Publicul l-a ales! Galateanul Florin Ristei, MARELE CASTIGATOR al X Factor

23 Decembrie 2013 - Publicul l-a ales! Galateanul Florin Ristei, MARELE CASTIGATOR al X Factor

Galateanul Florin Ristei si-a adjudecat duminica noaptea marele trofeu al concursului X Factor de la Antena 1 si cecul in valoare de 120.000 de euro. Daca pana acum Ristei rima doar cu 1313, numarul de SMS la care artistul putea fi votat pentru a ramane in concurs, de data aceasta Florin Ristei rimeaza cu marele castigator al X Factor Sezonul III. Trebuie spus ca artistul a trecut de doua ori prin furcile caudine ale votului telespectatorilor si a iesit invingator.

Numai Cerul era deasupra

Bogdan Bratis, eliminat de public in finala de la X Factor (vezi ce spune Gabriel Cotabita)

22 Decembrie 2013 - Bogdan Bratis, eliminat de public in finala de la X Factor (vezi ce spune Gabriel Cotabita)

UPDATE: Iata ce a scris pe pagina sa de Facebook artistul Gabriel Cotabita dupa ce Bogdan a fost eliminat:

"Ma uit la X-Factor, si ce vad?! Cum publicul romanesc al Antenei 1, da afara singurul concurent care are stofa de artist-cantaret: Bogdan Bratis! Sa incurajam Karaoke-ismul! Norocul e ca nu are decat 17 ani si nu l-au stricat inca cluburile din Centrul Vechi! O saptamana luminata de bucuria Nasterii Domnului!"

Satmareanul nostru, Bogdan Bratis, a fost eliminat de public in ultimul

Ce gluma s-a facut pe seama lui Dan Bittman, dupa ce a mers de urgenta la medic

12 Octombrie 2013 - Ce gluma s-a facut pe seama lui Dan Bittman, dupa ce a mers de urgenta la medic

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a "vizitat" joi seara cabinetul ORL-istului de la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Dan Bittman si Delia sunt colegi la "X-Factor" Juratul emisiunii "X-Factor" (Antena 1) s-a prezentat la medicul specialist de indata ce nu s-a simtit bine. De cand a ajuns la cutit si a fost la un pas de a ramane fara voce pe viata, cantaretul

Dan Bittman, DECLARATIE ULUITOARE: "Prietena mea M-A ASCUNS IN SIFONIER"

27 Mai 2013 - Dan Bittman, DECLARATIE ULUITOARE: "Prietena mea M-A ASCUNS IN SIFONIER"

Dan Bittman a uimit pe toata lumea cu declaratiile lui recente. Cantaretul a facut marturisiri la o emisiune.

Dan Bittman a povesti pentru o televiziune din Republica Moldova un episod savuros din trecutul sau. Mai exact, este vorba despre o intamplare petrecuta in anii studentiei, cand solistul a fost ascus in sifonier de iubita lui de la acea vreme.

"Eu a trebuit sa ma ascund in dulap pentru ca venise tatal prietenei mele acasa si nu prea stia ca eram in vizita la ea", a rememorat

MARTURISIRI SOCANTE! Dan Bittman: "Nu cred ca mai apuc pensia"

14 Mai 2013 - MARTURISIRI SOCANTE! Dan Bittman: "Nu cred ca mai apuc pensia"

Dan Bittman a acordat un interviu revistei pentru femei eva.ro, unde a facut o serie de declaratii uluitoare.

Solistul trupei Holograf a fost intrebat de jurnalistii de la EVA.ro cati ani va mai canta, insa raspunsul acestuia nu va fi tocmai pe placul fanilor.

"Nu stiu cat va mai exista, poate pana martea viitoare. (rade). Cu pensionarea nu stiu ce sa zic, nu cred ca ma prinde pensia. Am avut o viata zbuciumata", a declarat artistul.

Dan Bittman a mai spus ca dupa operatia pe care a

DAN BITTMAN, declaratii SOCANTE: "Nu cred ca ma prinde pensia"

13 Mai 2013 - DAN BITTMAN, declaratii SOCANTE: "Nu cred ca ma prinde pensia"

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a facut o declaratie care-i va soca, cu siguranta, pe fanii sai, in cadrul unui interviu acordat site-ului eva.ro. Cantaretul a spus ca nu isi face mari planuri pentru pensionare, pentru ca nu crede ca va apuca acea varsta.

"Cu pensionarea nu stiu ce sa zic, nu cred ca ma prinde pensia. Am avut o viata zbuciumata", a declarat Bittman, pentru eva.ro.

Mai mult, Bittman a spus ca nu stie cat timp va mai exista trupa

Cu Bittman abia operat, Holograf castiga 49.000 Euro in doua saptamani

11 Aprilie 2013 - Cu Bittman abia operat, Holograf castiga 49.000 Euro in doua saptamani

Solistul trupei "Holograf", Dan Bittman, a fost operat de hernie inghinala insa problema de sanatate nu va afecta programul artistic pentru perioada urmatoare. In doar doua saptamani, trupa isi va adauga in conturi 49.000 de euro

Usor, usor formatia Holograf va reusi sa acopere paguba de 300.000 de euro pe care a suferit-o din cauza problemei de sanatate a lui Dan Bittman. Revenirea lui Bittman&Co. in plan muzical a fost evenimentul de la inceput de 2013.

Inca din luna octombrie, milioane

Dan Bittman a implinit 51 de ani. *Nu a fost un an usor, dar m-am luptat si am invins* Transmite-i un mesaj! VIDEO

29 Martie 2013 - Dan Bittman a implinit 51 de ani. *Nu a fost un an usor, dar m-am luptat si am invins* Transmite-i un mesaj! VIDEO

Cantaretul Dan Bittman a implinit 51 de ani. Lider al trupei Holograf, incepand din 1985, artistul s-a nascut pe 29 martie 1962, la Bucuresti.

