand paie pe foc in scandalul excluderilor din PDL.

Intr-un interviu acordat RFI, Adriana Saftoiu spune ca ar fi "absurd" ca Theodor Paleologu sa fie exclus din partid. Ii pune la zid insa pe Cristian Preda si Teodor Baconschi, care sunt mult mai "fiorosi" cu propriul partid, decat cu USL

"Sunt absolut de acord cu ceea ce spune Toader Paleologu, e absurd sa ridici

Saftoiu: Traian Basescu este omul politic care m-a IMPRESIONAT cel mai tare

10 Aprilie 2013 - Saftoiu: Traian Basescu este omul politic care m-a IMPRESIONAT cel mai tare

Purtator de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, a declarat, marti, la realitatea TV, ca Traian Basescu este omul din politica de care a fost cel mai puternic impresionata.

"Traian Basescu m-a impresionat cel mai mult. Daca ii negi lui Traian Basescu calitatile de om politic inseamna ca nu stii sa evaluezi un om politic", a declarat Saftoiu, la Realitatea.

Saftoiu, purtatorul de cuvant al PDL anti-Basescu

09 Aprilie 2013 - Saftoiu, purtatorul de cuvant al PDL anti-Basescu

Vasile Blaga a numit-o pe fostul consilier prezidential in functia de purtator de cuvant al PDL, intr-un gest de sfidare la adresa sefului statului

Dupa ce democrat -liberalii si-au reevaluat relatia cu Trustul Intact si au reinceput sa fie prezenti in studiourile Antenei 3, PDL Blaga a facut ieri un gest de fronda la adresa lui Traian Basescu: Vasile Blaga a numit-o pe Adriana Saftoiu in functia de purtator de cuvant al partidului.

Colaboratoare apropiata

Aceasta a fost o

Adrian Saftoiu este noul purtator de cuvant al PDL

08 Aprilie 2013 - Adrian Saftoiu este noul purtator de cuvant al PDL

Fostul consilie prezidential Adrian Saftoiu este noul purtator de cuvant al PDL. Presedintele democrat-liberalilor Vasile Blaga a anuntat in aceasta dimineata ca Saftoiu s-a alaturat pedelistilor.

"I-am propus Adrianei Saftoiu sa devina purtator de cuvant al PDL, a acceptat", a spus Blaga.

Adrian Saftoiu a fost in perioada 2001-2004 sefa biroului

Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al PDL?

08 Aprilie 2013 - Adriana Saftoiu, purtator de cuvant al PDL?

Presedintele PDL, Vasile Blaga, i-ar fi propus Adrianei Saftoiu sa fie purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal, potrivit unor surse citate de Evenimentul zilei.

Se pare ca Vasile Blaga si-a informat colegii ca partidul va avea un nou purtator de cuvant, dar nu i-a dezvaluit numele. "Va fi o surpriza", a fost tot ce le-a spus Blaga, conform surselor citate.
Citeste si Adriana Saftoiu: Crin Antonescu copiaza foarte mult ceea ce face Traian Basescu

Fost jurnalist de agentie de

Adriana Saftoiu si Robert Turcescu vin la Cluj sa-si prezinte lucrariile stiintifice

20 Februarie 2013 - Adriana Saftoiu si Robert Turcescu vin la Cluj sa-si prezinte lucrariile stiintifice

Cei doi vor participa, in calitate de doctoranzi ai Universitatii Babes-Bolyai, la cea de-a II-a Sesiune stiintificCZ a studentilor-doctoranzi de la Scoala DoctoralCZ de Stiinte Politice si ale ComunicCZrii, care va avea loc vineri, incepand cu ora 9,00, in

Saftoiu: Antonescu conduce AUTORITAR partidul

15 Ianuarie 2013 - Saftoiu: Antonescu conduce AUTORITAR partidul

Fostul parlamentar liberal, Adriana Saftoiu, a comentat luni seara ultimele certuri iscate in PNL intre Crin Antonescu si Andrei Chiliman, catalogand atitudinea presedintelui partidului ca fiind una autoritara, nicidecum democratica, potrivit Realitatea.net.

"Domnul Antonescu isi consolideaza autoritatea in partid. E un moment oportun. Nu e nici original, nici inventiv, pe fond copiaza instrumentele conducerii autoritare. Primul lucru pe care l-a facut cand a devenit presedinte a fost sa ii

Avertismentul Adrianei Saftoiu: USL isi traieste acum clipa. Asa cum isi va trai si colapsul

25 Aprilie 2012 - Avertismentul Adrianei Saftoiu: USL isi traieste acum clipa. Asa cum isi va trai si colapsul

Daca vor ajunge la Putere, partidele din USL vor avea nevoie de o opozitie puternica, care sa-i tempereze abuzurile. In caz contrar, isi va trai colapsul, avertizeaza fosta deputata PNL, Adriana Saftoiu.

