AGONIE PRELUNGITA! Vestea trista primita de Nicoleta Luciu de la medic

11 Noiembrie 2014 - AGONIE PRELUNGITA! Vestea trista primita de Nicoleta Luciu de la medic

Nicoleta Luciu are de mai multa vreme probleme cu vederea. In prezent, miopia de care sufera pare ca ii da batai de cap brunetei, care a hotarat sa se opereze la o clinica din Turcia.

Desi trebuia sa se opereze intr-una din zilele acestea, Nicoleta este nevoita sa amane momentul, pentru ca medicul ei este plecat din tara, asa ca emotiile cresc pe zi ce trece. Pentru ca nu si-a dorit sa poarte ochelari de vedere, Nicoleta a decis sa isi faca operatie.

Din pacate interventia nu este una

DECIZIE RADICALA: NICOLETA LUCIU a plecat! PRIMELE DECLARATII

21 Octombrie 2014 - DECIZIE RADICALA: NICOLETA LUCIU a plecat! PRIMELE DECLARATII

Sotul ei isi impartea viata intre afaceri si familie, intre Miercurea Ciuc si Bucuresti, asa ca Nicoleta Luciu a luat decizie radicala: sa se mute ea in localitatea de unde este tatal copiilor ei. Astfel, sexoasa bruneta si-a luat copiii, a lasat casa si traiul de aici si s-a insalat in vila aflata la 281 de kilometri de Capitala.

Nicoleta a declarat pentru o emisiune de la Kanal D ca a luat aceasta decizie din cauza... traficuului. In localitatea situata la 281 de kiloemtri de Bucuresti nu

Clipe de cosmar pentru Nicoleta

16 Octombrie 2014 - Clipe de cosmar pentru Nicoleta

S-a mutat ea din Bucuresti, in speranta unui trai linistit la Miercurea- Ciuc, dar nu a fost asa.

Nicoleta Luciu a tras o spaima teribila cand a fost anuntata ca fiul ei, Zsolt, a avut un accident.

Fosta vedeta TV s-a mutat la Miercurea-Ciuc si s-a dedicat in exclusivitate copiilor ei

Zsolt jr si-a fracturat clavicula in curtea scolii, in recreatia mare. A vrut sa-i arate unui coleg o "schema" invatata de el la fotbal si a cazut, accidentandu- se destul de serios.

Tatal lui,

Nicoleta Luciu SI-A INNEBUNIT PRIETENII CU POZA ASTA! Uite-o la plaja, CU SORA EI, IULIANA | FOTO IN ARTICOL

27 August 2014 - Nicoleta Luciu SI-A INNEBUNIT PRIETENII CU POZA ASTA! Uite-o la plaja, CU SORA EI, IULIANA | FOTO IN ARTICOL

Nicoleta Luciu le-a facut o surpriza placuta prietenilor ei de pe Facebook. Ea a postat o fotografie cu ea si cu sora ei, ambele incredibil de sexy. Nicoleta a profitat din plin de zilele insorite ale acestei veri. Si-a luat familia si a petrecut un concediu prelungit, atat pe litoralul romanesc, cat si in Croatia, destinatia ei preferata de vacanta. Se pare ca vedeta se afla inca pe taramuri straine, unde petrece clipe de neuitat alaturi de sot si copii, dar si de sora ei mai mica, Iuliana.

Luciu, vacanta cu "autoservire" pe plaja

28 Iulie 2014 - Luciu, vacanta cu "autoservire" pe plaja

Jos palaria pentru Nicoleta Luciu (33 de ani)! In timp ce alte vedete si-au angajat o armata de bone, pentru a avea parte de liniste, bruneta se descurca admirabil in rolul de mamica.

Fotoreporterii Click! au surprins-o in weekend la Mamaia, inconjurata de o ceata de strengari, toti flamanzi, si care se agitau in jurul ei, dupa papica.

Erau tripletii Kim, Carol si Kevin (2 ani si 10 luni) si fratele lor mai mare, Zsolt jr (6 ani), care venisera sa fie hraniti de mami ca la linia de

NICOLETA LUCIU vrea BRONZ PERFECT, fara PIC DE URME!

09 Iulie 2014 - NICOLETA LUCIU vrea BRONZ PERFECT, fara PIC DE URME!

Focoasa bruneta se afla in vacanta, unde se relaxeaza la mare si la soare. Diva vrea sa aiba un bronz perfect, motiv pentru care nu prea prefera sutienul la plaja.

Nicoleta Luciu se bucura de vacanta Nicoleta Luciu face plaja fara sutien Nicoleta Luciu are un corp foarte frumos, cu forme care, de-a lungul anilor, i-au innebunit pe barbatii de toate varstele.
Unul dintre atuurile ei fizice sunt sanii, focoasa bruneta fiind posesoarea unui bust mai mult decat generos.

Cand este si

Nicoleta Luciu n-are fata de America!

02 Iulie 2014 - Nicoleta Luciu n-are fata de America!

Are 33 de ani, patru copii, e casatorita, a avut un pictorial de senzatie in Playboy, a jucat in telenovele, a fost asistenta TV, cantareata, pe scurt, in Romania a facut cam tot ce si-a propus.