In octombrie anul trecut, Dan Bittman s-a internat de urgenta clinica AKH din Viena, unde a fost operat la gat, din pricina unui cheag de sange care ii oprea irigarea creierului. In urma interventiei chirurgicale, artistul a fost obligat sa faca o pauza muzicala care l-a ars la buzunar atat pe el, cat si pe ceilalti componenti trupei, pierderile din

DAN BITTMAN, SHOW langa o tanara in SANII GOI! Fata avea pe chiloti chipul solistului Holograf

22 Martie 2013 - DAN BITTMAN, SHOW langa o tanara in SANII GOI! Fata avea pe chiloti chipul solistului Holograf

Dan Bittman a avut parte de o surpriza memorabila, in avans pentru ziua sa de nastere, in emisiunea Cancan TV, de la Acasa TV. Solistul Holograf a cantat in timp ce langa el dansa o tanara in sanii goi, care avea imprimat pe chiloti chipul lui.

Bittman s-a declarat incantat de surpriza pregatita si s-a aratat interesat de felul in care fata si-a acoperit sfarcurile. "Va puteti concentra sa cantati ceva, langa ea?", a intrebat, amuzata, Ilinca Vandici. "Da, sigur ca da", a venit raspunsul lui

"SCANDAL" INTRE TELEVIZIUNI! Antena 1 si Pro TV SE BAT PE DAN BITTMAN!

15 Martie 2013 - "SCANDAL" INTRE TELEVIZIUNI! Antena 1 si Pro TV SE BAT PE DAN BITTMAN!

Dan Bittman si-a revenit dupa raguseala, a sustinut deja primul concert de dupa recuperare si a devenit motiv de disputa intre televiziuni.

Antena 1 si Pro TV au fost "la cutite" vineri dupa-amiaza, cand si-au disputat aparitia lui Dan Bittman in emisiunile lor mondene, "Acces Direct", respectiv "Happy Hour".

Uluitor pentru cei care au avut ocazia sa aiba doua televizoare pornite si setate pe cele doua posturi dupa ora 17.00, a fost sa il vada pe Dan Bittman, in direct! Atat pe Antena 1,

Dan Bittman, laudat de colegi: "Canta si mai bine dupa operatie"

05 Martie 2013 - Dan Bittman, laudat de colegi: "Canta si mai bine dupa operatie"

Dan Bittman canta din nou si o face mult mai bine. Colegii din trupa Holograf spun ca artistul si-a recapatat complet vocea, dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o in urma cu cateva luni, si nu s-au gandit niciodata la inlocuirea acestuia.

Sursa: foto Ringier

"E ca o iubire pasionala care nu se termina niciodata. Surpriza e ca dupa operatie canta si mai bine", a spus Edi Petrosel despre solistul trupei Holograf, luni, la Magic FM.

"Eu le spuneam tot timpul, mai ales lui Edi,

Dan Bittman, prima cantare live dupa problemele medicale. Ti se pare ca vocea sa suna la fel?

18 Februarie 2013 - Dan Bittman, prima cantare live dupa problemele medicale. Ti se pare ca vocea sa suna la fel?

Dan Bittman se pregateste sa revina in forta dupa operatia care l-a lasat fara voce in urma cu mai bine de patru luni. Acesta a facut o demonstratie live in aceasta dimineata si se pare ca vocea suna lui Bittman suna la fel.

"Daca nu mai pot sa cant, ma apuc de actorie", marturisea precaut solistul Holograf la inceputul lunii octombrie. Din fericire problemele sale s-au rezolvat si Bittman chiar a facut

Dan Bittman vrea sa dea in judecata medicii care l-au operat

21 Decembrie 2012 - Dan Bittman vrea sa dea in judecata medicii care l-au operat

Solistul Holograf Dan Bittman intentioneaza sa ceara daune spitalului din Viena unde a fost operat de stenoza carotidiana, potrivit wowbiz.ro.

Desi in mod normal cantaretul trebuia sa isi recupereze vocea in aproximativ 10 zile, Bittman este inca ragusit. Mai mult, medicii spun ca este posibil ca vocea solistului trupei Holograf sa nu mai sune niciodata la fel.

Medicii

Medicii se pronunta: Bittman are sanse mici sa mai cante

17 Decembrie 2012 - Medicii se pronunta: Bittman are sanse mici sa mai cante

In mod normal, recuperarea dupa operatia de stenoza carotidiana se face in 10 zile. Specialistii spun insa ca este posibil ca vocea solistului trupei Holograf sa nu mai sune niciodata la fel. In cel mai bun caz, raguseala va disparea in sase luni

Chiar daca Dan Bittman, care s-a operat de stenoza carotidiana la inceputul lunii octombrie, a incercat sa minimalizeze gravitatea afectiunii, interventia la care a fost supus cantaretul prezinta riscuri mari. In general, recuperarea dureaza in jur

A infruntat un ger naprasnic, in zadar! Dan Bittman s-a prezentat la intalnire dar a fost tinut in fata scarii, la -15 grade!

15 Decembrie 2012 - A infruntat un ger naprasnic, in zadar! Dan Bittman s-a prezentat la intalnire dar a fost tinut in fata scarii, la -15 grade!

Joi spre vineri, in cea mai geroasa noapte din acesta iarna, Dan Bittman s-a trezit ca nu poate sa mearga intr-o vizita, pentru ca persoana care era convins ca-l astepta nu i-a raspuns la telefon.