"USL isi traieste acum clipa. Asa cum isi va trai, la randu-i, colapsul. Asta daca nu se intampla o minune si se va impune o lege care sa faca imposibile toate aceste schimbari de partide in timpul mandatului. Daca ar exista o lege care sa interzica unui parlamentar care isi schimba partidul

Deputata PNL Adriana Saftoiu si-a dat demisia din Parlament

31 Ianuarie 2012 - Deputata PNL Adriana Saftoiu si-a dat demisia din Parlament

Deputata PNL Adriana Saftoiu a demisionat din Parlament, conform RFI. Politiciana liberala a precizat ca se va face si anuntul in plenul Camerei Deputatilor. Ea spune ca nu are ce sa negocieze in privinta demisiei, pentru ca e un gest de "minima demnitate si onoare".
"Luni seara, a avut loc o sedinta la grupurile reunite liberale. Acolo s-a pus problema modului in care Opozitia se va manifesta dupa 1 februarie, lucrurile nu pot ramane asa cum sunt, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Au

Antonescu: Adriana Saftoiu nu a gasit prilej sa-l atace pe Boc sau Basescu

17 Octombrie 2011 - Antonescu: Adriana Saftoiu nu a gasit prilej sa-l atace pe Boc sau Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nu va cere sanctionarea deputatului liberal Adriana Saftoiu, care l-a criticat recent intr-un editorial. Fostul consilier prezidential atragea atentia ca actualul sau sef pe linie de partid are aceleasi apucaturi precum Traian Basescu, enumerand "vehementa la adresa ziaristilor care nu-i canta in struna" sau "cinismul ca, dupa ce isi atinge obiectivul, sa se debaraseze de cei care l-au sprijinit".
"PNL are cateva caracteristici si tine

Sotii Saftoiu au divortat azi

31 Ianuarie 2011 - Sotii Saftoiu au divortat azi

Deputatul PNL Adriana Saftoiu si-a lasat sotul, pe fostul sef al SIE, Elvis Claudiu Saftoiu, sa astepte cinci ore pe holurile Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala, care a judecat procesul de divort al celor doi.

Claudiu Saftoiu s-a prezentat la instanta, azi, in jurul orei 10.00. Sotia sa

Adriana Saftoiu: Nu este suficient sa-i dai jos pe Emil Boc si Traian Basescu

15 Ianuarie 2011 - Adriana Saftoiu: Nu este suficient sa-i dai jos pe Emil Boc si Traian Basescu

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a declarat, vineri, la RFI, ca din experienta celor 20 de ani, aliantelele politice nu au functionat foarte bine si ca nu este suficient sa-i dai jos pe Emil Boc si Traian Basescu.

"In ce masura, timp de 20 de ani, aliantele facute doar cu un scop de a da pe cineva jos au avut eficienta? Si daca ne uitam cu atentie la cei 20 de ani, se pare ca aliantele nu au functionat foarte bine, cel putin in folosul cetatenilor", a explicat Adriana Saftoiu.
In plus,

Saftoiu: Daca se concretizeaza alianta cu PSD, voi face opozitie in interiorul PNL

14 Ianuarie 2011 - Saftoiu: Daca se concretizeaza alianta cu PSD, voi face opozitie in interiorul PNL

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a declarat, vineri, la RFI, ca, prin alianta cu PSD, formatiunea liberala ar putea sa provoace o dezamagire in randul electoratului, ea precizand ca, daca alianta se va concretiza, va face opozitie in interiorul PNL.

"In ce masura, timp de 20 de ani, aliantele facute doar cu un scop de a da pe cineva jos au avut eficienta? Se pare ca aliantele nu au functionat foarte bine, cel putin in folosul cetatenilor", spune Adriana Saftoiu. Ea crede ca nu este suficient

Adriana si Claudiu Saftoiu au depus actele de divort

03 Ianuarie 2011 - Adriana si Claudiu Saftoiu au depus actele de divort

Sotii Adriana si Claudiu Saftoiu au decis sa se desparta inca din vara anului trecut, dar zvonurile unui iminent proces de divort au fost confirmate abia la sfarsitul lunii noiembrie.

Despre cauzele divortului, niciunul dintre soti nu a dorit sa ofere detalii.

Potrivit Cancan, imediat dupa Craciun, mai exact pe 27 decembrie, Claudiu Saftoiu s-a dus personal la Judecatoria Sectorului 1 si a inregistrat documentele.

Cei doi s-au

Adriana Saftoiu despre Roberta Anastase: "Este chintesenta esecului"

21 Septembrie 2010 - Adriana Saftoiu despre Roberta Anastase: "Este chintesenta esecului"

Deputata liberala Adriana Saftoiu a criticat-o, marti, intr-o declaratie acordata agentiei Mediafax, pe presedinta Camerei Deputatilor, pedelista Roberta Anastase, pe care a acuzat-o de obedienta excesiva fata de ordinele partidului. In opinia acesteia, democrat-liberala ar fi expresia insasi a neputintei, facandu-o sa-i fie rusine de ceea ce s-a intamplat cu ocazia votului controversatei legi a pensiilor: "Dupa parerea mea, Roberta Anastase este chintesenta esecului, a ceea ce inseamna tanarul

Deputatul Adriana Saftoiu a dezbatut, cu profesorii, noua Lege a Educatiei

31 Martie 2010 - Deputatul Adriana Saftoiu a dezbatut, cu profesorii, noua Lege a Educatiei

Deputatul liberal Adriana Saftoiu a avut, ieri, o intalnire cu directorii unitatilor scolare din localitatile care formeaza Colegiul uninominal 7. Discutiile au vizat, in special, proiectul Legii Educatiei, avand in vedere ca acesta se afla in

Deputatul liberal Adriana Saftoiu a demonstrat in Legislativ de ce nu le place elevilor cartea