Dar Nicoleta nu se multumeste doar cu atat si vrea sa treaca la o etapa superioara, adica sa se mute cu tot familionul in America, unde, a auzit ea, viata e ca-n filme. Din pacate, nu poate razbi prea usor in lumea muzicala de peste Ocean, fiind considerata de producatorii muzicali mult prea

Clipe de groaza pentru Nicoleta Luciu! Cunoscut pentru problemele grave cu alcoolul, tatal brunetei a fost internat de urgenta!

14 Iunie 2014 - Clipe de groaza pentru Nicoleta Luciu! Cunoscut pentru problemele grave cu alcoolul, tatal brunetei a fost internat de urgenta!

Vineri 13 este o zi cu ghinion pentru Nicoleta Luciu. Tatal brunetei a fost transportat de urgenta la spital, in aceasta dupa-amiaza.

Cunoscut pentru problemele grave pe care le are cu alcoolul, tatal Nicoletei luciu pare sa aiba repercusiuni tot mai grave din pricina acestui viciu. Vineri dupa-amiaza, tatal vedetei a fost transportat de urgenta cu o ambulanta la Spitalul Universitar din Capitala.
In trecut, Ion Luciu a refuzat ajutor de specialitate pentru problema sa. Nicoleta si Iuliana

VESTE TERIBILA pentru Nicoleta Luciu. DIAGNOSTICUL pus de medici a INGROZIT-O

30 Mai 2014 - VESTE TERIBILA pentru Nicoleta Luciu. DIAGNOSTICUL pus de medici a INGROZIT-O

Problemele pe care tatal Nicoletei Luciu le are cu alcoolul au consecinte grave.

Vedeta a fost recent la o clinica pentru a-i face analize tatalui sau , iar diagnosticul pus de medici este mai mult decat ingrijorator. Nicoleta Luciua declarat ca a reusit sa-si convinga tatal sa mearga intr-o clinica de dezalcoolizare.

Nu inainte insa de a trece pe la medicul generalist, in vederea deetctarii tuturor problemelor de sanatate pe

Uite ce decizie a luat Nicoleta Luciu, dupa ce a fost machiata ASA! Schimbarea uluitoare de look care a dat-o gata si pe vedeta

10 Mai 2014 - Uite ce decizie a luat Nicoleta Luciu, dupa ce a fost machiata ASA! Schimbarea uluitoare de look care a dat-o gata si pe vedeta

Nicoleta Luciu a recunoscut ca trebuie neaparat sa ia lectii de specialitate, dupa ce a fost machiata de o profesionista care a schimbat-o radical.

Transformarea uluitoare de care a avut parte Nicoleta Luciu a lasat-o fara cuvinte chiar si pe ea. Bruneta s-a hotarat sa participe la cursuri de specialitate, chiar daca nu ar fi prima data cand face asta.
"N-ar fi pentru prima oara cand Nicoleta ar fi eleva mea! Nu stiu cat au trecut, mai mult de 15 ani, de cand ea mi-a fost eleva la un curs

Tatal ALCOOLIC al Nicoletei Luciu NU STIE numele tripletilor: "Suntem apropiati, dar nu ma duc sa ii deranjez"

25 Aprilie 2014 - Tatal ALCOOLIC al Nicoletei Luciu NU STIE numele tripletilor: "Suntem apropiati, dar nu ma duc sa ii deranjez"

Nicoleta Luciu a vorbit despre problemele pe care le are cu tatal ei, care este dependent de alcool. Bruneta a povestit clipele grele prin care trecut in copilarie.

Traia cu frica tatalui si ascundea obiectele contondente din casa, pentru ca mama ei sa nu aiba de suferit. Acesta este doar un episod din copilaria Nicoletei Luciu.

"Eram o familie destul de modesta si ne adaptam si noi zilelor respective. Este un om extraordinar, doar ca nu a reusit sa se lase de jobul asta. E un job full

Si-au facut ultimele *reparatii* inainte de Paste Cate suporta Luciu pentru frumusete!

17 Aprilie 2014 - Si-au facut ultimele *reparatii* inainte de Paste Cate suporta Luciu pentru frumusete!

La Nicoleta Luciu, "Iepurasul" de Paste a venit mai repede. Dupa cum se stie, bruneta este obsedata de aspectul fizic, asa ca ce cadou era mai potrivit, daca nu un tratament de infrumusetare?!

Ieri dimineata, inainte sa se apuce de framantat cozonaci si pasca, Nicoleta Luciu (33 de ani) a trecut pe la clinica medicului Kasem Abu Baker, pentru a-si mai face ceva la fata. De cateva luni bune se lupta sa scape de cosuri, asa ca bruneta a suportat cu stoicism alte intepaturi: injectii cu

Nicoleta Luciu a ajuns la perfuzii! Ce a patit

14 Aprilie 2014 - Nicoleta Luciu a ajuns la perfuzii! Ce a patit

Ea a declarat ca s-a incapatanat atat de tare sa reuseasca sa slabeasca 12 kilograme, incat a cazut efectiv din picioare

*Nu am mancat. Am un junghi intercostal si nu pot sa stau. Mi-a intratin cap ca trebuie sa slabesc si nu mai

Care este explicatia pentru probleme de ten ale Nicoletei Luciu

05 Aprilie 2014 - Care este explicatia pentru probleme de ten ale Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu are grave probleme cu tenul si incerca tot felul de tratamente pentru a scapa de acnee, dar terapeutul Mihai Onila spune ca vedeta degeaba apeleaza la medici, pentru ca problema ei este una de ordin energetic.