O regula nescrisa, dar deja stiuta, spune sa nu te pui la drum daca nu l-ai instiintat pe cel pe care doresti sa il vizitezi ca vrei sa ii calci pragul. Dan Bittman scoate telefonul si decide sa sune inainte de a ajunge in fata scariiUnele persoane aplica acesta lege si, in astfel, stiu sigur ca nu

Holograf, fara Bittman: fiecare cu afacerea lui

04 Decembrie 2012 - Holograf, fara Bittman: fiecare cu afacerea lui

De doua luni, trupa Holograf nu mai sustine nici un concert. Inca din 1987, cand Dan Bittman a fost numit solist, "holografii" nu au mai avut o pauza atat de mare. Din cauza interventiei chirurgicale suferite de solist, cei patru instrumentisti au fost nevoiti sa stea pe bara si pauza se mentine cel putin inca doua luni, pana li se reface liderul. Totusi, colegii lui Bittman nu stau degeaba, ci se ocupa de afaceri!

Desi decembrie este una dintre cele mai prolifice luni pentru artisti, anul

Bittman si-a gasit inlocuitor in Holograf

20 Noiembrie 2012 - Bittman si-a gasit inlocuitor in Holograf

La mai bine de o luna de la operatia survenita la Viena, Dan Bittman (50 de ani) face declaratii surprinzatoare. Solistul Holograf, care in prezent inca nu poate canta, i-a spus unui concurent de la "X-Factor" ca ii poate lua locul in formatie.

"E bun de Holograf acum, ca eu nu mai pot sa cant!", a afirmat Dan Bittman dupa prestatia unui tanar la cea de-a doua editie live "X Factor". Naucitorul comentariu al solistului

Secretul lui Dan Bittman! Are o sora de 26 de ani, pe care nu o vazut-o de la un an!

19 Noiembrie 2012 - Secretul lui Dan Bittman! Are o sora de 26 de ani, pe care nu o vazut-o de la un an!

Viata vedetelor pare una pusa pe tava, dar si in trecutul lor exista secrete bine pastrate.

Dan Bittman a fost la un pas sa izbucneasca in lacrimi, in direct, impresionat de un concurent la un concurs de talente, care si-a vazut pentru prima oara sora care

Dan Bittman a dat 9.000 Euro ca sa se puna pe picioare!

11 Octombrie 2012 - Dan Bittman a dat 9.000 Euro ca sa se puna pe picioare!

Solistul trupei Holograf a facut tot posibilul sa nu se afle ca a fost operat la Viena, dupa ce a fost diagnosticat cu stenoza la arterele carotide, insa, cum o vreme nu mai are voie sa cante, Dan Bittman s-a vazut nevoit sa recunoasca faptul ca are probleme de sanatate.

Acum, ca operatia s-a dovedit a fi o reusita, Dan a dorit sa le multumeasca fanilor, dar si sa le explice ca viata lui nu a fost pusa in pericol:

"Le multumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de sustinere, insa nu e

Dan Bittman, OPERAT intr-o clinica din Viena

10 Octombrie 2012 - Dan Bittman, OPERAT intr-o clinica din Viena

Solistul trupei Dan Bittman s-a operat si are nevoie de recuperare medicala, iar perioada de refacere a artistului este mai mare decat timpul ramas pana la concertele de la sfarsitul acestei luni, informeaza realitatea.net

Doi dintre membrii formatiei, Edi Petrosel si Mugurel Vrabete, i-au asigurat, insa, pe fani ca nu este nimic grav.
"Dan a avut o problema medicala. Toti am ramas putin surprinsi. N-a fost nimic grav, dar a trebuit sa aiba loc o interventie chirurgicala, miercuri, la Viena.

Bittman a recidivat! Fotografiat cand saruta o colega in fata studioului de inregistrari!

17 Septembrie 2012 - Bittman a recidivat! Fotografiat cand saruta o colega in fata studioului de inregistrari!

Ca si cum problemele pe care le-a avut dupa ce revista Ciao! a publicat fotografii exclusive alaturi de amanta nu ar fi fost de ajuns, Dan Bittman nu da semne ca are de gand sa se potoleasca! Solistul Holograf a fost fotografiat sarutand o colega de la studioul de inregistrari.

Dupa publicarea fotografiilor senzationale cu Bittman si amanta in revista Ciao!, solistul de la Holograf a avut de-a face cu furia iubitei oficiale, care i-a urat un ironic "Casa de piatra!". La mai putin de cateva

Dan Bittman s-a iubit in tinerete cu Raduleasca: "Nu era atat de tunata ca acum!"

20 Iulie 2012 - Dan Bittman s-a iubit in tinerete cu Raduleasca: "Nu era atat de tunata ca acum!"

Dan Bittman, unul dintre cei mai sarmanti solisti autohtoni, a recunoscut, intr-un interviu acordat noului numar al revistei Playboy, ca Mihaela Radulescu a fost una dintre marile lui iubiri.

"Mihaela rupea inimi la vremea respectiva, nu era atat de tunata ca acum. Era mult mai naturala, mie asta mi-a si placut extrem de mult la ea, iar la vremea aia era o atleta. Ea facuse multa gimnastica si arata cu totul altfel, creata, roscata, iti sarea imediat in ochi. Foarte frumoasa, si atunci, si

Dan Bittman: 'Ma mir ca mai sunt in viata la cate tampenii am facut'

10 Noiembrie 2011 - Dan Bittman: 'Ma mir ca mai sunt in viata la cate tampenii am facut'

Va vine sau nu sa credeti, emisiunea Danutz SRL de pe TVR a ajuns la cel de-al optulea an de existenta, moment perfect pentru ca Dan Bittman, amfitrionul show-ului, sa rememoreze prin ce a trecut de-a lungul carierei.