10 Februarie 2010 - Deputatul liberal Adriana Saftoiu a demonstrat in Legislativ de ce nu le place elevilor cartea

Adriana Saftoiu, deputat liberal in Colegiul 7 Prahova, a avut, ieri, in fata colegilor parlamentari, o interventie inedita pe tema "Limbii si literaturii romane". Recitand un fragment dintr-o poezie din manualul de clasa a III-a, aceasta si-a

Basescu: Claudiu Saftoiu parea ca are niste calitati pentru sefia SIE, s-a dovedit un esec

02 Decembrie 2009 - Basescu: Claudiu Saftoiu parea ca are niste calitati pentru sefia SIE, s-a dovedit un esec

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, la Realitatea FM, ca l-a propus in mod constitutional pe Claudiu Saftoiu in functia de director al SIE, ca acesta "parea ca avea niste calitati", dar, dupa ce a ajuns pe functie, a devenit "un esec". "Am luat-o constitutional. (...) (Decizia de numirea a unuii sef de serviciu secret - n.r.) o ia Parlamentul. Presedintele face o propunere. Seful de serviciu se numeste de catre Parlament, dupa ce este audiat de Parlament. Punct", a declarat Traian

Miliardele lui Boasca

19 Noiembrie 2009 - Miliardele lui Boasca

Liviu Mazilu, supranumit de prietenii apropiati Boasca, pentru pasiunea sa neostoita de a umbla mai mult beat decat treaz, prin carciumile si barurile de noapte, dar si in viata de zi cu zi, a doborat inca un record absolut. De aceasta data nu este vorba despre vreun record de golit stacane cu vodca, ci unul mai degraba prostesc. Liviu Mazilu a castigat in 2008, potrivit declaratiei de avere, aproape doua miliarde de lei vechi, dar a donat partidului cu circa 50 de milioane de lei vechi mai

Adriana Saftoiu se afla astazi in Bistrita

05 Noiembrie 2009 - Adriana Saftoiu se afla astazi in Bistrita

Adriana Saftoiu va fi prezenta astazi la Bistrita. Fosta consiliera a lui Basescu, actualmente deputat PNL va sustine o conferinta de presa la sediul liberalilor, de pe Pietonal. Dupa-amiaza, Saftoiu isi va lansa o

Deschidere cu fast a anului universitar, la Craiova

02 Octombrie 2009 - Deschidere cu fast a anului universitar, la Craiova

Intr-un cadru mult mai generos si mai modern, Universitatea din Craiova - care sarbatoreste implinirea a 62 de ani de existenta - a pregatit o surpriza pentru toti cei care i-au trecut, ieri, pragul. In locul decorului fad, studentii, profesorii, dar si oficialitatile au fost surprinsi sa descopere o cu totul si cu totul alta infatisare a institutiei. Dupa cativa ani de munca, pardoselile ponosite de trecerea timpului au fost inlocuite cu marmura, vitraliile au devenit mult mai stralucitoare,

Familiei Negoita ii pute legea

15 Septembrie 2009 - Familiei Negoita ii pute legea

Matematica infractionala a fratelui deputatului PSD Robert Negoita socheaza prin franchetea exprimarii. Intr-un interviu recent pe teme imobiliare, acesta afirma ca o lege care este incalcata de 7.000 de oameni nu este buna. Legea. Probabil ca zeci de mii de infractori, suti, manglitori, pedofili, criminali sunt de aceeasi parere, ca Legea nu e buna de nimic, tocmai de aceea trebuie incalcata. Contextul afirmatiei fratelui de deputat este legat de recenta notificare a ANAF pe adresa lui Robert

Oficialitati la deschiderea anului scolar

14 Septembrie 2009 - Oficialitati la deschiderea anului scolar

Ceremoniile pentru deschiderea anului scolar sunt si de aceasta data o atractie pentru politicienii prahoveni. La fel ca in anii trecuti, aceste evenimente vor atrage zeci de oficialitati. Nici declaratiile recente venite din partea sindicalistilor din sistemul de educatie, care au anuntat proteste la vizitele politicienilor, nu au reusit sa ii intoarca din drum. Singura diferenta pare sa fie ca, de aceasta data, multi politicieni s-au orientat catre scolile din comunitatile mai sarace. La

Udrea a semnat cu firma Amaliei Nastase pentru a poza alaturi de Ilie la Paris

26 August 2009 - Udrea a semnat cu firma Amaliei Nastase pentru a poza alaturi de Ilie la Paris

Ministerul Turismului (MT) a realizat caietul de sarcini pentru selectarea firmei care sa organizeze promovare Romaniei la turneul Roland Garros de la Paris dupa ce firma Amaliei Nastase i-a facut propunerea creativa (modul in care sa se desfasoare evenimentul, n. r.). Acest lucru a fost recunoscut ieri, de catre directorul companiei Eventures, Amalia Nastase, si asociatul sau, Razvan Vasilescu, la audierile din comisia Udrea. Acestia au adaugat ca, in cazul in care nu ar fi castigat, ar fi

Boureanu a avut o noua disputa televizata

05 August 2009 - Boureanu a avut o noua disputa televizata

Aproape ori de cate ori este invitat intr-o emisiune politica la televiziune, Cristian Boureanu se cearta cu cineva. De aceasta data, la Realitatea TV, deputatul PD-L al colegiului Pitesti-Sud a avut o disputa cu Adriana Saftoiu, fost consilier al presedintelui Basescu, acum deputat PNL. Divergentele dintre cei doi au fost pe tema comisiei parlamentare de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, de la PD-L, comisie din care face parte si Saftoiu. Deputatul de Pitesti, totodata

Mai multe cadre didactice universitare sunt proprii lor studenti

09 Iulie 2009 - Mai multe cadre didactice universitare sunt proprii lor studenti

Mai multe cadre didactice de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova care predau diverse discipline sunt si proprii lor studenti, pentru ca s-au inscris la a doua facultate care este chiar facultatea la care ei insisi predau.