Convinsa ca la baza acestei eruptii sta un stafilococ, Nicoleta Luciu a apelat la mai multi medici, care i-au prescris fiecare cate o reteta.

Terapeutul Mihai Onila, fostul component al trupei Axxa, este convins ca Nicoleta se va confrunta din nou cu aceste bube,

Nicoleta Luciu pleaca de la ProTV si se intoarce la Antena. Primele declaratii ale vedetei

26 Martie 2014 - Nicoleta Luciu pleaca de la ProTV si se intoarce la Antena. Primele declaratii ale vedetei

Lista plecarilor de la Pro Tv ramane deschisa. Dupa ce au "debarcat" din trustul din Pache Protopopescu, Horia Brenciu si Stefan Banica Jr., o alta vedeta confirma ca si-a incheiat angajamentele cu postul tv, aflat in cadere libera. Nicoleta Luciu a semnat deja cu televiziunea concurenta din Baneasa.

Bruneta nu este chiar straina in Antena 1, acolo unde deja a incheiat un contract pentru o perioada mai lunga. In urma cu 12 ani,

Primele poze cu Luciu dupa ce a "aruncat" o avere ca sa scape de cosuri! Recunoaste ca a fost "pandita" de depresie, dar...

20 Martie 2014 - Primele poze cu Luciu dupa ce a "aruncat" o avere ca sa scape de cosuri! Recunoaste ca a fost "pandita" de depresie, dar...

Disparuta o perioada din peisaj, Nicoleta Luciu a fost suspectata ba de despresie, ba de boala, ba de faptul ca s-a ingrasat considerabil. Bruneta, insa, s-a resemnat si spune ca se afla pe dumul cel bun cu toate problemele pe care le are.

Faptul ca, in ultima perioada, Nicoleta Luciu a avut cateva probleme de sanatate, mai precis cu tenul, a generat si alte complicatii. Cea mai mare si cea mai importanta pentru bruneta a fost aceea ca s-a pricopsit cu cateva kilograme in plus. Vreo 12, fapt

NICOLETA LUCIU a PIERDUT CONTRACTE importante din cauza BUBELOR de pe FATA!

12 Martie 2014 - NICOLETA LUCIU a PIERDUT CONTRACTE importante din cauza BUBELOR de pe FATA!

De ceva vreme, bruneta are mari probleme cu tenul. Ea s-a umplut de cosuri si, in ciuda numeroaselor tratamente pe care le-a urmat si le urmeaza, nu a reusit sa scape de ele. Ba mai mult, a pierdut contracte importante din cauza bubelor.

Nicoleta Luciu are probleme din cauza cosurilor de pe fata Nicoleta Luciu are probleme din cauza cosurilor de pe fata Nicoleta Luciu are probleme din cauza cosurilor de pe fata Nicoleta Luciu nu mai scapa de eruptia de cosuri care i-au afectat serios tenul.

Tripletii Nicoletei Luciu, cei mai scumpi copii! Fanii s-au topit cand i-au vazut

31 Ianuarie 2014 - Tripletii Nicoletei Luciu, cei mai scumpi copii! Fanii s-au topit cand i-au vazut

Nicoleta Luciu este o mamica foarte fericita si mandra de cei patru copii ai ei.

Pentru ca a nins si cei mici au vrut sa se bucure de zapada, vedeta a iesit cu tripletii ei, Kim, Karoly si Kevin, la plimbare. Ca sa nu raceasca, Nicoleta i-a infofolit bine, in gecute

Cat de preocupata e de felul in care arata! Uite cum se intretine NICOLETA LUCIU!

29 Ianuarie 2014 - Cat de preocupata e de felul in care arata! Uite cum se intretine NICOLETA LUCIU!

Bruneta vrea sa se prezinte cat mai bine in public, motiv pentru care face toate eforturile ca sa arate cat mai bine.

Nicoleta Luciu vrea sa se prezinte cat mai bine in public Nicoleta Luciu, la sauna Nicoleta Luciu este una dintre cele mai apetisante si mai dorite femei din Romania. Focoasa bruneta, care a innebunit barbatii cu formele ei voluptuoase, este extrem de preocupata de felul in care se prezinta in fata publicului.

Astfel ca

Luciu face injectii la greu ca sa arate mai tanara

04 Decembrie 2013 - Luciu face injectii la greu ca sa arate mai tanara

Satisfacuta de lucrarea lui Abu Kasem la nivelul bustului, Nicoleta Luciu (33 de ani) a prins drag de vestitul chirurg estetician, pe care il viziteaza saptamanal.