Cu o cariera solida in spate si admirat de mii de femei din Romania, Dan Bittman recunoaste ca ii e frica de batranete. "Ma intreb cum de mai sunt in viata la cate tampenii am facut", spun el. Cum nimic nu tine o vesnicie, solistul trupei Holograf se gandeste deja la momentul

Bittman da din casa: "Cei de la Finante stiu cine fura, dar sunt firme care nu au voie sa fie controlate"

02 Iulie 2010 - Bittman da din casa: "Cei de la Finante stiu cine fura, dar sunt firme care nu au voie sa fie controlate"

Fostul consilier al ministrului Sebastian Vladescu a oferit informatii de culise din cadrul Ministerului de Finante, unde a lucrat timp de cateva luni.

Dan Bittman sustine ca angajatii stiu exact cine sunt cei care fura, insa nu se iau masuri din cauza unor recomandari venite de mai sus.

"Sa nu credeti ca nu se stie la

Dan Bitman demisioneaza de la Finante: "Nu mananc din banii tarisoarei"

02 Iunie 2010 - Dan Bitman demisioneaza de la Finante: "Nu mananc din banii tarisoarei"

In urma deciziei lui Sebastian Vladescu, de a reduce la jumatate numarul de consilieri personali, Dan Bittman nu va mai lucra la Ministerul de Finante, alti 3 angajati ai ministerului confruntandu-se cu aceleasi urmari ale masurilor de austeritate.

Bittman si-a dat demisia de la Finante: "Nu vreau sa mananc din banii tarisoarei"

01 Iunie 2010 - Bittman si-a dat demisia de la Finante: "Nu vreau sa mananc din banii tarisoarei"

DESPARTIRE Ministrul Vladescu n-are noroc de vedete prin preajma sa. Dupa ce s-a despartit, prematur, de sfatuitorul Andrei Gheorghe, se vede acum nevoit sa renunte la serviciile lui Dan Bittman. Dupa o jumatate de an in functia de consilier al

EXCLUSIVITATE. Cum vede rockerul Dan Bittman criza de pe geamul Ministerului Finantelor

21 Mai 2010 - EXCLUSIVITATE. Cum vede rockerul Dan Bittman criza de pe geamul Ministerului Finantelor

Omul care are misiunea de a duce "mesajele strazii in Guvern", Dan Bittman, consilier personal al ministrului Vladescu, a acordat in exclusivitate un interviu ziarului "Puterea" in care povesteste aventura de la Ministerul de Finante, despre cum a

Dan Bittman: "Vreau sa fiu Bianca lui Bote"

05 Mai 2010 - Dan Bittman: "Vreau sa fiu Bianca lui Bote"

Cantaretul Dan Bittman si-ar dori sa o interpreteze pe Bianca Dragusanu intr-un film regizat de Sergiu Nicolaescu. Artistul crede ca ar putea sa intre in pielea ex-blondei lui Bote daca celebrul regizor ar dori sa realizeze o pelicula despre viata

Ce bine va sta pe Harley Davidson!

09 Aprilie 2010 - Ce bine va sta pe Harley Davidson!

Geci de piele, ochelari de soare, un zambet plin de admiratie in coltul gurii si *hhhrrrrr-itul* inconfundabil al motocicletelor Harley-Davidson, pe fundal.

Holograf, Monica Anghel si Demjen Ferenc la Tg Mures

09 Martie 2010 - Holograf, Monica Anghel si Demjen Ferenc la Tg Mures

Dupa o absenta de peste un an trupa Holograf a revenit la Tirgu Mures pentru doamne si domnisoare. Alaturi de Dan Bittman au mai animat atmosfera din Sala Sporturilor Monica Anghel si Demjen Ferenc.

Dupa ce au fost rasfatate toate

Romeo Dediu: "Luni imi scot copcile"

05 Februarie 2010 - Romeo Dediu: "Luni imi scot copcile"

Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf care fost ranit la cap in direct in emisiunea de la TVR 1 a colegului sau Dan Bittman, a trecut cu bine peste acest greu moment.
"Luni ma duc sa-mi

CNA: *Bittman e vinovat ca a continuat emisiunea*

02 Februarie 2010 - CNA: *Bittman e vinovat ca a continuat emisiunea*

Baietii de la Holograf sunt inca in stare de soc dupa incidentul petrecut duminica, la emisiunea "Danutz SRL" (TVR1), atunci cand chitaristul Romeo Dediu a fost "scalpat" in direct de cascadorul Stefan Solcan.

Secventa a fost analizata ieri si

*Romeo Dediu e la pat, in stare de soc!*

01 Februarie 2010 - *Romeo Dediu e la pat, in stare de soc!*

Romeo Dediu inca se afla in stare in stare de soc, dupa ce cascadorul Stefan Solcan i-a crestat pielea capului cu sabia, la TVR 1.

Dan Bittman si-a dorit, duminica, o editie plina de adrenalina a emisiunii "Danutz SRL", invitandu-i pentru un

Chitaristul trupei Holograf, ranit in timpul unei cascadorii cu cutite in show-ul lui Dan Bittman. CNA va analiza emisiunea

01 Februarie 2010 - Chitaristul trupei Holograf, ranit in timpul unei cascadorii cu cutite in show-ul lui Dan Bittman. CNA va analiza emisiunea

Chitaristul trupei Holograf, Romeo Dediu, a fost ranit de un aruncator de cutite, duminica seara, in timpul unei cascadorii care a avut loc in emisiunea prezentata de liderul grupului, Dan Bittman.

