Daniel Niculae critica Rapidul: "E inadmisibil sa nu tragi un sut pe poarta" * Ce spune despre o revenire in Giulesti

26 Noiembrie 2014 - Daniel Niculae critica Rapidul: "E inadmisibil sa nu tragi un sut pe poarta" * Ce spune despre o revenire in Giulesti

Daniel Niculae, liber de contract, si-a criticat fostul club, despre care spune ca are nevoie de intariri pentru a ramine in primul esalon fotbalistic din Romania.

"O stabilitate financiara la nivelul lotului e un lucru extraordinar fata de sezonul trecut din Liga a doua. Rapidul are nevoie si de fotbalisti. E inadmisibil sa ai meciuri in care sa nu tragi un sut pe

Rapidul, refuzat de inca un antrenor de calibru: "Ii datorez multe lui Dinu Gheorghe, dar nu ma gindesc sa plec"

21 Noiembrie 2014 - Rapidul, refuzat de inca un antrenor de calibru: "Ii datorez multe lui Dinu Gheorghe, dar nu ma gindesc sa plec"

Daniel Isaila a declinat propunerea giulestenilor de a veni la echipa ca antrenor principal si a declarat ca va ramine la echipa nationala.

Secundul lui Anghel Iordanescu la echipa nationala nu va ajunge in Giulesti. Privit ca favorit sa ii ia locul lui Marian Rada dupa implicarea lui Dinu Gheorghe in Giulesti, Daniel Isaila nu va ajunge sub Grant.

"Ii datorez multe lui Dinu Gheorghe, dar momentan nu am de gind sa plec de la echipa nationala. Nu are rost sa comentam alte lucruri. Pot sa

Intariri de la CFR Cluj! Rapid vrea sa profite de problemele financiare ale ardelenilor

17 Noiembrie 2014 - Intariri de la CFR Cluj! Rapid vrea sa profite de problemele financiare ale ardelenilor

Giulestenii sint gata sa profite de situatia dezastruoasa a clubului din Gruia si au pus ochii pe mai multi jucatori. Primele tinte: Larie si Monroy

Ultimele zile au rasturnat polurile de putere, din punct de vedere financiar, ale Ligii 1. In Giulesti lucrurile par sa se schimbe in bine, in timp ce ardelenii de la CFR Cluj au probleme majore cu banii.

Giulestenii vor sa se salveze de la retrogradare in acest an si CFR-ul pare o sursa buna pentru transferuri. Noua conducere a Rapidului a

Dinu Gheorghe a decis cine va veni antrenor la Rapid! Care este primul transfer de top al lui "Vama"

14 Noiembrie 2014 - Dinu Gheorghe a decis cine va veni antrenor la Rapid! Care este primul transfer de top al lui "Vama"

Dinu Gheorghe va prelua functia de presedinte al Rapidului si a stabilit deja planul pentru redresarea clubului giulestean, aflat intr-o situatie dificila in acest moment.

Gazeta Sporturilor de astazi a oferit in exclusivitate informatii despre planurile lui "Vama". Viitorul presedinte al Rapidului a stabilit deja si cu cine il va inlocui pe Marian Rada pe banca tehnica a giulestenilor. Dinu Gheorghe vrea sa reintregeasca echipa de succes de la Astra si a discutat deja cu Daniel Isaila

Dinu Gheorghe revine oficial in Giulesti: "De saptamina viitoare, Rapidul va fi un club de invidiat"

14 Noiembrie 2014 - Dinu Gheorghe revine oficial in Giulesti: "De saptamina viitoare, Rapidul va fi un club de invidiat"

Dinu Gheorghe a confirmat ca va reveni in Giulesti in functia de presedinte, dupa ce a fost convins de Valerii Moraru, patronul Rapidului, ca echipa isi va rezolva problemele financiare.

"Lucrurile merg inainte la Rapid si se asaza pe un drum bun. E putin mai bine ca inainte si Rapid va fi, probabil, in cel mai scurt timp, o echipa fara mari probleme. Financiar, in primul rind. Rapid era condamnata, dar speram ca se va reusi ca aceasta echipa sa fie salvata de la retrogradare. Restantele

Rapidul a primit vesti bune din partea FIFA

29 Octombrie 2014 - Rapidul a primit vesti bune din partea FIFA

Jucatorii gruparii de langa Podul Grant au primit o veste buna din partea forului continental si vor primi cate un salariu

UEFA a hotarat ca datoria de 900.000 de euro catre fostii jucatori Julio Cesar si Daniel Paulista sa fie achitata dupa ce clubul "alb-visiniu" va iesi din insolventa.

Astfel, elevii lui Marian Rada au fost anuntati in aceasta saptamana ca vor beneficia de un salariu din cele restante.

FIFA le-a dat castig de cauza, in vara anului trecut, celor doi

Mesajul lui Daniel Niculae: "Rapid n-ar avea sanse mari sa se mentina in prima liga. Nici cu mine sau cu Sapunaru"

29 Octombrie 2014 - Mesajul lui Daniel Niculae: "Rapid n-ar avea sanse mari sa se mentina in prima liga. Nici cu mine sau cu Sapunaru"

Daniel Niculae, unul dintre cei mai valorosi atacanti pe care i-a avut echipa Rapid in ultimii 15 ani, anticipeaza un viitor negru pentru gruparea sa de suflet. Fostul jucator din Hexagon a lasat sa se inteleaga ca sansele de a reveni in Giulesti sunt nule si a prezentat la Digisport cateva argumente prin care isi sustine afirmatia "Rapid se indreapta spre dezastru".

Rapid joaca marti, in etapa a 13-a a Ligii 1, cu CSMS Iasi pe teren propriu "Nici cu mine sau cu Sapunaru, Rapid n-ar avea

Moraru le da sperante fanilor din Giulesti: "Avem mai multi jucatori pe care vrem sa-i legitimam, sper ca se va schimba fata echipei"

18 Octombrie 2014 - Moraru le da sperante fanilor din Giulesti: "Avem mai multi jucatori pe care vrem sa-i legitimam, sper ca se va schimba fata echipei"

Actionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat vineri seara, dupa meciul cu FC Brasov, scor 0-1, ca spera ca "se va schimba fata echipei" dupa legitimarea unor jucatori la inceputul saptamanii viitoare.