Nu doar din curtoazie, ci si pentru a face o serie de tratamente care o ajuta sa-si mentina pielea ferma si vesnic tanara. Nicoleta s-a lasat pe mainile medicului Abu Kasem (foto jos) Dupa ce a devenit mama de tripleti, Nicoleta Luciu si-a dorit ca sanii ei sa fie la fel de fermi ca inainte de sarcina.

Asa ca, la inceputul

Mai GRASA si MAI PUTIN PIEPTOASA. Fotografiile de care NICOLETA LUCIU a UITAT

22 Octombrie 2013 - Mai GRASA si MAI PUTIN PIEPTOASA. Fotografiile de care NICOLETA LUCIU a UITAT

In 1999 devenea Miss Romania. Avea 19 ani, era mai rotunjoara la fata, iar bustul ei, desi generos, era vizibil mai mic. Cu toate acestea, inca de atunci, Nicoleta Luciu a fost si continua sa fie una dintre cele mai dorite femei din Romania.

De la Miss Romania, Nicoleta Luciu a urcat constant in showbiz-u autohton. Bruneta a devenit vedeta si a fost curatata de de multe dintre revistele glossy, insa cele mai cunoscute pictoriale ale sale sunt acelea din "Playboy".

Vedeta a cochetat si cu

Nicoleta Luciu a avut un bust imens la cununia religioasa a Biancai Dragusanu

30 Septembrie 2013 - Nicoleta Luciu a avut un bust imens la cununia religioasa a Biancai Dragusanu

Duminica seara, la cununia religioasa a Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav, cel mai mult au atras privirile au fost Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, cei care trebuiau sa fie nasii mirilor.

Probabil afectati de faptul ca nu pot indeplini acest gest crestinesc, Nicoleta si Zsolt au

Asta sa fie rochia pe care o va purta Nicoleta Luciu la nunta Biancai?

27 Septembrie 2013 - Asta sa fie rochia pe care o va purta Nicoleta Luciu la nunta Biancai?

Mai sunt doar cateva zile pana la nunta Biancai Dragusanu si Victor Slav, iar pregatirile sunt pe ultima suta de metri.

Desi nu va mai fi nasa, Nicoleta Luciu vrea ca totul sa fie perfect cand vine vorba de tinuta ei. Ea a postat o fotografie pe pagina ei de

NICOLETA LUCIU, despre faptul ca nu va mai fi nasa Biancai! AFLA CE SPUNE BRUNETA

25 Septembrie 2013 - NICOLETA LUCIU, despre faptul ca nu va mai fi nasa Biancai! AFLA CE SPUNE BRUNETA

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo nu mai pot fi nasii de cununie ai Biancai Dragusanu si ai lui Victor Slav, deoarece mirii sunt ortodocsi, iar nasii catolici, motiv pentru care nu ii pot cununa in biserica.

"Am aflat ca dupa legile ortodoxe un cuplu catolic nu are cum sa cunune un cuplu ortodox. Toata lumea a fost entuziasmata cu pregatirea nuntii, incat nimeni nu s-a gandit la acest detaliu.

Prin urmare, eu si Zsolt nu-i vom mai putea cununa pe Bianca si Victor Slav, dar in sufletul

Uite cum a scapat Nicoleta Luciu de grasimea de pe corp

24 Septembrie 2013 - Uite cum a scapat Nicoleta Luciu de grasimea de pe corp

Nicoleta Luciu se pregateste pentru nunta anului, unde vrea sa fie cea mai frumoasa nasa a cuplului Victor si Bianca Slav.

Iar pentru asta, vedeta Pro apeleaza la cele mai bune tratamente de infrumusetare pentru a scapa de orice gram de grasime de pe corpul sau.

Nicoleta Luciu nu se da inlaturi de la nimic atunci cand este vorba despre frumusetea corpului sau. Cum mai sunt cateva zile pana cand Bianca si Victor Slav se vor cununa religios, iar Nicoleta si Zsolt Csergo sunt nasii

MESAJUL EMOTIONANT trimis de BIANCA DRAGUSANU NICOLETEI LUCIU!

13 Septembrie 2013 - MESAJUL EMOTIONANT trimis de BIANCA DRAGUSANU NICOLETEI LUCIU!

Pe 12 septembrie Nicoleta Luciu si-a serbat ziua de nastere, prilej cu care si fina ei, Bianca Dragusanu i-a facut o urare emotionanta.

Nicoleta Luciu a implinit pe 12 septembrie varsta de 33 de ani, motiv pentru care a fost luata cu asalt pe Facebook de mesaje de felicitare. In acelasi spatiu virtual, vedeta a primit un mesaj si de la fina ei, Bianca Dragusanu. Roscata a postat o fotografie in care apare alaturi de sotul ei, Victor Slav, si de Nicoleta si Zsolt, in ziua in care Bianca si

Surpriza pentru Nicoleta Luciu! Ce isi doreste Zsolt Csergo!

12 Septembrie 2013 - Surpriza pentru Nicoleta Luciu! Ce isi doreste Zsolt Csergo!

Mai mult decat atat, sotul ei, Zsolt Csergo, a declarat intr-un recent interviu ca isi doreste sa mai aiba copii cu Nicoleta insa ca nu se grabesc in acest sens.