Dediu a fost provocat de

Bittman, intre concerte si audiente la minister

24 Ianuarie 2010 - Bittman, intre concerte si audiente la minister

Cunoscutul cantaret spune ca, de cand este consilier, nu are secretara si nu sta permanent la serviciu.

Din 11 ianuarie, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, detine si functia de consilier al ministrului finantelor. Cum se impaca viata

Dan Bittman: Sunt gata sa imi donez salariul de la Finante unei familii de disponibilizati

14 Ianuarie 2010 - Dan Bittman: Sunt gata sa imi donez salariul de la Finante unei familii de disponibilizati

Dan Bittman spune ca il cunoaste pe Sebastian Vladescu de cativa ani, merg impreuna la petreceri si ca acesta i-a mai propus pozitia de consilier si in timpul mandatului din guvernul Tariceanu, dar atunci l-a refuzat, potrivit Realitatea.

Bittman spala, alaturi de Gheorghe, imaginea Finantelor

14 Ianuarie 2010 - Bittman spala, alaturi de Gheorghe, imaginea Finantelor

Posibilitatea inchiderii unor scoli de la sate si disponibilizarea celor 100.000 de bugetari sunt cele doua probleme pe care le va discuta, cu prioritate, cu ministrul finantelor, a declarat Dan Bittman, proaspat numit in functia de consilier al

Ce alti artisti s-ar mai potrivi in guvern?

13 Ianuarie 2010 - Ce alti artisti s-ar mai potrivi in guvern?

Numirea lui Dan Bittman in postul de consilier la Ministerul de Finante a starnit reactii pe forumul evz. Pornind de la opiniile cititorilor, evz.ro propune o lista cu alti posibili artisti care ar putea fi numiti consilieri la celelalte ministere,

Dan Bittman va avea ca asistenta un travestit

11 Ianuarie 2010 - Dan Bittman va avea ca asistenta un travestit

Producatorii emisiunii prezentata de Dan Bittman pregatesc o mare surpriza. Au gasit asistenta perfecta: un travestit GALERIE FOTO 1 2 3 4 5 6

Madonna nu mai vrea sa plece din Romania

28 August 2009 - Madonna nu mai vrea sa plece din Romania

"Regina muzicii pop" ne-a demonstrat ca nu se teme de teroristii din Romania. Dupa zvonurile ca diva s-ar teme sa nu fie omorata in timpul sederii la Bucuresti, iata ca aceasta si-a facut curaj: o baie in piscina hotelului, dupa odihna bine meritata in urma concertului de miercuri seara. Concertul Madonnei la Bucuresti. Nota 7! Madonna si familia ei, distractie la Bucuresti In ziua de dupa showul incendiar, din Parcul Izvor, Madonna si-a petrecut o zi, lipsita de griji, in incinta hotelului de

Ansamblul Doina Oltului invata sa danseze... cazacioc

08 Iulie 2009 - Ansamblul Doina Oltului invata sa danseze... cazacioc

Dupa participarea noastra la multe emisiuni, care au fost difuzate la posturile de televiziune, am fost remarcati de regizorul Bogdan Toader. Asa ni s-a propus sa aparem in videoclipul piesei Balalaika a Annei Lesko", declara in urma cu cateva zile, Costinel Alecsandrescu, directorul Ansamblului Folcloric Profesionist "Doina Oltului" din muncipiul Slatina. Dupa ce au aparut in videoclipul rusoaicei Anna Lesko, dansatorii de la "Doina Oltului", sunt intr-o continua alergatura. Si, chiar daca

"Holograf" concerteaza la Constanta

03 Iunie 2009 - "Holograf" concerteaza la Constanta

Ziua de 5 iunie va fi extrem de solicitanta pentru trupa lui Dan Bittman, care va concerta pe doua scene din Constanta. Una dintre cele mai de succes trupe rock din Romania, "Holograf", vine in orasul de la malul marii, in aceasta vineri, pentru a sustine un concert in Piata Far, cu ocazia tragerii la sorti a locuintelor pentru tineri. Formatia va performa in intervalul orar 20.00-21.00, apoi se va pregati pentru concertul din clubul "Crush", situat in statiunea Mamaia. Cel de-al doilea recital

Vineri, o noua tragere la sorti a locuintelor ieftine

03 Iunie 2009 - Vineri, o noua tragere la sorti a locuintelor ieftine

Vineri, incepand cu ora 20.00, primarul Radu Mazare participa la cea de-a doua tragere la sorti a locuintelor ieftine pentru tineri. In acest an, spectacolul extragerii nu va mai fi realizat de buna prietena a edilului tomitan - cum o caracteriza la acel moment -, Mihaela Radulescu, ci de Tania Budi si Dan Bittman. Organizata in aceeasi atmosfera de sarbatoare, insa cu mai putina valva decat in mai 2008 - chiar daca suntem tot in campanie electorala - tragerea la sorti din acest an isi propune

Expozitie de fotografii si bolizi la Iulius Mall

22 Mai 2009 - Expozitie de fotografii si bolizi la Iulius Mall

O caravana a Mercedes Benz a poposit, timp de doua zile, la Iulius Mall. Caravana a adus la Cluj, din Lituania, noile modele Mercedes - Benz 4MATIC, care pot fi testate de clujenii interesati, inclusiv azi. Reprezentantii Mercedes - Benz vor mai vizita Republica Moldova, Ungaria si Slovenia. La prezentarea bolizilor au participat ieri aproximativ 50 de persoane. Un alt proiect expozitional proiectat pentru aceste zile la Iulius Mall consta in promovarea unor imagini cu Horia Brenciu, Dan