Intrebat de ziaristi daca o astfel de situatie i se pare normala, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova, Adrian Saftoiu, a declarat ca in opinia sa aceste cadre didactice ar trebui sa aleaga intre calitatea de student si cea de cadru

Adriana Saftoiu, deputat PNL de Prahova, a lansat, la Urlati, un "Jurnal de campanie"

13 Iunie 2009 - Adriana Saftoiu, deputat PNL de Prahova, a lansat, la Urlati, un "Jurnal de campanie"

Aceasta a anuntat ca va demara campania de strangere de semnaturi pentru votul obligatoriu
Deputatul PNL de Prahova Adriana Saftoiu si-a lansat, acum doua zile, la Conacul Bellu, volumul "Jurnal de campanie". Locul de desfasurare al evenimentului a fost ales special la Urlati, in colegiul pe care deputatul il reprezinta in Parlamentul Romaniei, dar si pentru a demonstra ca, dupa cum insasi marturisea: "Urlatiul nu este doar un simplu orasel pe harta Romaniei". Gratie locului - curtea Conacului

Adriana Saftoiu si-a lansat cartea, la Urlati

12 Iunie 2009 - Adriana Saftoiu si-a lansat cartea, la Urlati

Deputatul liberal Adriana Saftoiu si-a lansat joi, la Urlati, "Jurnalul de campanie". Volumul, lansat la Conacul Bellu din Urlati, cuprinde experientele traite de Adriana Saftoiu in timpul campaniei electorale pentru alegerile din noiembrie anul trecut, atunci cand romanii si-au ales, uninominal, parlamentarii. Amintindu-si de toate experientele traite in saptamanile de campanie, cea pe care seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus a numit-o, printr-un joc de cuvinte, 'Sfatoiu' a marturisit ca

Adriana Saftoiu - Politica nu inseamna manipularea emotiilor

21 Mai 2009 - Adriana Saftoiu - Politica nu inseamna manipularea emotiilor

Principala greseala pe care o putem face este sa credem ca trebuie sa-l invingem pe Traian Basescu, a declarat miercuri, la Oradea, deputatul PNL Adriana Saftoiu, fostul consilier prezidential si purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu in perioada 2004 - 2007. Referindu-se la campania prezidentiala, Adriana Saftoiu a evidentiat atuurile lui Crin Antonescu, presedintele PNL, dar nu fata de Traian Basescu, a subliniat deputatul, pentru ca aceasta comparatie trebuie depasita facand

Adriana Saftoiu, inlocuita de la sefia Departamentului de comunicare al PNL

19 Mai 2009 - Adriana Saftoiu, inlocuita de la sefia Departamentului de comunicare al PNL

Ape tulburi in gradina liberalilor. Acestia au inlocuit-o, ieri, pe Adriana Saftoiu de la conducerea Departamentului de comunicare al PNL cu fostul purtator de cuvant al Guvernului Camelia Spataru. Secretarul general al PNL Radu Stroe a declarat, ieri, ca Spataru a fost propusa si validata, cu majoritate de voturi, in Biroul Permanent Central si Comitetul National Executiv in functia de conducere si coordonare a Departamentului de comunicare al PNL, urmand sa se ocupe de transmiterea mesajelor

Adriana Saftoiu va asteapta la Teatru 74

08 Mai 2009 - Adriana Saftoiu va asteapta la Teatru 74

Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu isi lanseaza astazi, la ora 16.00, la Teatru 74, cartea "Jurnal de campanie", al doilea volum dupa debutul din 2007, cu "Vocile puterii". Cartea descrie, zi cu zi, intr-un stil de pur reportaj jurnalistic, campania electorala desfasurata de politicianul Adriana Saftoiu in Colegiul Urlati, din judetul Prahova, acolo unde, de altfel, a si

Consilierii lui Basescu, cocotati in functii

06 Mai 2009 - Consilierii lui Basescu, cocotati in functii

In cei peste patru ani de mandat, presedintele Traian Basescu n-a pregetat in a-si trimite apropiatii in posturi-cheie de conducere. Mai multi dintre consilierii sai au parasit de-a lungul vremii Palatul Cotroceni pentru a fi asezati in functii inalte: ministri, ambasadori ori sefi de servicii.
Aproape zece sunt sfatuitorii care din 2004 incoace au fost rasplatiti de Traian Basescu cu felurite posturi. Ultimul este Bogdan Chiritoiu, consilier de stat la Departamentul de Planificare si Analiza

Sef nou la Directia Silvica Prahova

13 Aprilie 2009 - Sef nou la Directia Silvica Prahova

Noul director al Directiei Silvice Prahova este Cosmin Birjaru. Acesta este angajat al institutiei din 2005 si a ocupat mai multe functii, printre care cea de sef al Corpului de Control al Directiei, dar si de purtator de cuvant al institutiei. Birjaru este