"Ne mai dorim copii, dar deocamdata ne ocupam de cei patru. Zsolt jr. merge la ISB (International School of Bucharest, n.r.) din aceasta toamna, iar cei mici, la gradinita. Gemenii nu sunt o prioritate acum", a spus sotul Nicoletei Luciu,

Azi e ziua Nicoletei Luciu! Povestea vietii ei de vedeta!

12 Septembrie 2013 - Azi e ziua Nicoletei Luciu! Povestea vietii ei de vedeta!

Astazi, 12 septembrie, Nicoleta Luciu isi serbeaza ziua de nastere,
bruneta implinind 33 de ani. La varsta sa, Nicoleta are 4 copii si este
in continuare una dintre cele mai dorite vedete din Romania.

Asa ca Iuliana, sora sa care-i calca pe urme devenind si ea un nume in showbiz-ul romanesc, a dorit sa fie prima care-i face o urare

Ce masina de fite are nasul Zsolt Csergo! Cu ce bolid a venit la cununia Biancai Dragusanu

07 Septembrie 2013 - Ce masina de fite are nasul Zsolt Csergo! Cu ce bolid a venit la cununia Biancai Dragusanu

Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu, este un om cu foarte multi bani, asa ca isi permite sa investeasca in masini scumpe, care i-ar face invidiosi pe multi, iar bolidul cu care a venit la a fost clar observat

Renunta iar la haine? NICOLETA LUCIU: *Am primit propunerea de a poza goala, ma gandesc acum daca o fac sau nu*

30 August 2013 - Renunta iar la haine? NICOLETA LUCIU: *Am primit propunerea de a poza goala, ma gandesc acum daca o fac sau nu*

Cu o emisiune de prezentat, concerte de sustinut si patru copii de crescut, te intrebi cand mai are Nicoleta Luciu timp pentru... orice. Ei bine, are. Nu doar sa faca sport, sa se ingrijeasca, sa plece in vacante, ba chiar sa se gandeasca la noi proiecte si sa accepte noi propuneri...

Toamna aceasta va fi aglomerata pentru Nicoleta. Pe langa emisiunea pe care o prezinta la Acasa TV, "Bingo Romania", si concertele care o poarta in fiecare weekend prin tara, la sfarsitul lunii septembrie va

Nicoleta Luciu BAGA MANA ADANC IN BUZUNAR pentru nunta Biancai Dragusanu! Vezi cum se pregateste NASA pentru eveniment!

27 August 2013 - Nicoleta Luciu BAGA MANA ADANC IN BUZUNAR pentru nunta Biancai Dragusanu! Vezi cum se pregateste NASA pentru eveniment!

Nicoleta Luciu se pregateste intens pentru cununia civila a Biancai Dragusanu, care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

Nasa Nicoleta Luciu vrea sa arate impecabil la nunta anului, cum a fost denumita de catre presa, si de aceea nu a pierdut nici un aspect din vedere. Proaspat intoarsa dintr-o vacanta n Creta, bruneta si-a indreptat pasii spre salonul de infrumusetare preferat, unde a scos din buzunar nu mai putin de 2000 de euro pentru tratamente.

Pentru fata, Nicoleta a apelat

De ce nu a ajuns Nicoleta Luciu model international! Turcii au vrut sa ii taie sanii, iar italienii au ramas cu gura cascata

07 August 2013 - De ce nu a ajuns Nicoleta Luciu model international! Turcii au vrut sa ii taie sanii, iar italienii au ramas cu gura cascata

Nicoleta Luciu s-a remarcat ca Miss Romania, in 1999, iar cariera ei a explodat, desi, din pacate, doar pe meleagurile mioritice, pentru ca exact decolteul care o facea remarcata o si tragea inapoi.

Nicoleta Luciu isi aminteste cu drag de 1999, anul in care castiga cel mai important titlu de la un concurs de frumusete si devenea Miss Romania.

Chiar daca a primit la final coronita visata de toate concurentele, Luciu nu s-a bucurat foarte tare, iar titlul nu i-a adus, asa cum era normal, o

Nicoleta Luciu urla si da cu sticle in dansatori

03 August 2013 - Nicoleta Luciu urla si da cu sticle in dansatori

Nicoleta Luciu tuna si fulgera atunci cand nu-i sunt ascultate ordinele. Bruneta si-a certat dansatorii in plina strada pe motiv ca nu prea le ardea de repetitii. Ba mai mult!

La nervi, vedeta a aruncat cu o sticla din plastic intr-unul dintre dansatorii ei care a avut tupeul sa mai zaboveasca sa fumeze o tigara. Nicoleta fierbe la foc mic, asteptand ca dansatorii ei sa termine de fumat Fotoreporterii ziarului Libertatea au surprins-o miercuri la pranz, cand se pregatea sa intre in

Nicoleta Luciu, 4 zile la Miercurea-Ciuc, 3 la Bucuresti

20 Iulie 2013 - Nicoleta Luciu, 4 zile la Miercurea-Ciuc, 3 la Bucuresti

Vara a debutat cu un nou proiect de televiziune pentru Nicoleta Luciu. Aceasta prezinta in fiecare duminica o emisiune live, la postul tv ACASA.