"Toate infrangerile sunt dureroase, dar sper ca la meciul viitor sa vedeti alta echipa. Avem acum mai multi jucatori pe care vrem sa-i legitimam, luni sau marti. Sper ca se va schimba fata echipei si a jocului. Acum asta e situatia, nimic nu se poate face intr-o zi", a spus

Marian Rada, indecis dupa esecul cu Brasov: "Pentru noi, nu era bun un rezultat de egalitate. Era bun un punct, dar nu in situatia in care se afla Rapid"

18 Octombrie 2014 - Marian Rada, indecis dupa esecul cu Brasov: "Pentru noi, nu era bun un rezultat de egalitate. Era bun un punct, dar nu in situatia in care se afla Rapid"

Rapid a pierdut cu 0-1 in fata Brasovului si ramane cu doar doua victorii in acest sezon. Readus pe banca, Marian Rada n-a reusit sa schimbe prea multe. Soarta meciului cu Brasov s-a complicat si mai mult dupa ce Mera a fost eliminat in prima repriza.

Marian Rada spune insa ca arbitrul a gresit, deoarece fundasul Rapidului nu ar fi trebuit sa primeasca al cartonas galbeen in acea faza. Antrenorul gruparii din Giulesti spera ca va reusi in etapele urmatoare sa imbunatateasca situatia din

Intilnire de gradul 0 in Giulesti! * Angelo Massone si Valerii Moraru s-au intersectat la tribuna oficiala! Cum au reactionat

18 Octombrie 2014 - Intilnire de gradul 0 in Giulesti! * Angelo Massone si Valerii Moraru s-au intersectat la tribuna oficiala! Cum au reactionat

La meciul din Giulesti a asistat si italianul Angelo Massone, cel care n-a renuntat la dorinta sa de a devenit actionar al Rapidului.

Acesta a venit insotit de Renzo Rossi si a urmarit partida de la tribuna oficiala, dar fara a socializa cu Valerii Moraru, actualul actionar majoritar din Grant.

Avocatul italian l-a acuzat pe omul de afaceri moldovean

Marian Rada il ataca pe Cristi Balaj dupa meci: "Am vazut reluarile! Mera a fost eliminat usor"

18 Octombrie 2014 - Marian Rada il ataca pe Cristi Balaj dupa meci: "Am vazut reluarile! Mera a fost eliminat usor"

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, e nemultumit de felul in care Cristi Balaj a condus partida din aceasta seara, pierduta de echipa sa pe teren propriu cu FC Brasov, scor 0-1.

"Nici egalul nu era bun pentru noi. Trebuia sa cistigam sub orice forma. Eu le-am spus si la pauza, voiam sa cistigam si in 10 oameni. E ingrijorator ca nu reusim sa dam gol.

Rapid - FC Brasov 0-1 * Ardelenii sint la a 4-a victorie consecutiva in fata giulestenilor

18 Octombrie 2014 - Rapid - FC Brasov 0-1 * Ardelenii sint la a 4-a victorie consecutiva in fata giulestenilor

Situatia de la Rapid este din ce in ce mai tensionata. Giulestenii au pierdut cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu FC Brasov.

Ioan Mera a incasat doua cartonase galbene si a fost eliminat in doar 28 de minute. Echilibrul numeric s-a refacut in minutul 63 cind Machado a fost eliminat si el.

Aganovici a inscris in minutul 84 dupa o relaxare a defensivei Rapidului. Cu aceste 3 puncte FC Brasov ramine pe locul 8, cu 16 puncte, insa se apropie de primele clasate.

Rapid e abia pe 15, cu doar

Cristina Andronache solicita instantei inlocuirea din functia de administrator judiciar al FC Rapid

10 Octombrie 2014 - Cristina Andronache solicita instantei inlocuirea din functia de administrator judiciar al FC Rapid

Cristina Andronache a solicitat Tribunalului Bucuresti inlocuirea sa din functia de administrator judiciar al FC Rapid din cauza relatiei tensionate cu actionarul majoritar al societatii, Valerii Moraru.

Conform cererii depuse la Tribunalul Bucuresti si publicata in Buletinul Procedurilor de Insolventa, Andronache sustine ca nu poate lucra intr-o maniera profesionista cu actionariatul clubului.
Administratorul judiciar roaga instanta sa judece cererea in regim de urgenta chiar si in absenta

Scandal in Giulesti * Nicolae Manea intra tare la Nicolae Stanciu: "Sa-si aduca aminte cind spunea ca e stelist!"

08 Octombrie 2014 - Scandal in Giulesti * Nicolae Manea intra tare la Nicolae Stanciu: "Sa-si aduca aminte cind spunea ca e stelist!"

Nicolae Manea, demis de la Rapid de Valerii Moraru din functia de presedinte al echipei, l-a contrat dur pe Nicolae Stanciu, inlocuitorul sau.

"Stanciu m-a dezamagit! Este la fel ca mine, nu poate sa faca nimic, are miinile legate. Eu i-am spus ca vreau sa vina la Rapid ca antrenor secund si el a acceptat,

Scandalul de rasism provocat de rapidisti va ajunge la UEFA

06 Octombrie 2014 - Scandalul de rasism provocat de rapidisti va ajunge la UEFA

Echipa Rapid ar putea sa aiba mari probleme atat pe plan national, cat si international, dupa scandalul de rasism provocat de fanii giulesteni.

"Wellington a plans in vestiar"

In timpul meciului disputat pe terenul celor de la Concordia Chiajna (scor 0-0), in cadrul etapei a 10-a a Ligii I, sustinatorii oaspetilor l-au luat in colimator pe Wellington, jucatorul gazdelor.

Asupra brazilianului a fost aruncata o coaja de banana si, de asemenea, ultrasii i-au adresat jigniri cu tenta

Scapa Rapid de faliment? Jucatorul care putea desfiinta echipa a ajuns la un acord cu conducerea pentru a stinge conflictul

01 Octombrie 2014 - Scapa Rapid de faliment? Jucatorul care putea desfiinta echipa a ajuns la un acord cu conducerea pentru a stinge conflictul

Rapid poate scapa de faliment! Giulestenii au ajuns la un acord cu Octavian Abrudan, fostul fundas al echipei, care ceruse intrarea in faliment a "visiniilor" pentru a-si recupera banii pe care ii are de primit din perioada 2012/2013, cind a evoluat in Grant.

Fundasul are de recuperat de la gruparea giulesteana suma de 43.000 de euro, care include restante salariale si penalizari. El este dispus sa renunte la 15.000 de euro, daca i se vor vira cei 28.000 de euro in urmatoarele zile.

Marian Rada este noul antrenor al Rapidului si transfera doi idoli galeriei rapidiste: "Ii voi avea la urmatorul meci"

30 Septembrie 2014 - Marian Rada este noul antrenor al Rapidului si transfera doi idoli galeriei rapidiste: "Ii voi avea la urmatorul meci"

Marian Rada a acceptat sa devina antrenor la Rapid si a condus deja primul antrenament.