Toate casele presedintelui

02 Aprilie 2009 - Toate casele presedintelui

-- Odiseea imobiliara a familiei Basescu merge mai departe. Ea a inceput la Constanta, unde actualul presedinte a avut un apartament de patru camere cumparat in anul 1992 si vandut in 1999. Vila din Soseaua Bucuresti-Ploiesti A urmat celebra casa din Str. Stefan Mihaileanu, din Bucuresti, de 334 metri patrati (mp) suprafata locuibila, care a constituit subiectul unui scandal imobiliar. Intre timp, la intrarea in Otopeni - Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 137 B - se construia de catre una din

Parlamentari in teritoriu Adriana Saftoiu a adunat gunoaie in colegiu

30 Martie 2009 - Parlamentari in teritoriu Adriana Saftoiu a adunat gunoaie in colegiu

Adriana Saftoiu, deputat PNL de Prahova, aleasa in Colegiul nr. 7 Urlati, a fost prezenta, sambata, in localitatile arondate colegiului pe care aceasta il reprezinta. La actiunea intitulata "Ziua Curateniei", a participat si vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, liberalul Adrian Semcu.
La Berceni, prima oprire a Adrianei Saftoiu in

S-au impacat

30 Martie 2009 - S-au impacat

Claudiu Elvis Saftoiu, surprins de paparazzii CANCAN pe terasa apartamentului sau ACASA. Cei doi la intoarcerea din Germania SURPRINSI. Paparazzii revistei Ciao! i-au pozat, in urma cu o luna, pe Adriana Saftoiu si Peter Imre in momentul in care ieseau impreuna din scara unui bloc Dupa ce doamna Melescanu-Imre parea decisa sa nu mai tolereze aventurile lui Peter Imre, cei doi au mai dat o sansa casniciei lor Apele par sa se fi linistit intre miliardarul Peter Imre si sotia lui, Marina Melescanu.

Haina unui purtator de cuvant

26 Februarie 2009 - Haina unui purtator de cuvant

Se simte acut ca nu avem purtator de cuvant nici la guvern si nici in institutiile deconcentrate in teritoriu sau exista o proasta comunicare intre personalul institutiei respective si cei ce au aceasta misiune de a oferi relatii mediei si publicului larg. Daca ar fi o comunicare corecta si la timp, n-ar mai aparea, poate, domnul Basescu sa dea telefon la jurnalisti din TV ca nu stiu cum vorbesc si cum prezinta lucrurile. Ce inteleg bietii oameni din asta? Doar ca suntem mereu dezinformati de

Studentii medicinisti, asteptati in Danemarca

16 Februarie 2009 - Studentii medicinisti, asteptati in Danemarca

In ideea dezvoltarii schimbului de experienta cu alte institutii de invatamant medical superior, Universitatea de Medicina si Farmacie (U.M.F.) din Craiova a semnat un protocol international de colaborare cu Facultatea de Stiinte Medicale a Universitatii din Copenhaga, considerata a fi una dintre cele mai prestigioase din lume. Ca urmare a acestui acord, doctoranzi romani si danezi vor fi implicati in echipe de cercetare internationale, cei de la U.M.F. Craiova avand posibilitatea de a

Conducere noua in organizatia municipala PNL

06 Februarie 2009 - Conducere noua in organizatia municipala PNL

Presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca viceprimarul muncipiului Ploiesti, Catalina Bozianu, a preluat conducerea interimara a organizatiei Ploiesti, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Nicolae Alexandri si-a prezentat demisia din functie.

Alexandri, fost prefect al judetului Prahova pana in mai anul trecut cand a candidat pentru presedintia Consiliului Judetean, si-a motivat decizia prin faptul ca doreste sa se ocupe mai mult de

Conducere noua in organizatia municipala PNL

05 Februarie 2009 - Conducere noua in organizatia municipala PNL

Presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca viceprimarul muncipiului Ploiesti, Catalina Bozianu, a preluat conducerea interimara a organizatiei Ploiesti, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Nicolae Alexandri si-a prezentat demisia din functie.

Alexandri, fost prefect al judetului Prahova pana in mai anul trecut cand a candidat pentru presedintia Consiliului Judetean, si-a motivat decizia prin faptul ca doreste sa se ocupe mai mult de colegiul

Saftoiu si Scutaru se lupta intre ei

24 Ianuarie 2009 - Saftoiu si Scutaru se lupta intre ei

Afirmatiile lui Claudiu Saftoiu, fostul director al S.I.E., privind faptul ca presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor telefonice dintre politicienii opozitiei se pare ca a inflamat intreaga presa, dar, in mod suspect, politicienii au fost cei mai putin deranjati de o asemenea posibilitate, aceea ca anumite Servicii sa le intercepteze convorbirile telefonice. Printre putinii care au luat o atitudine, chiar daca, aparent, nu este indreptataimpotriva lui Saftoiu, se afla deputatul

Scandalul interceptarilor: Basescu isi ameninta fostul consilier cu puscaria

22 Ianuarie 2009 - Scandalul interceptarilor: Basescu isi ameninta fostul consilier cu puscaria

Purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu, Valeriu Turcan, a anuntat, miercuri, ca afirmatiile lui Claudiu Saftoiu privind interceptarile ilegale ale telefoanelor sunt "iresponsabile si mincinoase", si ca seful statului considera ca Parchetul General ar trebui sa se autosesizeze, daca nu, o va face el. "Administratia prezidentiala ii solicita din nou domnului Claudiu Saftoiu sa probeze afirmatiile facute ieri. Afirmatiile domnului Saftoiu sunt iresponsabile si neadevarate iar presedintele