Pentru ca cei patru copii ai ei sa nu sufere din cauza programului sau foarte aglomerat, vedeta i-a mutat pe micuti, pe timpul verii, la Miercurea Ciuc, la mama sotului ei, Zsolt, si face naveta pentru a fi alaturi de ei.

Chiar daca mama lor este foarte ocupata, Zsolt jr. (5 ani) si tripletii Kim, Kevin si Karoly (aproape 2 ani) isi vad

Nicoleta Luciu sare la gatul lui Adrian Cristea: *Cred ca-l mananca pielea*

18 Iulie 2013 - Nicoleta Luciu sare la gatul lui Adrian Cristea: *Cred ca-l mananca pielea*

Nicoleta Luciu, viitoarea nasa de cununie a Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav a stat de vorba cu reporterul Povestiri Adevarate despre situatia in care se afla fina ei, din cauza fotbalistului Adrian Cristea, fostul ei iubit.

Bruneta este furioasa pe Cristea, pentru declaratiile pe care le face la adresa Biancai Dragusanu si il sfatuieste sa-si vada de treaba lui.
"Cred ca-l mananca pielea. Nu inteleg de ce nu sta in banca lui, de ce nu-si vede de viata lui.Sunt niste declaratii, niste

Nicoleta Luciu, doua saptamani cu mana in ghips

26 Iunie 2013 - Nicoleta Luciu, doua saptamani cu mana in ghips

Nicoleta Luciu s-a intors din vacanta cu mana rupta. Prezentatoarea emisiunii "Bingo Romania" va sta cu mana in ghips pentru doua saptamani si nu are voie sa faca efort timp de o luna.

Nicoleta a petrecut doua saptamani in Cipru, alaturi de sotul ei, Zsolt Csergo, si de cei patru copii ai lor, doua bone, dar si multi prieteni. Cu totii s-au bucurat de soare si de plaja si s-au relaxat, insa finalul vacantei nu a fost fericit pentru sexoasa bruneta.

La evenimente e SCOASA DIN CUTIE, dar in vacante, NICOLETA LUCIU este alta! Uite-o NEMACHIATA in Cipru! FOTO IN ARTICOL

25 Iunie 2013 - La evenimente e SCOASA DIN CUTIE, dar in vacante, NICOLETA LUCIU este alta! Uite-o NEMACHIATA in Cipru! FOTO IN ARTICOL

Nicoleta Luciu s-a bucurat din plin de vacanta de doua saptamani pe care a petrecut-o in Cipru, alaturi de cei 4 copii, de sot si de cativa prieteni.

Daca la evenimente sau emisiuni bruneta apare aranjata din cap pana in picioare, in concediu vedeta nu s-a sfiit sa iasa nemachiata si imbracata lejer.

In vacante, Nicoleta Luciu este altfel decat o vedem aproape zi de zi la televizor. Vedeta si-a petrecut recent concediul in Cipru, unde s-a relaxat intr-un complex de lux, alaturi de cei 4

Ce face Nicoleta Luciu impotriva ridurilor? Tratamentul asta poate deveni o moda printre femeile din Romania

07 Iunie 2013 - Ce face Nicoleta Luciu impotriva ridurilor? Tratamentul asta poate deveni o moda printre femeile din Romania

Nicoleta Luciu se pregateste de o vacanta in Croatia, alaturi de viitorii sai fini, Bianca Dragusanu si Victor Slav, iar pentru acest moment aceasta trebuie sa arate cat mai bine cu putinta, fapt pentru care a si luat masuri.

Si cum frumusetea cu eforturi se tine, Nicoleta Luciu a pus la punct o intreaga strategie menita sa-i redea trasaturi cat mai frumoase inainte de marea iesire alaturi de cei carota le va fi parinte spiritual.

Conform ziarulring.ro, Nicoleta si-a hidratat intensiv

Nicoleta Luciu a dezvaluit cum va arata rochia ei de nasa

30 Mai 2013 - Nicoleta Luciu a dezvaluit cum va arata rochia ei de nasa

De cand a acceptat sa o cunune cu Victor Slav, Nicoleta Luciu a devenit cea mai buna prietena a Biancai Dragusanu. Cele doua sunt nedespartite si apar impreuna la toate evenimentele mondene sau emisiunile de la televizor.

Bianca si Nicoleta au onorat invitatia uneia dintre cele mai celebre reviste din Romania si au venit impreuna la petrecerea acesteia. Cele doua au stat de vorba cu

NICOLETA LUCIU, DETALII DESPRE NUNTA! VEZI ce spune vedeta despre ROCHIE, MENIU SI SFATURILE PENTRU FINI

29 Mai 2013 - NICOLETA LUCIU, DETALII DESPRE NUNTA! VEZI ce spune vedeta despre ROCHIE, MENIU SI SFATURILE PENTRU FINI

Nicoleta Luciu se pregateste sa naseasca, alaturi de sotul ei, Zsolt Csergo, prima pereche de fini, Bianca Dragusanu si Victor Slav.