La final, antrenorul a facut un gratar in spatele terenurilor de antrenament alaturi de jucatori, pentru a imbunatati atmosfera din vestiar.

Rada a declarat ca alaturi de el vor veni Daniel Niculae si Cristi Sapunaru. Cei doi vor semna contracte din postura de jucatori liberi.

Ionel Ganea a plecat de la Rapid! Cine il va inlocui pe banca giulestenilor

29 Septembrie 2014 - Ionel Ganea a plecat de la Rapid! Cine il va inlocui pe banca giulestenilor

Ionel Ganea si-a reziliat contractul cu Rapid in aceasta seara, dupa o discutie cu actionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru.

UPDATE 18:25 >> Rezultatele neconvingatoare ale lui Ionel Ganea, in special ultima infringere cu Dinamo, scor 0-3, i-au facut pe sefii din Giulesti sa renunte la Ganea. "De echipa se va ocupa Marian Rada. Ganea nu mai e antrenorul Rapidului. Am incheiat contractul pe cale amiabila", a spus presedintele Nae Stanciu, pentru Dolcesport.

UPDATE >> Adrian Falub

Falub are cuvinte de lauda la adresa Rapidului, dar spune ca victoria lui ASA e incontestabila: "Sunt o echipa incomoda, insa i-am dominat total"

20 Septembrie 2014 - Falub are cuvinte de lauda la adresa Rapidului, dar spune ca victoria lui ASA e incontestabila: "Sunt o echipa incomoda, insa i-am dominat total"

ASA Targu Mures a demonstrat inca o data ca titlul de "revelatie" a sezonului i se potriveste manusa.

Formatia lui Adrian Falub s-a impus, scor 1-0, contra Rapidului si a ajuns in preajma podiumului, la egalitate de puncte cu "Eurofantastica" Astra.
Tehnicianul nou-promovatei a discutat la cald despre partida contra giulestenilor, mentionand ca, in ciuda clasarii bune de moment, obiectivul ramane cel stabilit in debutul sezonului: salvarea de la retrogradare.
"E o victorie frumoasa, cred

Valerii Moraru ii cere demisia administratorului judiciar

12 Septembrie 2014 - Valerii Moraru ii cere demisia administratorului judiciar

Tensiunile in randul oficialilor rapidisti cresc considerabil de la o zi la alta. Valerii Moraru , finantatorului formatiei Rapid, a anuntat, ieri, ca doreste indepartarea Cristinei Andronache de la gruparea giulesteana.

Patronul moldav a precizat, printr-un comunicat, ca administratorul judiciar are ca scop sa duca "Farmecul vietii" in faliment, acuzand- o ca actioneaza impotriva intereselor echipei de langa Podul Grant si ca isi depaseste atributiile prevazute de lege.

Mai mult, Moraru

Nervi intinsi la maximum dupa Rapid - Astra, 0-2 * Mircea Bornescu si Ben Youssef, la un pas de bataie

25 August 2014 - Nervi intinsi la maximum dupa Rapid - Astra, 0-2 * Mircea Bornescu si Ben Youssef, la un pas de bataie

Astra a invins Rapid in Giulesti, scor 2-0, la capatul unui meci foarte dur, in care s-au aratat 9 cartonase galbene si unul rosu.

Nervii au continuat chiar si dupa fluierul final. Fundasul Astrei Giurgiu, Ben Youssef, a avut un schimb de replici mai aprins cu Emil Dica.

Cunoscut ca un tip vulcanic, Mircea Bornescu i-a sarit in aparare colegului sau,

Rapid vrea un fundas stinga din Grecia * Ar putea veni miine sa isi negocieze contractul

25 August 2014 - Rapid vrea un fundas stinga din Grecia * Ar putea veni miine sa isi negocieze contractul

Inainte ca flancul drept al Rapidului sa fie intarit de o eventuala sosire a fostului ei jucator, Cristi Sapunaru, echipa alb-visinie se gindeste si la partea stinga a apararii.

Conform surselor din Grecia, giulestenii il doresc pe Anastasios "Tasos" Tsoumagas, 23 ani, ultima data la AEK Atena, in liga a treia. Acesta a semnat un contract in aceasta vara cu Niki Volos, insa s-a despartit de proaspata

Vesti bune pentru suporterii Rapidului inaintea meciului cu Astra!

22 August 2014 - Vesti bune pentru suporterii Rapidului inaintea meciului cu Astra!

Petrolul si Rapid au primit sanctiuni dure, dupa meciul din etapa a patra de pe stadionul "Ilie Oana". Meciul s-a jucat cu peluzele inchise, pedeapsa primita in sezonul trecut dupa meciul cu Steaua de la Ploiesti.

Dupa partida incheiata la egalitate, 0-0, cu Petrolul, Rapid a fost sanctionata cu o etapa fara

Giulestiul nu-l mai inghite pe Ganea

20 August 2014 - Giulestiul nu-l mai inghite pe Ganea

Oficialii Rapidului vor sa renunte la serviciile actualului tehnician al gruparii de langa Podul Grant, pentru ca finantatorul Valerii Moraru il agreeaza pe Marius Sumudica.

In prezent, formatia "albvisinie" traverseaza o perioada linistitoare in cadrul primului esalon. Insa dupa punctul de aur obtinut pe terenul Petrolului (0-0), sefii Rapidului se gandesc deja la o noua mutare pe banca tehnica a "Farmecului vietii".

"Sunt incantat de propunere"

Valerii Moraru, noul patron al trupei

Valerii Moraru este pregatit sa dea oamenii afara pe capete: "Rapidul se descurca si cu cinci angajati"

19 August 2014 - Valerii Moraru este pregatit sa dea oamenii afara pe capete: "Rapidul se descurca si cu cinci angajati"

La venirea lui Valerii Moraru la Rapid toata lumea credea ca giulestenii isi vor reveni din toate punctele de vedere, in special din cel financiar, dar noul patron al alb-visiniilor tine cu tot dinadinsul sa infirme asta.

Omul de afaceri moldovean a declarat astazi, intr-o conferinta, ca Rapidul are prea multi angajati si este nevoie de o revizuire in organigrama clubului.

"In administratia

Giulestenii s-au intors la Pro Rapid * Daniel Pancu: "Miroase totul a nou!"

06 August 2014 - Giulestenii s-au intors la Pro Rapid * Daniel Pancu: "Miroase totul a nou!"

Daniel Pancu, atacantul Rapidului, a vorbit despre revenirea echipei sale la baza de antrenament de la Pro Rapid.