Varsta ideala pentru clasa I: sase ani

19 Ianuarie 2009 - Varsta ideala pentru clasa I: sase ani

Goana parintilor dupa un loc intr-o scoala cat mai buna din Ploiesti pentru copiii lor a inceput. Conform psihologilor, varsta de sase-sapte ani este cea mai potrivita pentru inscrierea in clasa I. In aceasta perioada se formeaza personalitatea si anumite deprinderi ale copilului, iar scoala poate contribui in mod pozitiv la dezvoltarea acestora. “Varsta de sase-sapte ani este potrivita pentru inceperea activitatilor scolare, deoarece, pana la 11 ani, copilul isi formeaza personalitatea,

Adriana Saftoiu: "La noi politica se face cu ura, iar ura genereaza rau"

17 Noiembrie 2008 - Adriana Saftoiu: "La noi politica se face cu ura, iar ura genereaza rau"

Candidatul liberal Adriana Saftoiu crede ca problemele pleaca de la modul in care s-au facut legile, votate astfel incat baietii destepti sa se strecoare printre ele.Mircea Marian: Care-i relatia dv. cu Dinu Patriciu? Adriana Saftoiu: Cuvantul "relatie" e mult spus. Ne-am intalnit atunci cand mi s-a facut propunerea de a candida. Am discutat, m-a incurajat sa accept. Am refuzat cateva luni la rand, erau alegerile locale, eram consultant al organizatiei PNL Prahova. Am tras de timp, sperand ca

Cristina Dumitrache vorbeste despre campania pe Internet

03 Octombrie 2008 - Cristina Dumitrache vorbeste despre campania pe Internet

Candidatul PSD Constanta la alegerile parlamentare a fost prezent la Bucuresti, la un seminar privind campaniile electorale desfasurate pe paginile de Internet.
Printre participantii la acest eveniment s-a numarat si Phill Noble, consilierul candidatului democrat american, Barak Obama.
Avand in vedere ca alegerile generale se apropie cu pasi repezi, pe 30 septembrie, la Bucuresti, s-a desfasurat evenimentul "Politica 2.0. Cum se castiga alegerile in era digitala", la care au participat

Adriana Saftoiu nu se bazeaza pe internet in campanie

01 Octombrie 2008 - Adriana Saftoiu nu se bazeaza pe internet in campanie

Fostul consilier prezidential, Adriana Saftoiu, candidatul PNL in Prahova pe colegiul Urlati, nu se bazeaza pe voturile celor care folosesc internetul la alegerile parlamentare. In discursul sau de la conferinta "POLITICA 2.0: Cum se castiga alegerile in era digitala" aceasta a precizat ca, in Romania, voturile sunt castigate cu sacose. "Cetatenii sunt interesati de lucruri materiale, ca de exemplu cand vor avea curent in localitate, cand vor avea canalizare si apa sau cand le vor creste

Se pot castiga alegerile (doar) prin Internet ?

01 Octombrie 2008 - Se pot castiga alegerile (doar) prin Internet ?

Cine nu e pe lista nu exista, fie ea lista de prieteni pe messenger, pagina Hi5 ori blogroll-ul de pe jurnalul online botezat ultramodern blog, iar lectia au prins-o din zbor, in prag de alegeri, mai toti politicienii. Interesati sa para in pas cu moda si ca nu neglijeaza nicio categorie de posibili votanti, deci nici internautii pititi pe dupa IP-uri, mai multi lideri de partid si candidati la parlamentare au participat, ieri, alaturi de experti in comunicare si publicitate, la conferinta

Protocolul PSD-PC nu functioneaza in Prahova

30 Septembrie 2008 - Protocolul PSD-PC nu functioneaza in Prahova

Ludmila Sfarloaga nu mai candideaza deoarece functia de presedinte a Camerei Regiunilor este incompatibila cu cea de parlamentar. Surse din interiorul PSD ne-au povestit ca Sfarloaga nici nu a dorit sa candideze, dar a fost desemnata drept candidat doar pentru imaginea organizatiei judetene. Dupa ce pesedistii prahoveni au fost la un pas de a se face de ras in Europa prin neplasarea Ludmilei Sfarloaga pe un loc eligibil la alegerile locale, au incercat acum sa demonstreze ca sunt un partid

PNL si-a lansat ieri candidatii pentru alegerile parlamentare

23 Septembrie 2008 - PNL si-a lansat ieri candidatii pentru alegerile parlamentare

Liberalii si-au anuntat ieri, in cadrul unei ceremonii la Sala Polivalenta, numele tuturor celor care isi doresc sa ajunga senatori sau deputati, inclusiv ai salajenilor. De altfel, PNL este primul partid care face publica lista candidatilor sai in colegiile uninominale. Din Salaj au participat aproximativ 40 de liberali, printre care Radu Capilnasiu, presedintele PNL Salaj, Dorel Oros, dar si deputatul de Salaj Catalin Micula. Liberalii s-au grabit sa aduca pe

Primarii vor pune osul la campanie

03 Septembrie 2008 - Primarii vor pune osul la campanie

Primarii prahoveni vor contribui serios la campaniile electorale pentru Parlament. Au recunoscut-o foarte multi fara sa se sfiasca. Edilii vor merge din casa-n casa alaturi de candidati si ii vor lauda cat mai mult in fata alegatorilor. In plus, in cazul in care candidatul respectiv ajunge in Parlament, rasplata poate fi pe masura sprijinului acordat in campanie. Iar cum in trasarea limitelor colegiilor electorale s-a tinut cont nu numai de numarul de alegatori din fiecare localitate, ci si de