Vestea casatoriei dintre cele doua vedete de televiziune este de data relativ recenta, asa ca detaliile evenimentului, desi cu siguranta nu vor fi lasate pe ultima suta de metri, nu au fost inca puse la punct. Desigur, asa cum se obisnuieste la o nunta tipic romaneasca, toata lumea va fi atenta si va comenta nu doar rochia miresei, ci si pe cea a nasei, asa ca,

Nicoleta Luciu, despre cum a devenit nasa: *Cand mi-a dat Bianca mesaj, am crezut ca e gravida*

21 Mai 2013 - Nicoleta Luciu, despre cum a devenit nasa: *Cand mi-a dat Bianca mesaj, am crezut ca e gravida*

Bianca Dragusanu se pregateste pentru a face marele pas, alaturi de iubitul ei, Victor Slav. Evenimentul va fi cu siguranta nunta anului, cei doi alegandu-i ca nasi pe Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo.

Imediat cum a aflat ca va fi mireasa, Bianca i-a dat un mesaj Nicoletei, in care ii spune ca vrea sa discute cu ea. Aceasta a crezut ca este vorba despre o sarcina, pentru ca ii promisese Biancai ca ii va boteza primul copil.

"Bianca mi-a dat un mesaj in care imi spunea ca trebuie neaparat sa

Nicoleta Luciu s-a fotografiat cu bacauanii la Salonul Auto

20 Mai 2013 - Nicoleta Luciu s-a fotografiat cu bacauanii la Salonul Auto

Salonul Auto Regional Moldova, organizat la Centrul de Afaceri si Expozitii "Mircea Cancicov" in perioada 16 -19 mai, a avut, sambata, un punct de atractie in plus.

Pe langa bijuteriile auto, prezente in parcare si in spatiul de la parterul centrului, a stralucit, alaturi de Mitsubishi Out Lander, Nicoleta Luciu, invitata la eveniment de dealerul auto zonal. Vedeta a stat de vorba cu bacauanii, a impartit autografe si s-a fotografiat cu fanii sai, copii si adulti, dar si cu admiratorii

Nicoleta Luciu: "Sexul este mai patimas dupa post"

06 Mai 2013 - Nicoleta Luciu: "Sexul este mai patimas dupa post"

Multe dintre vedetele autohtone au tinut post si au renuntat la mancare de dulce, dar si la sex. Acesta este si cazul Nicoletei Luciu, vedeta care a declarat ca dupa o astfel de perioada, sexul este "mai patimas".

Frumoasa Nicoleta Luciu a trecut peste aventura sotului ei si vrea sa-l recucereasca. Vedeta a povestit pentru emisiunea D-Paparazzi care este cea mai buna perioada pentru amor: "Da, trebuie sa recunosc ca sexul este mai patimas dupa post".

Nicoleta Luciu nu este singura vedeta

Nicoleta Luciu ia 5.000 Euro din reclama la cosmetice

02 Mai 2013 - Nicoleta Luciu ia 5.000 Euro din reclama la cosmetice

Desi e mama a patru copii, Nicoleta Luciu (32 de ani) nu si-a pierdut statutul de diva sexy. Ea e una dintre cele mai cautate vedete de la noi pentru diverse reclame.

Nicoleta Luciu face in continuare bani frumosi din reclame. Desi e mama a patru copii, vedeta are o silueta si un look de invidiat, iar imaginea sa de diva sexy ii atrage ca un magnet pe comerciantii care vor sasi promoveze produsele. Doar nu degeaba Nicoleta si-a marit buzele si a apelat, dupa nastere, la implanturi cu silicon

Nicoleta Luciu a luat o decizie care te va lasa masca!

03 Aprilie 2013 - Nicoleta Luciu a luat o decizie care te va lasa masca!

Senzuala bruneta a fost invitata la o emisiune de la Kanal D, unde a vorbit despre viata ei.

Nicoleta Luciu a maprturisit ca moartea a marcat-o foarte mult, motiv pentru care a decis sa se bucure de viata si sa nu mai fie rautacioasa cu cei din jur.

"Imi iubesc viata si

Nicoleta Luciu, FRUMUSETE ADEVARATA. Uite ce bine arata NEMACHIATA si purtand HAINE DE STRADA

03 Aprilie 2013 - Nicoleta Luciu, FRUMUSETE ADEVARATA. Uite ce bine arata NEMACHIATA si purtand HAINE DE STRADA

Mama a patru copii, Nicoleta Luciu continua sa fie una dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar de asta se pot convinge si cei care au norocul sa se intalneasca fata in fata, pe strada, cu vedeta.

Imbracata in haine de strada, Nicoleta s-a oprit la benzinarie pentru a-si reface stocul de apa plata, suc si guma de mestecat, iar cu aceasta ocazie ne-a demonstrat cat de frumoasa este naturala, nemachiata si nepregatita in mod special pentru vreun eveniment.

Cine e Nicoleta

Nicoleta Luciu, vlaguita de oboseala!Bruneta nu a mai putut sa se tina pe picioare sub greutatea accesoriilor din pietre pretioase

21 Martie 2013 - Nicoleta Luciu, vlaguita de oboseala!Bruneta nu a mai putut sa se tina pe picioare sub greutatea accesoriilor din pietre pretioase

Prezenta la o sedinta foto, Nicoleta Luciu a cedat din cauza oboselii si dietelor drastice, sub greutatea tinutelor extravagante si a accesoriilor ample.