"E un sentiment placut sa revenim la Pro Rapid, e casa noastra, identitatea noastra. Miroase a nou si in camere si la bucatarie si la vestiare si pe afara. Mai ramine sa se puna

Nadjib Baouia a jucat pentru Rapid in amicalul cu Juventus Bucuresti

06 August 2014 - Nadjib Baouia a jucat pentru Rapid in amicalul cu Juventus Bucuresti

Jucatorul algerian al echipei Evian TG, Nadjib Baouia, a fost testat de antrenorul Ionel Ganea in amicalul pe care formatia Rapid l-a disputat, marti seara, cu formatia din Liga a III-a, Juventus Bucuresti si incheiat cu scorul de 0-2.

In afara de Baouia, Ganea a folosit in acest meci alti cinci jucatori noi: Adrian Markus, Andrei Florean, Andrei Coroian, Andrea si Bus.
Rapid a inceput partida cu urmatorul unsprezece: Draghia - Saveanu, Lung, Paun, N. Vasile - Selagea - Baouia, Pancu,

Au mai semnat doi! Un stelist la Rapid!

01 August 2014 - Au mai semnat doi! Un stelist la Rapid!

Dupa ce au reusit sa obtina semnaturile lui Emil Dica si Ioan Mera, plus Nicolae Vasile care a semnat un nou contract, Rapid a mai bifat astazi inca doua transferuri.

Iulian Rosu si Sebastian Cojocnean au semnat cu "alb-visiniii", actele fiind depuse azi de catre club la LPF.

Iulian Rosu, 20 de ani, a evoluat ultima oara la FC Clinceni, fiind imprumutat de Steaua. Mijlocasul ofensiv a semnat cu Rapid din postura de jucator liber de contract.

Angelo Massone il acuza pe Zamfir ca ar fi cerut spaga! Citi bani ar fi bagat la Rapid

30 Iulie 2014 - Angelo Massone il acuza pe Zamfir ca ar fi cerut spaga! Citi bani ar fi bagat la Rapid

Intr-un dialog transant cu reporterul GSP, Angelo Massone, pretendentul Rapidului, spune ca a fost tras pe sfoara de Zamfir si de administratorul judiciar al clubului, Cristina Andronache.

"De cind am ajuns la Bucuresti, mi-am dat seama ca e cazul sa-mi dezvolt niste ochi si la spate, fiindca trebuie sa fiu atent la toti care ma inconjoara, sa nu ma tradeze! Uitati-va la Moraru, s-a angajat sa imprumute clubul cu 1,5 milioane de

Valerii Moraru si-a intrat in rol! A adus 4 jucatori noi la Rapid * Ionel Ganea i-a avut la antrenamentul de azi

28 Iulie 2014 - Valerii Moraru si-a intrat in rol! A adus 4 jucatori noi la Rapid * Ionel Ganea i-a avut la antrenamentul de azi

Noul patron al Rapidului, Valerii Moraru, si-a intrat in rol si deja i-a adus 4 jucatori lui Ionel Ganea, in plus, azi a negociat cu Ion Taban pentru baza de la Pro Rapid.

La antrenamentul de azi dimineata au participat Ioan Mera, Paulinho, Adrian Patulea si Emil Dica, iar cind vor fi pusi la punct cu pregatirea fizica probabil vor fi titulari.

Baza de la Pro Rapid este foarte importanta pentru

Rapid are un nou patron! Primele declaratii: "Aducem jucatori! Am ales Rapid pentru traditie, vrem sa iesim din insolventa"

26 Iulie 2014 - Rapid are un nou patron! Primele declaratii: "Aducem jucatori! Am ales Rapid pentru traditie, vrem sa iesim din insolventa"

Actele pentru vinzarea Rapidului catre omul de afaceri moldovean Valerii Moraru au fost semnate aseara. Noul patron al Rapidului a sustinut o conferinta de presa.

Valerii Moraru este de sambata noul patron al Rapidului, dupa ce toate partile s-au inteles aseara si au semnat actele pentru vinzare a clubului. Moraru va fi actionar majoritar, cu 75 de procente, restul actiunilor fiind distribuite catre cei patru suporteri care le-au achizitionat de la Adrian Zamfir.

CONFERINTA DE PRESA:
>>

Valerii Moraru este noul actionar majoritar al FC Rapid

26 Iulie 2014 - Valerii Moraru este noul actionar majoritar al FC Rapid

Fanii primisera 80 la suta din actiunile clubului de la Adrian Zamfir si i-au cesionat lui Valerii Moraru doar 75 la suta.

"Suporterii actionari nu au dorit sa cedeze toate cele 80 la suta din actiuni, pastrandu-si trei dintre ei cate 1 la suta, iar unul 2 la suta. Motivul invocat de acestia este ca doresc sa poata convoca in cazuri extreme Adunarea Generala a clubului si pentru a putea lua cunostinta despre deciziile importante pe care le va lua in perioada urmatoare Valerii Moraru. Cei

Gata cu Angelo Massone * Un om de afaceri din Republica Moldova vrea sa cumpere Rapidul!

18 Iulie 2014 - Gata cu Angelo Massone * Un om de afaceri din Republica Moldova vrea sa cumpere Rapidul!

Negocierile cu italianul Angelo Massone nu s-au finalizat, dar Rapid e petita si de alti oameni de afaceri.

Potrivit sportnews.ro, Valerii Moraru a fost la meciul cu CSU Craiova, scor 1-0 si e interesat sa preia clubul. Omul de afaceri din Republica Moldova detine fabrica de bere Azuga si imbuteliaza apa minerala Perla Covasnei.

Topul

Rapidul respira din nou

18 Iulie 2014 - Rapidul respira din nou

Giulestenii s-au impus, miercuri, in fata celor de la CS "U" Craiova (1-0), in Cupa Ligii, iar maine vor juca impotriva rivalei istorice, Steaua, in optimile de finala ale competitiei

Rapid a gustat, din nou, din gustul succesului fotbalului mare din Romania. Un club amagit timp de un an, dar tinut in viata de dragostea fanilor, giulestenii au reusit sa invinga noua echipa a Baniei, CS "U" Craiova, cu scorul de 1-0, din Cupa Ligii. "Nouarul" rapidist Ciolacu a marcat, dupa o iesire total

Giulestenii s-au saturat de promisiuni: "Rapid nu e de mica publicitate"

17 Iulie 2014 - Giulestenii s-au saturat de promisiuni: "Rapid nu e de mica publicitate"

Ciolacu a savurat victoria datorata reusitei sale, dar sustine ca el si colegii s-au saturat de promisiuni neonorate.

- Andrei, cum s-a simtit meciul din teren?
- A fost mai dificil decit o arata scorul, dar noi, rapidistii, ne-am unit intre noi, cu nea Marian Rada, cu suporterii fantastici si am stricat calculele hirtiei. Insa n-o putem tine astfel la infinit.