Povestea cu cantec a divortului Adrianei Saftoiu

27 August 2008 - Povestea cu cantec a divortului Adrianei Saftoiu

O informatie de alcov difuzata ieri de ziare.com sustine ca Adriana Saftoiu a fost prinsa in flagrant de sotul sau cu un amant, angajat al unei firme de publicitate. Din acest motiv, se spune ca fostul director al SIE, Claudiu Saftoiu, ar intentiona sa bage divort pe motiv de nepotrivire de caracter. Fosta mana dreapta a lui Basescu dezminte categoric, pentru Cancan, povestea in cauza, dar atrage atentia, totodata, ca ea apare exact in ziua in care restul presei relateaza despre validarea

Adriana saftoiu candideaza la urlati

26 August 2008 - Adriana saftoiu candideaza la urlati

Conducerea PNL a validat in cadrul sedintei de ieri a partidului candidaturile Adrianei Saftoiu si a lui Florin Anghel, la Camera Deputatilor, pentru Prahova. Potrivit vicepresedintelui PNL, Teodor Melescanu, Florin Calinescu urmeaza sa dea un raspuns

Adriana Saftoiu, candidat sigur in ciuda tensiunilor din PNL

31 Iulie 2008 - Adriana Saftoiu, candidat sigur in ciuda tensiunilor din PNL

Candidatura Adrianei Saftoiu pe listele PNL este data ca "sigura" de liberalii prahoveni, in ciuda opozitiei sefului AVAS, Teodor Atanasiu. Saftoiu sustine ca ea nu a fost anuntata ca exista vreo piedica in calea candidaturii sale. Resentimente vechi In absenta lui Atanasiu, plecat in concediu, subiectul candidaturii Adrianei Saftoiu a fost deschis de unul dintre apropiatii sefului AVAS, secretarul general al PNL, Dan Motreanu. Acesta a reamintit ca Saftoiu a fost cea care l-a acuzat, in 2006,

Adriana Saftoiu se vrea deputat de Urlati-Prahova

30 Iulie 2008 - Adriana Saftoiu se vrea deputat de Urlati-Prahova

Fostul purtator de cuvant al lui Traian Basescu, Adriana Saftoiu (foto), are toate sansele sa devina deputat PNL de Prahova. Ea va candida pentru un mandat de deputat in colegiul Urlati din judetul Prahova, din partea PNL, si va face echipa in campanie cu Teodor Melescanu, care va candida pentru Senat. In colegiu, cei mai multi primari vin de la PNL. Ea crede ca experienta de purtator de cuvant al Presedintiei ar trebui sa ii fie de folos in campanie. "Ar trebui sa ma ajute experienta dobandita

"Blonda de la Integrare" vrea in parlament sub umbrela PDL

30 Iulie 2008 - "Blonda de la Integrare" vrea in parlament sub umbrela PDL

Daca Adriana Saftoiu a trecut din tabara fostului PD in cea a PNL, o alta protejata a lui Traian Basescu de pe vremea cand era primar, Cristina Parvulescu, botezata in presa "blonda de la Integrare", vrea sa candideze in Bucuresti sub sigla PDL. Actualul director executiv la Directia Managementul Creditelor Externe din Primaria Capitalei si-a anuntat luni seara, la Antena 2, intentia de a candida la sectorul 1, inainte chiar de a discuta cu liderii de filiala. Parvulescu si-a castigat

Adriana Saftoiu, invitata sa candideze in judet

24 Iulie 2008 - Adriana Saftoiu, invitata sa candideze in judet

Presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca organizatia judeteana i-a adresat o invitatie fostului consilier prezidential Adriana Saftoiu pentru a candida in unul din cele 17 colegii din judet.

"Am invitat-o pe Adriana Saftoiu sa candideze in Prahova si am fi incantati daca am primi un raspuns afirmativ, iar in ceea ce ne priveste o asiguram de tot sprijinul pentru sustinerea candidaturii intr-un colegiu unde are sanse reale sa castige", a afirmat Adrian Semcu.

Universitatile de medicina se aliaza

09 Iulie 2008 - Universitatile de medicina se aliaza

Rectorii universitatilor de medicina si farmacie din tara, reuniti la sfarsitul saptamanii trecute la Cluj-Napoca, au pus bazele unei Asociatii a Universitatilor de Medicina si Farmacie din Romania. Propunerea de infiintare a asociatiei si proiectul de statut va fi supusa spre aprobare in senatele tuturor acestor universitati. Ideea unei astfel de asociatii fusese lansata de rectorul UMF Cluj, Constantin Ciuce, inaintea alegerii sale in functie. La reuniunea desfasurata la Cluj-Napoca au luat

Primarul din Sfantu Gheorghe a castigat cu ajutorul fostului sef al Serviciului de Informatii Extern

20 Iunie 2008 - Primarul din Sfantu Gheorghe a castigat cu ajutorul fostului sef al Serviciului de Informatii Extern

Valentin Sidorencu, noul primar al comunei Sfantu Gheorghe, a fost consiliat in campania electorala de firma "Capital Promotion", firmpa specializata in strategii electorale si politice. In spatele firmei care l-a ajutat pe Sidorencu se afla doua persoane foarte cunoscute - sotii Adriana si Claudiu Saftoiu. Adriana Saftoiu a fost