Televiziunea Publica - sustinuta de 400 de personalitati

14 Mai 2009 - Televiziunea Publica - sustinuta de 400 de personalitati

Peste 400 de personalitati din mediile cultural, sport, educatie, muzica sau divertisment au semnat un manifest de sustinere a Televiziunii Publice, anunta biroul de presa al SRTv, care sustine ca institutia se afla "in fata tot mai multor atacuri mediatice concertate care submineaza credibilitatea institutiei". "Constatam ca in ultima vreme Televiziunea Publica a devenit obiectul unor atacuri concertate de imagine, inclusiv cu privire la rostul si necesitatea existentei sale. Tot mai multe

Vedete cu ochi vineti

09 Mai 2009 - Vedete cu ochi vineti

Pina pe 12 mai, la Iulius Mall va putea fi vizitata expozitia de fotografie "Spune stop violentei domestice", rezultat al proiectului Concept 112, purtind semnaturile lui Alex Gilmeanu si Mihaelei Berciu. Demersul este astfel prezentat iesenilor, dupa ce a facut sa curga riuri de cerneala... bucuresteana. "Am mizat pe ineditul mai multor aspecte, dar major ramine mesajul Violenta schimba destine. Cit despre decizia initierii lui, se datoreaza stirilor si realitatii pe care o propovaduiesc.

Expozitie foto despre violenta domestica

09 Mai 2009 - Expozitie foto despre violenta domestica

Expozitia fotografica "Stop violentei in familie" a fost vernisata, vineri, la unul dintre cele mai mari centre comerciale din Iasi, cu scopul de a sensibiliza opinia publica si a atrage atentia asupra incidentelor care se petrec in spatele usilor inchise. Expozitia, parte a proiectului "112", lansat de consultantul de imagine Mihaela Berciu si fotograful Alex Galmeanu, reinventeaza la nivel de arta lupta impotriva agresiunilor fizice si psihice la care sunt supusi femeile si copiii.

Regal artistic de Zilele Severinului

27 Aprilie 2009 - Regal artistic de Zilele Severinului

La cea de-a XVII-a editie a Zilelor Severinului, evenimentele culturale diverse s-au constituit intr-o adevarata hrana a spiritului. Numeroasele spectacole care s-au desfasurat in cele trei locatii alese de primaria municipiului, au adus bucurie in sufletele oamenilor, mai ales ca Severinul nu a mai vazut de foarte mult timp un astfel de regal artistic. Oamenii de rand erau entuziasmati de spectacolele oferite de edilii orasului. Totul a fost ca la carte, incepand de la organizare si terminand

Dan Bittman: "Minculescu ar putea avea nevoie si de o operatie la rinichi"

26 Martie 2009 - Dan Bittman: "Minculescu ar putea avea nevoie si de o operatie la rinichi"

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman a declarat miercuri ca, in ciuda reusitei operatiei de transplant hepatic la care a fost supus Cristi Minculescu, problemele de sanatate ale solistului Iris nu sunt in totalitate rezolvate, el avand chisturi si pe rinichi. "Situatia lui Cristi este departe de a fi rezolvata. Am inteles ca el ar avea aceleasi probleme si cu rinichii si, peste un timp, ar putea urma o alta operatie", a declarat Bittman, intr-o conferinta prilejuita de lansarea unui album best

Holograf "se pune pe treaba"

19 Martie 2009 - Holograf "se pune pe treaba"

LANSARE. Noul album al trupei, "Primavara incepe cu tine", contine o singura piesa noua si "cincisprezece balade vechi si faimoase".Pornind de la ideea ca "prima dragoste nu se uita niciodata", membrii for matiei Holograf lanseaza un nou album, "un nou inceput", spun ei, in cariera trupei. Cu o piesa noua, "Primavara incepe cu tine", care da si numele discului pe care trupa urmeaza sa-l lanseze luna aceasta, cei cinci isi doresc "o punte intre nou si vechi" si spun ca acest nou material "amin

Viorica de la Clejani si-a aratat chilotii la Dan Bittman

14 Februarie 2009 - Viorica de la Clejani si-a aratat chilotii la Dan Bittman

Viorica de la Clejani a intrat intr-un con de umbra. Numai asa se explica gestul penibil al solistei de a-si pune poalele in cap in direct la tv. Altfel spus, cantareata si-a ridicat fusta pana la brau, in asa fel sa se asigure ca telespectatorii emisiunii Danut SRL de la TVR i-au

Atat le costa rasfatul odraslelor!

06 Noiembrie 2008 - Atat le costa rasfatul odraslelor!

Vedetele nu se uita la bani atunci cand vine vorba sa-si rasfate copiii. Dupa obositoarele ore de scoala, micutii isi consuma energia la aikido, tenis sau inot. Click! va prezinta hobby-urile copiilor de vedete, dar si sumele scoase de parinti din portofel pentru a-si rasfata pustii. Fiul Sandei, scufundari cu 300 de euro pe luna Sanda Ladosi este mandra de baietelul ei Bogdan, care, la aproape trei ani, a invatat sa inoate la perfectie. Click! i-a insotit pe solista si pe fiul ei la Clubul

Dan Bittman nu lasa bacsis la barmani

28 August 2008 - Dan Bittman nu lasa bacsis la barmani

Aflat pana nu demult in postura de cuceritor avand relatii cu mai multe fete dornice de afirmare in showbiz, Dan Bittman parca vrea sa arate tuturor ca a devenit un familist convins. El s-a aflat in acest sezon pe plaja din Statiunea Mamaia insotit de familia sa, careia i-a acordat toata atentia cuvenita. Cazat la un hotel de patru stele cantaretul nu a dus lipsa de nimic. Daca cei dragi nu au avut de suferit,

Alin Oprea si-a luat scena de 500.000 €!