- Poti detalia?
- OK, sintem bucurosi de victorie, asteptam cu incredere meciurile cu Steaua, din care vrem sa scoatem maximum,

FC Rapid l-a dat in judecata pe George Copos

17 Iulie 2014 - FC Rapid l-a dat in judecata pe George Copos

Nici dupa revenirea pe prima scena a fotbalului romanesc, la formatia din Grant nu s-a instalat linistea.

Astfel, clubul Rapid a hotarat sa-l dea in judecata pe fostul finantator George Copos, care in prezent isi ispaseste o pedeapsa de trei ani si opt luni, la Penitenciarul Rahova.

Rapidistii cer recuparea unui prejudiciu de 1,3 milioane de dolari, din "Dosarul Transferurilor".

Gruparea giulesteana nu s-a considerat parte civila in acest caz, pentru ca la momentul deschiderii

Soarta lui Nicolae Vasile se decide joi. Jucatorul poate fi suspendat timp de 2 ani

14 Iulie 2014 - Soarta lui Nicolae Vasile se decide joi. Jucatorul poate fi suspendat timp de 2 ani

Pentru Nicolae Vasile, fundasul stanga al Rapidului, ziua de 17 iulie va fi una extrem de importanta. Jucatorul in varsta de 18 ani va afla in urma deciziei Comisiei de Litigii din cadrul FRF daca va deveni jucator liber de contract sau va fi suspendat pe o perioada de doi ani.

Lui Vasile i-a expirat in aceasta vara contractul de junior cu clubul Rapid si, conform regulamentului FRF, ar trebui sa semneze un contract de senior cu echipa care l-a format. La ultima intalnire pe care a avut-o cu

Hernan Crespo nu vine la Rapid. Argentinianul e noul antrenor al echipei de tineret a clubului Parma

14 Iulie 2014 - Hernan Crespo nu vine la Rapid. Argentinianul e noul antrenor al echipei de tineret a clubului Parma

Fostul international argentinian Hernan Crespo, despre care presa italiana a scris ca ar putea antrena echipa FC Rapid, a fost numit in functia de antrenor principal al formatiei de tineret a clubului FC Parma, a anuntat, duminica, Gazzetta dello Sport.

"Crespo a fost protagonistul unor momente memorabile din istoria clubului si a fost ales cel mai bun jucator al secolului care a evoluat la Parma. El va fi noul antrenor al echipei de tineret, inlocuindu-l pe Fausto Pizzi, care va ocupa o

S-a dus si Angelo Massone! * Italianul n-a putut demonstra ca are un milion de euro pentru Rapid

11 Iulie 2014 - S-a dus si Angelo Massone! * Italianul n-a putut demonstra ca are un milion de euro pentru Rapid

Italianul a renuntat sa mai cumpere clubul din Grant, acuzindu-l pe Zamfir ca a evitat sa se mai intilneasca pentru discutiile finale.

In tratativele privind preluarea Rapidului, Angelo Massone a fost conditionat de administratorul judiciar Cristina Andronache si de actionarul majoritar al alb-visiniilor, Adrian Zamfir, sa aduca o garantie de un milion de euro prin care sa demostreze ca poate sustine clubul macar o perioada. Avocatul italian in virsta de 43 de ani n-a putut face rost de

Rapid pregateste un transfer de clasa: "Vrea sa vina la noi!"

07 Iulie 2014 - Rapid pregateste un transfer de clasa: "Vrea sa vina la noi!"

Rapidistii spera sa se concretizeze negocierile cu italianul Angelo Massone si s-au apucat de facut transferuri.

Presedintele Nicolae Manea anunta o posibila achizitie importanta.

"Poate o sa-l aducem si pe Zicu. El, dupa parerea mea, cel mai bine a jucat la Rapid.

Daca nu se

Nicolae Vasile nu a fost primit in cantonamentul Rapidului. Fotbalistul se teme ca va fi suspendat doi ani

05 Iulie 2014 - Nicolae Vasile nu a fost primit in cantonamentul Rapidului. Fotbalistul se teme ca va fi suspendat doi ani

Nicolae Vasile (18 ani), fundasul stanga al Rapidului, nu a fost primit in cantonamentul echipei de la Mogosoaia din cauza faptului ca a refuzat sa semneze un nou contract cu gruparea giulesteana.

Jucatorului i-a expirat contractul de junior, clubul Rapid avand prima optiune de a-i propune o noua intelegere. "Am vorbit cu doamna Cristina Andronache (n.r. - administratorul judiciar) care mi-a prezentat un contract pe 3 ani, cu un salariu de 1.000 de euro lunar, mai putin decat cel care a

Vinzarea Rapidului, doar o gluma? Marius Sumudica face caterinca pe seama italianului: "Ce-i spun daca ma suna?"

04 Iulie 2014 - Vinzarea Rapidului, doar o gluma? Marius Sumudica face caterinca pe seama italianului: "Ce-i spun daca ma suna?"

Marius Sumudica, dat ca o varianta pentru inlocuirea lui Viorel Moldovan pe banca Rapidului, a comentat in stilul caracteristic vinzarea clubului catre omul de afaceri Angelo Massone.

"Nu cred povestea asta cu italianul. Nici nu-l cunosc si nu vreau sa vorbesc despre el. Dar citi s-au perindat pe acolo si nu s-a intimplat nimic. Si nemti, si italieni, si iordanieni... Rapidul e al rapidistilor, al celor care pot face ceva. Eu am mai spus, e greu sa vii dupa George Copos.

Daca ma suna

Omul de afaceri italian care vrea sa cumpere Rapidul, acuzat ca a furat bani de la Livingston

02 Iulie 2014 - Omul de afaceri italian care vrea sa cumpere Rapidul, acuzat ca a furat bani de la Livingston

Angelo Massone, omul de afaceri care doreste sa cumpere FC Rapid, a fost actionar la gruparea Livingston, iar actualul presedinte Gordon McDougall, l-a facut hot pe italian, acuzandu-l ca a furat bani de la clubul scotian.

In iunie 2008, Livingston a fost preluat de un grup de investitori italieni, printre care s-a numarat si Massone, ca actionar principal, iar antrenor a fost numit Roberto Landi, fost tehnician la FC National.

Sub conducerea lui Massone, clubul a ajuns intr-un an

Patron si antrenor din Italia * Sarbatoare in Giulesti: Rapid e iar in Liga 1 si si-a gasit un nou finantator

01 Iulie 2014 - Patron si antrenor din Italia * Sarbatoare in Giulesti: Rapid e iar in Liga 1 si si-a gasit un nou finantator

TAS i-a dat dreptul Rapidului de a evolua in primul esalon. Bergodi revine in Grant dupa 7 ani.