Candidatii ne raspund

07 Mai 2008 - Candidatii ne raspund

TIMISOARA - Toti candidatii la functia de primar al Timisoarei se vor intalni maine, 8 mai, cu alegatorii. Evenimentul este organizat de catre Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania, la Hotel Timisoara, in sala Viena de la ora 11. Sunt invitati sa participe toti cetatenii interesati sa afle ce anume vor face, daca vor fi alesi, cei care

Fara vacanta de Rusalii

17 Aprilie 2008 - Fara vacanta de Rusalii

Presedintele Traian Basescu a respins, pe sest, un proiect de lege prin care prima si a doua zi de Rusalii ar fi fost libere. De obicei, Administratia Prezidentiala anunta, printr-un comunicat oficial, ce proiecte au fost retrimise la parlament, dar in acest caz nu a existat niciun anunt public. Informatia a aparut insa pe site-ul Camerei Deputatilor, unde se mentioneaza ca presedintele Romaniei a cerut Senatului sa reexamineze proiectul de lege pentru modificarea articolului 134 din Codul

Adriana Saftoiu il consiliaza pe Fenechiu in campania pentru Consiliul Judetean Iasi?

27 Martie 2008 - Adriana Saftoiu il consiliaza pe Fenechiu in campania pentru Consiliul Judetean Iasi?

Deputatul liberal Relu Fenechiu recunoaste voalat ca Adriana Saftoiu se va ocupa de campania electorala la conducerea Consiliului Judetean Iasi, transmite corespondentul AMOS News.


Adriana Saftoiu, fostul consilier al sefului statului, Traian Basescu a declarat in presa centrala ca va lucra la campania lui Relu Fenechiu pentru sefia Consiliului Judetean Iasi. Contactat telefonic, Relu Fenechiu nu a vrut sa dea un raspuns clar.

" Nu vreau sa raspund la aceasta

Duel Adriana Saftoiu - Felix Tataru la Iasi

22 Martie 2008 - Duel Adriana Saftoiu - Felix Tataru la Iasi

Candidatul PD-L este consiliat de Felix Tataru, omul care l-a facut presedinte pe Traian Basescu, iar candidatul PNL este consiliat de ex-consilierul prezidential Adriana Saftoiu. Desi nu a inceput inca oficial campania electorala, taberele politice din Iasi isi scot deja armele pentru batalia pentru fotoliul de primar. Dumitru Oprea, ex-rectorul Universitatii "Al.I. Cuza" Iasi, va fi ajutat in lupta electorala de agentia de publicitate GMP, condusa de Felix Tataru. Acesta este foarte cunoscut

Greii PD, deranjati de Basescu de la pranzul cu Saftoiu

13 Septembrie 2007 - Greii PD, deranjati de Basescu de la pranzul cu Saftoiu

Presedintele Traian Basescu s-a intors, ieri, de la Neptun si a ajuns la Cotroceni, in jurul orei 13.30, urmand ca, incepand de azi, sa-si reia programul normal de lucru. Din informatiile noastre, primul lucru pe care l-a facut presedintele a fost sa ii cheme la palat pe Vasile Blaga si Adriean Videanu.

Basescu doreste, se pare, sa repuna grabnic pe tapet fuziunea cu PLD si cooptarea in conducerea noului partid a lui Stolojan si a lui Flutur, ambele lucruri nefiind pe placul democratilor.

Adriana Saftoriu si-a lansat 'Vocile puterii" la Piatra Neamt

24 Aprilie 2007 - Adriana Saftoriu si-a lansat 'Vocile puterii" la Piatra Neamt

Adriana Saftoiu, cunoscuta pentru functia de consilier si purtator de cuvint al fostului presedinte Traian Basescu, a lansat luni, 23 aprilie, la Piatra Neamt, cartea "Vocile puterii". Lucrarea, dupa cum a declarat autoarea, se vrea un indreptar al greselilor in comunicare si contine interviuri cu cei 16 purtatori de cuvint ai presedintilor Romaniei de dupa

Adriana Saftoiu isi lanseaza cartea

23 Aprilie 2007 - Adriana Saftoiu isi lanseaza cartea


Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu isi va lansa astazi, la Piatra Neamt, cartea "Vocile puterii". Evenimentul are loc de la ora 14.00, in sala de conferinte a Hotelului Central. Adriana

Revista presei de limba maghiara

02 Aprilie 2007 - Revista presei de limba maghiara


Subiectul demisiei purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu, din functia de consilier prezidential apare din nou pe prima pagina a cotidianului de limba maghiara Kronika. Plecarea Adrianei Saftoiu este pusa pe seama relatiei dintre presedintele Traian Basescu si fostul consilier Elena Udrea, dar nu sunt uitati nici fosti consilieri Octavian Belu, Stana Anghelescu sau Sergiu Medar a caror plecare este comentata pe larg.

Stanisoara, consilier prezidential

16 Martie 2007 - Stanisoara, consilier prezidential


Consilierul prezidential pe probleme de securitate, Sergiu Medar, a fost eliberat din functie si inlocuit cu presedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor, Mihai Stanisoara, a anuntat purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu.



Sergiu Medar a fost numit in functie in noiembrie 2005, pana la acea data postul fiind neocupat. Imediat dupa alegeri, presedintele l-a numit in aceasta functie pe Vasile