23 Iulie 2008 - Alin Oprea si-a luat scena de 500.000 €!

In timp ce unii artisti isi stocheaza banii in afaceri imobiliare, saloane de infrumusetare sau restaurante, altii prefera sa investeasca tot in domeniul in care activeaza. Un exemplu vine din partea lui Alin Oprea, liderul trupei Talisman, care a platit recent o jumatate de milion de euro pentru o scena "capabila" sa gazduiasca si cele mai indracite concerte rock. Putini solisti se duc la concerte cu casa-n spinare, insa Alin Oprea, liderul trupei Talisman, spune ca merita efortul. "M-am

Mandinga canta piesele lui Bittman pe Litoral!

18 Iulie 2008 - Mandinga canta piesele lui Bittman pe Litoral!

Agitatie mare, vinerea trecuta la "Wave Beach" in Mamaia. In jurul orei 15.00, turistii s-au strans cu mic, cu mare sa-i vada live, dansand si cantand pe nisip, pe cei 12 componenti ai trupei Mandinga, in cadrul evenimentului "Super Carnaval Latino". Toate bune si frumoase, numai ca focoasa Elena a trecut si la repertoriul colegilor ei din show-biz, veteranii de la Holograf.

'Sunt cu Bittman pentru ca i-am oferit libertate'

24 Mai 2008 - 'Sunt cu Bittman pentru ca i-am oferit libertate'

Iubita cantaretului din trupa Holograf, Liliana Stefan, spune ca nu s-a gandit niciodata ca va avea copii si ca doar Dan a convins-o sa devina mama. Chiar daca nu sunt uniti printr-un act, Dan si Liliana traiesc o poveste de dragoste moderna. Secretul relatiei? Bittman a beneficiat din partea partenerei de viata de doza de libertate pe care si-a dorit-o. Nu mai este un secret ca Dan Bittman nu este statornic in dragoste, el bifand cateva relatii pasagere si dupa ce a devenit tatal a trei baieti.

Monica Ghiurco se marita cu un SPP-ist

17 Mai 2008 - Monica Ghiurco se marita cu un SPP-ist

Monica Ghiurco (35 de ani), prezentator de stiri si realizator al emisiunilor "Fata in fata" si "Saptamana politica" (TVR), se cununa astazi cu Ionut (37 de ani), ofiter SPP, iar maine este programata ceremonia religioasa, la Biserica Sf. Maria. Petrecerea va avea loc la Turabo Grand Ballrooms, unde mirii si nasii vor avea de intampinat un numar mare de invitati. Printre ei Iuliana Tudor, Dan Bittman, Gabi Firea, Mona Nicolici, Andra si Catalin Maruta, Cornelia si Lupu Rednic, Benone Sinulescu,

Se cauta tineri la sadit puieti

23 Aprilie 2008 - Se cauta tineri la sadit puieti

Plantarea a 10.000 de copaci, strangerea a 20.000 de kilograme de gunoi, eliminarea a 50.000 de kilograme de emisii de gaze cu efect de sera si implicarea a circa 5.000 de voluntari - acestea sunt principalele obiective din acest an ale Asociatiei MaiMultVerde, lansata luni sub patronajul Principesei Margareta a Romaniei. Organizatia nonguvernamentala de protectia mediului intentioneaza sa atraga finantare de peste un milion de euro pentru sustinerea proiectelor sale. "Vom gazdui evenimente la

Bittman se vrea primar de Capitala

14 Martie 2008 - Bittman se vrea primar de Capitala

"80% candidez! Mi-as incorda putin muschii" - e declaratia cantaretului Dan Bittman care desi viseaza un fotoliu de edil in Bucuresti nu s-a hotarat inca daca va candida la sector sau la Primaria Generala. Intrebat daca pentru o astfel de functie nu e necesara si ceva experienta, Bittman a raspuns ca nici actualii primari nu exceleaza la acest capitol, in schimb, crede ca el e avantajat de "bun simt". Solistul trupei Holograf este membru al Partidului Ecologist Roman de mai bine de doi ani.

Primele poze cu logodnicul Soranei

21 Februarie 2008 - Primele poze cu logodnicul Soranei

Neplaceri. Cei doi indragostiti au sarbatorit, duminica, de ziua cantaretei intr-un club din Sibiu, insa la plecare au constatat ca vedetei ii fusese sparta masina Una-Maria Voicu, Liliana Nenciu Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Sorana Mohamad, a luat decizia de a se retrage din showbiz, mutandu-si de cateva luni bune cartierul general la Sibiu, orasul unde are afaceri logodnicul ei, Ciprian. Cu toate ca vedeta a incercat din rasputeri sa-si tina iubitul departe de ochii presei, Cancan a

'Ma iubeste femeile', de 8 Martie

12 Februarie 2008 - 'Ma iubeste femeile', de 8 Martie

Doamnele si domnisoarele din Piatra Neamt primesc in dar de ziua lor un concert de zile mari: Holograf si Margineanu. Oficialii pietreni au reusit sa ajunga la intelegere cu baietii lui Dan Bittman pentru concertul dedicat zilei femeii si au suplimentat oferta si cu binecunoscutul autor al hit-ului "Ma iubeste femeile...". Nu s-a putut insa chiar pe 8 martie, asa ca ziua femeii vine mai devreme la Piatra Neamt. "Trupa Holograf va concerta pe 6 martie, la Casa de Cultura. Spectacolul va incepe

Anda Adam: 'S-a rupt scena cu noi!'

22 Decembrie 2007 - Anda Adam: 'S-a rupt scena cu noi!'

Momentele neplacute ii urmaresc pe artisti la tot pasul. Desi castiga o caruta de bani, ei sunt expusi accidentelor, pe scenele vechi sau adesea improvizate. Chiar daca s-a intamplat sa se raneasca grav, acestia si-au continuat show-ul cu zambetul pe buze si nici nu au pretins despagubiri.