La 5 zile dupa ce clubul a implinit 91 de ani de existenta, fanii alb-visinii au primit cea mai buna veste din ultimul timp. Giulestenii au avut cistig de cauza la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne si au primit licenta pentru Liga 1, reusind in acest fel sa se salveze de la faliment.

Tot ieri, fanii din Grant au mai primit o veste imbucuratoare. Adrian Zamfir, cel care detine 99%

FC Rapid a primit licenta pentru Liga I! FRF, obligata sa plateasca despagubiri clubului giulestean

30 Iunie 2014 - FC Rapid a primit licenta pentru Liga I! FRF, obligata sa plateasca despagubiri clubului giulestean

Din sezonul 2014-2015, formatia Rapid va putea evolua in primul esalon romanesc. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a decis, luni, sa-i acorde clubului giulestean licenta pentru Liga 1.

Rapidistii au fost aparati la TAS de unul dintre cei mai renumiti avocati elvetieni. Astfel, Thomas Grimm, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din "Tara Cantoanelor", i-a reprezentat pe feroviari, la sedinta forului de la Laussane de saptamana trecuta.

FRF va trebui sa-i

Rapid a cistigat la TAS si se intoarce in Liga 1! Viorel Moldovan: "Nu stiu daca ramin, ne trebuie o intreaga echipa!"

30 Iunie 2014 - Rapid a cistigat la TAS si se intoarce in Liga 1! Viorel Moldovan: "Nu stiu daca ramin, ne trebuie o intreaga echipa!"

Rapid a primit azi o veste excelenta de la TAS! A primit licenta refuzata pe plan intern si va juca in Liga 1 in sezonul viitor!

Giulestenii au cistigat dreptul de promovare pe plan sportiv, dar nu primisera licenta de la FRF. Echipa antrenata de Viorel Moldovan a cistigat la TAS si e sigura de prezenta pe prima scena in noul sezon.

"Doamna administrator judiciar ne-a anuntat ca am primit licenta.

Nu stiu daca voi ramine la Rapid. Depinde de aspectul financiar. Trebuie sa vina cineva

Rapidul a strans banii necesari pentru TAS. Fanii au virat in contul clubului aproximativ 23.000 de franci elvetieni

11 Iunie 2014 - Rapidul a strans banii necesari pentru TAS. Fanii au virat in contul clubului aproximativ 23.000 de franci elvetieni

Suporterii rapidisti au virat in conturile clubului 75.620,82 lei, 880,34 euro si 500 dolari, suma totala reprezentand aproximativ 23.000 de franci elvetieni, necesara achitarii taxelor recursului la TAS, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene.

"In contul clubului s-au strans si astazi 16.706,91 lei, 500 dolari si 358,84 euro. Multumim celor care ne sprijina si promitem din nou ca actuala administratie va face tot ce este posibil pentru ca Rapid sa mearga mai departe.

Suma

Fanii Rapidului nu renunta * Au strins banii necesari pentru apelul de la TAS! Cit au donat pina acum

10 Iunie 2014 - Fanii Rapidului nu renunta * Au strins banii necesari pentru apelul de la TAS! Cit au donat pina acum

Suporterii rapidisti nu renunta la incercarea de a duce echipa in Liga 1. Lasati balta de patronii clubului, fanii au strins banii necesari pentru apelul la TAS.

Suporterii au strins peste 60.000 de lei, astfel fiind achitata taxa la TAS:

"Le multumim celor peste 275 suporteri ai Rapidului sau doar simpatizanti ai acestui nume de legenda al fotbalului de la noi pentru solidaritatea emotionanta aratata.

S-au

Patronii Rapidului sunt disperati: "Cedam clubul gratis!"

12 Mai 2014 - Patronii Rapidului sunt disperati: "Cedam clubul gratis!"

Nicolae Cristescu, finantator al giulestenilor, a spus pentru EvZ ca renunta la actiuni fara nicio pretentie. Giulestiul fierbe!

Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, sefii echipei din Grant, au fost facuti praf de fundasul rapidist, Ionut Voicu, imediat dupa jocul cu Slobozia (scor 2-2), iar ne multumirea jucatorilor a atins apogeul.

"Sunt jignit de atitudinea lor"

Fotbalistul a spus ca se simte umilit de pseudo-finantatori si i-a acuzat pe acestia ca vin la meciuri doar de fatada. "A

Veste proasta pentru Rapid. ''Vom merge mai departe la apel si demonstra ca avem dreptate''

10 Mai 2014 - Veste proasta pentru Rapid. ''Vom merge mai departe la apel si demonstra ca avem dreptate''

Actionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, sambata, agentiei MEDIAFAX, ca gruparea va ataca decizia la instanta superioara.

"Am fost instiintati ca prima instanta ne-a refuzat licenta, insa noi vom merge mai departe la apel. Acele datorii catre fosti jucatori ai clubului pe care prima instanta a Sistemului National de licentiere le considera curente sunt de fapt datorii cuprinse in dosarul de insolventa. Vom demonstra ca avem dreptate si sunt convins ca vom primi dreptul de a juca

Dramatic! Rapid nu a primit licenta si nu va putea promova in Liga 1! Giulestenii vor face apel

10 Mai 2014 - Dramatic! Rapid nu a primit licenta si nu va putea promova in Liga 1! Giulestenii vor face apel

Rapid este aproape promovata din punct de vedere sportiv in Liga 1, insa mai are hopul Comisiei de Licentiere a FRF de trecut. Cei de acolo analizeaza inca dosarul giulestenilor.

Rapid nu a primit licenta pentru viitorul sezon al Ligii 1. Motivul invocat de Comisia de Licentiere a fost legat de datoriile clubului catre Julio Cesar si Daniel Paolo Barioni "Paulista", fotbalisti care au jucat in sezonul 2008-2009.

Giulestenii nu renunta si vor face apel, iar raspunsul il vor primi intr-o

S-a decis unde joaca Rapid. Nici pe Giulesti, dar nici la Piatra Neamt. Vezi ce stadion a fost ales!

24 Aprilie 2014 - S-a decis unde joaca Rapid. Nici pe Giulesti, dar nici la Piatra Neamt. Vezi ce stadion a fost ales!

Rapidistii au primit zilele trecute vestea ca daca sezonul viitor, in cazul in care vor promova, vor sa-si dispute meciurile din Liga I pe Stadionul Giulesti, trebuie sa plateasca 5.000 de euro de partida, in loc de 5.000 de lei.

Conducatorii feroviarilor au luat foc, mai ales ca batrana arena construita de Carol I abia daca mai indeplineste conditiile de licentiere. In acest sens, cei de la FC Rapid au avut azi o sedinta cu cei de la CS

Rapid are pirtie spre Liga 1, dar e macinata de probleme interne * Viorel Moldovan ameninta cu demisia!

01 Aprilie 2014 - Rapid are pirtie spre Liga 1, dar e macinata de probleme interne * Viorel Moldovan ameninta cu demisia!

Rapid are cale libera spre Liga 1.

Din Seria 1 a ligii secunde, doar 3 echipe si-au depus licenta pentru Liga 1, CSMS Iasi, Rapid si FC Clinceni. ACS Berceni si Bacau, echipe care cel mai probabil vor intra si ele in play-off-ul pentru promovare, nu si-au depus licenta si nu vor avea dreptul sa faca pasul spre prima scena.

Practic, in afara de Iasi, singura contracandidata la promovare a visiniilor este FC Clinceni.

Probleme mari in Giulesti
Rapidisti au emotii mari insa in privinta

Tribunalul Bucuresti a confirmat planul de reorganizare al FC Rapid

31 Martie 2014 - Tribunalul Bucuresti a confirmat planul de reorganizare al FC Rapid

"In baza articolului 101, alineatul 1, din Legea nr.85 pe 2006, privind procedura insolventei, confirma planul de reorganizare al debitoarei Fotbal Club Rapid - in insolventa. Fixeaza termen pentru continuarea procedurii la data de 26 septembrie", se arata in solutia data de

Daniel Niculae dezvaluie cine l-a convins sa semneze cu Rapid: "Nu era zi fara cel putin doua apeluri de la el"

11 Martie 2014 - Daniel Niculae dezvaluie cine l-a convins sa semneze cu Rapid: "Nu era zi fara cel putin doua apeluri de la el"

Daniel Niculae este lovitura pe care Rapid a dat-o in aceasta iarna pe piata transferurilor.

Atacantul e nerabdator sa imbrace din nou tricoul visiniu intr-un meci oficial si a povestit cum l-a convins Viorel Moldovan sa semneze.

"Din pacate, cind am plecat, am lasat echipa in top, in primele 10 echipe ale lumii, iar acum vin si o gasesc in liga a doua. Nici macar in prima liga. Insa acesta este farmecul Rapidului.

Viorel m-a tot stresat in

S-au stabilit detaliile pentru amicalul Rapid - Universitatea Craiova * Intrarea este libera

17 Februarie 2014 - S-au stabilit detaliile pentru amicalul Rapid - Universitatea Craiova * Intrarea este libera

Rapid va disputa, duminica, de la ora 12.00, o partida amicala cu FC Universitatea Craiova pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, anunta gruparea giulesteana pe pagina oficiala de Facebook.

Intrarea la partida de duminica este libera.

Rapidul este de vanzare. Adrian Zamfir: E momentul ca altcineva sa preia clubul

04 Februarie 2014 - Rapidul este de vanzare. Adrian Zamfir: E momentul ca altcineva sa preia clubul

Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca, impreuna cu partenerul sau Nicolae Cristescu, negociaza cu mai multe persoane vanzarea clubului, el precizand ca "este momentul ca altcineva sa preia" gruparea giulesteana.

"Eu nu am cumparat Rapidul pentru a-l tine sa imi fac imagine sau reclama. L-am cumparat pentru a-l salva, deoarece se afla intr-o situatie foarte grea. Iar acum e momentul ca la Rapid sa vina altcineva. Deocamdata suntem in

Viorel Moldovan a facut show pe banca, dar si dupa meci: "Bai Vasile, noi sintem in negru"

29 Ianuarie 2014 - Viorel Moldovan a facut show pe banca, dar si dupa meci: "Bai Vasile, noi sintem in negru"

Viorel Moldovan a facut spectacol pe banca la primul amical al Rapidului din aceasta iarna, 0-4 cu Ferencvaros.

Tehnicianul i-a amuzat pe cei prezenti prin modul in care si-a apostrofat elevii.

"Vasile, ne batem joc, ne batem joc de ele!", "Bai Vasile, noi sintem in negru", i-a strigat Moldovan fundasului Nicolae Vasile.

La finalul partidei,

Interventii mai rapide

21 Ianuarie 2014 - Interventii mai rapide

In zonele urbane ambulanta ar trebui sa ajunga la pacient in cel mult 8 minute, iar in zonele rurale in cel mult 15 minute. In realitate sunt cazuri in care nu se pot respecta timpii de reactie din cauza distantei pe care o are de parcurs ambulanta. Pentru a scurta timpul de reactie, in acest an, Ministerul Sanatatii va schimba criteriile de dispecerizare.

Pana acum combustibilul consumat de serviciile de ambulanta a fost decontat de Casele Judetene de Asigurari de Sanatate. Din acest motiv

DNA a descins din nou la Slobozia. Vizat: procurorul sef Hristescu

21 Ianuarie 2014 - DNA a descins din nou la Slobozia. Vizat: procurorul sef Hristescu

Echipe de interventie au descins in aceasta dimineata la parchetul judetean si la domiciliile procurorului Catalin Hristescu din Ansamblul Peco si cartierul rezidential Transmim.

Actiunea este coordonata de Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti si

Fostul presedinte din Giulesti e atacat dur de Nicolae Manea: "Zotta a distrus Rapidul"

13 Ianuarie 2014 - Fostul presedinte din Giulesti e atacat dur de Nicolae Manea: "Zotta a distrus Rapidul"

Fostul si actualul presedinte al Rapidului s-au atacat ieri, la baza scandalului stind jucatorii adusi de Zotta, carora giulestenii trebuie sa le plateasca acum datorii de sute de mii de euro.

Nae Manea a revenit la Rapid in postura de presedinte al clubului, dupa o perioada in care a activat tot ca presedinte la Corona Brasov.

Datoriile gasite in vistieria clubului i-au dat dureri de cap acestuia, care l-a indicat pe Zotta ca fiind principalul responsabil: "S-au adus jucatori care nu

Viorel Moldovan a dezvaluit tintele din aceasta iarna ale giulestenilor: "Ii vreau pe Emilian Dolha, Emil Dica si Daniel Niculae"

09 Ianuarie 2014 - Viorel Moldovan a dezvaluit tintele din aceasta iarna ale giulestenilor: "Ii vreau pe Emilian Dolha, Emil Dica si Daniel Niculae"

Alb-visiniii vor avea de azi alti actionari, adusi in Grant de agentul Florin Manea.