Topul celor mai spectaculoase acrobatii fara voie este condus de solistul trupei Holograf, Dan Bittman, care, in timpul show-ului sustinut anul trecut, la Sala Polivalenta, a calculat gresit pasii si a

Sorana, ceruta in casatorie intr-un club din Sibiu

13 Decembrie 2007 - Sorana, ceruta in casatorie intr-un club din Sibiu

Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Sorana Mohamad, s-a logodit, duminica, pentru a patra oara. Cantareata a fost ceruta in casatorie de noul ei iubit, un tanar afacerist, intr-un club de noapte din Sibiu, "Celebrity". La eveniment au asistat atat persoanele aflate la acea ora in club, cat si sapte dintre prietenii vedetei, chemati special de la Bucuresti de iubitul acesteia pentru a face mai frumos momentul. "Inca nu vreau sa spun cine este iubitul meu, dar el exista si martori la cererea in

Dan Bittman isi trateaza chelia cu plante

08 Decembrie 2007 - Dan Bittman isi trateaza chelia cu plante

Desi este grizonat, liderul trupei Holograf se bucura, in continuare, de un succes in randul domnisoarelor. Dar, ca orice barbat de varsta mijlocie, si Bittman are probleme cu podoaba capilara. Astfel ca s-a gandit ca nu ar fi rau sa previna calvitia, apeland la un tratament profesional impotriva caderii parului, cu rezultate vizibile in numai trei luni. La 44 de ani, Dan Bittman este considerat de departe cel mai sarmant muzician autohton. Insa, semnele batranetii nu s-au lasat asteptate si

Dan Bittman, dat in judecata pentru o tranzactie suspecta

27 Noiembrie 2007 - Dan Bittman, dat in judecata pentru o tranzactie suspecta

Solistul formatiei Holograf, Dan Bittman, a fost dat in judecata de catre un bucurestean cu care a incheiat un contract de vanzare-cumparare, la zece ani de la incheierea actului.

Ene Constantin i-a vandut in 1997 artistului subsolul unei vile de pe strada Dumitru Lemnea, din apropierea Pietei Romane, impreuna cu terenul aferent, iar contractul a fost semnat in fata unui

Cand au simtit vedetele pentru prima data fiorii iubirii

17 Noiembrie 2007 - Cand au simtit vedetele pentru prima data fiorii iubirii

Inainte de a ajunge mari vedete, cu totii au fost copii obisnuiti si au simtit fluturasi in stomac atunci cand le pica cu tronc un coleg de clasa. Don Juan-ii de azi si femeile cu multi admiratori din zilele noastre isi amintesc cu drag de gradinita sau de scoala primara, atunci cand au simtit pentru prima data fiorii iubirii.Delia Matache a fost fermecata pentru prima data de un baiat pe vremea cand avea doar 13 ani: "Am fost indragostita o buna bucata de vreme de un coleg din trupa cu care

Mitoseru si logodnica lui, dati afara din casa

25 Octombrie 2007 - Mitoseru si logodnica lui, dati afara din casa

Fostul prezentator al emisiunii "Tele Eurobingo Show", Mihai Mitoseru, si logodnica acestuia, Noemi Dragomir, au fost somati sa paraseasca apartamentul in care locuiesc acum.

Surse judiciare ne-au declarat ca proprietarul de drept al locuintei pe care Mitoseru o detine momentan pe Calea Victoriei din Bucuresti a introdus, marti, la

'Preoteasa' de 70 de ani

17 Octombrie 2007 - 'Preoteasa' de 70 de ani

Casa de Cultura a Studentilor sarbatoreste, pe 18 noiembrie, sapte decenii de activism cultural.Pentru studentii dintotdeauna, pana pe 4 noiembrie, e maraton artistic. Adunate sub deviza "De 70 de ani cultura provoaca dependenta", zeci de artisti aduc pe scena de la Casa de Cultura a Studentilor (CCS) sapte genuri de muzica, teatru, film, dans si multe amintiri. Nume care au crescut pe scena de la "Preoteasa" fac un portret al "batranei doamne".
CCS a insemnat startul in cariera pentru Corina

Iris va concerta la Sarbatorile Iasilor

03 Octombrie 2007 - Iris va concerta la Sarbatorile Iasilor

Reprezentantii municipalitatii au definitivat lista cu formatiile care vor sustine concerte in cartierele orasului in perioada Sarbatorilor Iasilor. "Am definitivat lista cu trupele care vor canta de sarbatori. Au aparut cateva modificari fata de cea initiala. Astfel, marti, 9 octombrie, in Pacurari vor concerta trupele Re-Aktiv si Akcent in locul celor de la Simplu. Apoi miercuri, in cartierul Alexandru cel Bun vor canta Parazitii, pentru ca joi Vita de Vie sa-i incante pe iesenii care

Sorana a primit in dar un Passat de 30.000 de euro

28 Septembrie 2007 - Sorana a primit in dar un Passat de 30.000 de euro

Dupa Alina, ex-A.S.I.A., care a devenit, recent, posesoarea unui Audi TT in valoare de 43.000 de euro, o alta fosta componenta a trupei, Sorana, se poate mandri ca este proprietara unei bijuterii auto. In urma cu cateva saptamani, cantareata a primit in dar un Volkswagen Passat negru, in valoare de 30.000 de euro.

Extravagantul cadou a venit din partea iubitului Soranei, un barbat misterios careia vedeta nu doreste sa-i deconspire identitatea. "Intr-adevar, am primit un Volkswagen Passat.