In acest context, antrenorul Viorel Moldovan a declarat ca isi doreste sa forteze promovarea in Liga 1 si ca vrea in lot trei fosti rapidisti. "Ema Dolha, Emil Dica si Daniel Niculae sint tintele mele. Tinerii pot creste bine pe linga acesti jucatori, de asta avem nevoie, exemple pentru cei mici. Tineri avem destui, avem nevoie de oameni cu experienta", a declarat Moldovan la

Doua victorii si o infrangere la Arad pentru poloistii de la Crisul Lancetti

24 Decembrie 2013 - Doua victorii si o infrangere la Arad pentru poloistii de la Crisul Lancetti

Echipa Crisul Lancetti Oradea a obtinut doua victorii si a suferit o infrangere in cel de-al doilea turneu al grupei valorice V-VIII, care s-a desfasurat sambata si duminica la Bazinul Delfinul din Arad.
Tanara echipa oradeana a debutat cu stangul in fata giulestenilor de la Rapid, fiind invinsa cu scorul 11-9, in prima reuniune a zilei de sambata, dupa care, in etapa a II-a, a dispus clar de Poli Cluj, la o diferenta de 10 goluri, cu 17-7.
In jocul cu bucurestenii, jucatorii de la Crisul au

Fanii Rapidului au aflat motivul pentru care Dragomir nu a venit ca sef in Giulesti: "O sa fiu criticat, dar nu riscam eu sa nu-mi recuperez banii"

24 Decembrie 2013 - Fanii Rapidului au aflat motivul pentru care Dragomir nu a venit ca sef in Giulesti: "O sa fiu criticat, dar nu riscam eu sa nu-mi recuperez banii"

Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a explicat de ce a renuntat la ideea de a prelua Rapidul, varianta vehiculata intens in ultima luna. Acesta sustine ca a renuntat la idee cand a socotit ca ar iesi in pierdere, din cauza datoriilor ramase in Giulesti inca de pe vremea lui George Copos.

"Am facut o socoteala si mi-am dat seama ca, daca vrei sa faci o echipa la Rapid, nu o poti face cu mai putin de 20 de milioane de euro. Partea proasta este ca si datoriile de acolo sunt de 20 de

Rapidistii infirma transferul lui Ionita II: "Trebuie sa trecem 6 zerouri in cazul unei plecari din Giulesti"

13 Decembrie 2013 - Rapidistii infirma transferul lui Ionita II: "Trebuie sa trecem 6 zerouri in cazul unei plecari din Giulesti"

Rapidistii neaga ca-l vor vinde pe Alexandru Ionita II la Astra pentru 300.000 de euro si spun ca tinarul mijlocas va pleca in schimbul a cel putin un milion de euro.

"Jucatorul Alexandru Ionita nu pleaca in acest moment la Astra si nici
la o alta echipa. Aceasta este pozitia oficiala a clubului Rapid, o pozitie pe care trebuie sa o respecte toata lumea. In prezent, Ionita reprezinta viitorul Rapidului si este un jucator exponential in drumul nostru catre Liga I. Este un fotbalist in al

Giulestenii stau bine la capitolul imagine * Rapid si-a lansat calendarul pe 2014

11 Decembrie 2013 - Giulestenii stau bine la capitolul imagine * Rapid si-a lansat calendarul pe 2014

Cu toate ca Rapid se afla intr-o situatie financiara dramatica, giulestenii incearca sa isi tina fanii aproape si puncteaza la capitolul imagine.

Dupa ce in urma cu o saptamina au inaugurat magazinul oficial destinat suporterilor, azi au lansat pe piata si calendarul pe 2014.

"Un astfel de

Toti iau din banii Rapidului! * Cum se vor imparti drepturile TV dupa retrogradarea clubului giulestean

11 Decembrie 2013 - Toti iau din banii Rapidului! * Cum se vor imparti drepturile TV dupa retrogradarea clubului giulestean

Fiecare club din Liga 1 va incasa 61.000 de euro din excedentul rezultat ca urmare a retrogradarii giulestenilor, care sint obligati sa restituie 200.000 de euro luati drept avans.

Liga nu amina etapele a 18-a si a 19-a, cum cerusera unele dintre cluburi. "Se vor juca dupa programul deja stabilit. Mai vorbim doar daca va ninge foarte mult", a anuntat noul secretar al LPF, Justin Stefan.

Steaua, Dinamo si Pandurii au fost printre formatiile care solicitasera stoparea campionatului acum si

Rapid a pierdut duelul cu Unirea Tarlungeni, scor 0-1

30 Noiembrie 2013 - Rapid a pierdut duelul cu Unirea Tarlungeni, scor 0-1

Rapid a fost invinsa pe stadionul Astra din Ploiesti, cu scorul de 1-0 (1-0), de Unirea Tarlungeni, intr-un meci din etapa a XVI-a a primei serii din Liga a II-a.

Golul a fost marcat de Marin, in minutul 30.
Conducerea FC Rapid a luat decizia ca echipa sa joace partida cu Unirea Tarlungeni la Ploiesti, dupa ce clubul a fost sanctionat de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal cu interzicerea dreptului de organizare a unui meci pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, in

Viitorul Rapidului s-a decis: planul de reorganizare a fost aprobat! Cristescu: "Multumesc tuturor jucatorilor pentru caracterul de care au dat dovada"

19 Noiembrie 2013 - Viitorul Rapidului s-a decis: planul de reorganizare a fost aprobat! Cristescu: "Multumesc tuturor jucatorilor pentru caracterul de care au dat dovada"

Planul de reorganizare al clubului FC Rapid a fost aprobat, astfel ca gruparea giulesteana a scapat de faliment, a declarat unul dintre actionari, Nicolae Cristescu, luni seara, la Pro Rapid, la finalul adunarii creditorilor.

''Planul de reorganizare a fost aprobat, le multumesc tuturor jucatorilor actuali, dar si fostilor jucatori pentru caracterul de care au dat dovada. Nu a fost greu sa-i convingem. Nu pot spune cifre si nume'', a declarat Cristescu pentru Mediafax.

Rapid risca

Sedinta s-a terminat! A fost anuntat verdictul in cazul Rapidului: "A fost o zi istorica"

19 Noiembrie 2013 - Sedinta s-a terminat! A fost anuntat verdictul in cazul Rapidului: "A fost o zi istorica"

Actionarul Rapidului, Nicolae Cristiescu, a anuntat verdicul in cazul planului de reorganizare: "A fost o zi istorica. Planul a trecut!
Le multumesc tuturor care au fost alaturi de noi. Le multumesc tuturor fotbalistilor care au trecut pe la club, le ramin dator tuturor", a spus Nicolae Cristiescu.

UPDATE 19:25 Viorel Moldovan nu este la sedinta, dar spera ca situatia clubului sa se schimbe:

"Inca nu stiu nimic din ceea ce se discuta azi. Nu au iesit, deci nu va pot da alte detalii. De