Intrebata , la ora pranzului, cat mai rezista la sedinta foto care incepuse deja de la 8 dimineata, Luciu a raspuns increzatoare ca o mai duce cateva ore, dar, la numai cateva minute, a inceput sa ii curga sange din nas si a cerut o pauza.
"Va rog

REACTIA ULUITOARE a NICOLETEI LUCIU fata de scandalul INFIDELITATII SOTULUI!

20 Martie 2013 - REACTIA ULUITOARE a NICOLETEI LUCIU fata de scandalul INFIDELITATII SOTULUI!

Jumatate de an. Atat a trecut de la cea mai nefericita zi din viata Nicoletei Luciu, cand a aflat ca sotul o isala cu alta femeie.

Scandalul a tinut in octombrie prima pagina a ziarelor, a rascolit-o pe bruneta si i-a tulburat linistea pe care credea ca o are in familie. S-a scurs destula vreme de atunci, iar artista se pare ca incepe sa-si recapete cu pasi mici, dar siguri, echilibrul.

"Imi merge foarte bine pe toate planurile. Merg cu pasi mici, dar de fiecare data urc, nu m-am lasat

Nicoleta Luciu, la un pas SA-SI SPARGA SILICOANELE! Vezi de ce a ajuns la URGENTA!

14 Martie 2013 - Nicoleta Luciu, la un pas SA-SI SPARGA SILICOANELE! Vezi de ce a ajuns la URGENTA!

Nicoleta Luciu a fost la un pas sa-si sparga silicoanele, ajungand de urgenta la spital.

Nicoleta Luciu a povestit la Acasa Tv ca in iarna trecuta a tras o spaima teribila cand, aflandu-se la schi, a cazut si s-a lovit la sanii operati cu doar un an inainte.

Durerile care cresteau in intensitate au speriat-o, astfel ca a plecat de urgenta la Bucuresti pentru a fi consultata de medicul care i-a pus impanturile cu silicon. Din fericire, lovitura nu a cauzat leziuni.

"Au pornit tot felul

WOW, ce INDURA Nicoleta Luciu ca sa fie frumoasa! Vedeta si-a facut injectii in fata, in direct, la TV. Cum ti se pare gestul ei?

13 Martie 2013 - WOW, ce INDURA Nicoleta Luciu ca sa fie frumoasa! Vedeta si-a facut injectii in fata, in direct, la TV. Cum ti se pare gestul ei?

Nicoleta Luciu (32 ani) face eforturi mari pentru a se mentine tanara si frumoasa. Daca pentru silueta silfida tine diete care de care mai stricte, pentru un ten impecabil vedeta a devenit clienta fidela a medicului estetician.

Nicoleta Luciu vrea sa-si ascunda varsta cat mai mult timp si pentru asta isi face periodic tratamente la fata, cu injectii cu aminoacizi.

"Este un tratament pe care ar trebui sa-l facem toate, pentru ca dupa 30 de ani este foarte indicat. Eu l-am inceput in urma

Nicoleta Luciu isi inscrie deja BAIATUL cel mare la SCOALA! Va fi coleg cu fetita Andreei Marin!

28 Februarie 2013 - Nicoleta Luciu isi inscrie deja BAIATUL cel mare la SCOALA! Va fi coleg cu fetita Andreei Marin!

Nicoleta Luciu este, ca orice parinte responsabil, interesata de educatia copiilor ei si considera ca a venit vremea ca Zsolt junior, fiul cel mare in varsta de 5 ani, sa inceapa scoala. Vedeta a ales aceeasi institutie de invatamant ca si Andreea Marin, una cu management turcesc, unde copiii sunt primiti de la varste fragede.

Nicoleta Luciu a afla despre aceasta scoala inca de anul trecut, prima data cand s-a gandit sa-si inscrie baiatul, insa, spune ea, nu au mai fost locuri.

"Eu am

GAFA DE PROPORTII! Nicoleta Luciu, CU "PASARICA" LA VEDERE, in fata a sute de oameni!

22 Februarie 2013 - GAFA DE PROPORTII! Nicoleta Luciu, CU "PASARICA" LA VEDERE, in fata a sute de oameni!

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, un etalon de sex-appeal, dar si de stil. De aceasta data, ea a dat cu bata-n balta si a aratat publicului mai mult decat si-ar fi dorit.

Vedeta a mers la targul "Ghidul miresei", de la Romexpo, unde a sustinut un concert, pentru cei veniti la eveniment. Nicoleta a adoptat o tinuta foarte sexy, insa pantalonii scurti, minusculi i-au lasat la vedere lenjeria bikinii albi, dar si partile intime. Si asta pentru ca tinuta era

Nicoleta Luciu le-a taiat motul tripletilor: "I-am ras in cap si acum ii incurc"

05 Februarie 2013 - Nicoleta Luciu le-a taiat motul tripletilor: "I-am ras in cap si acum ii incurc"

Nicoleta Luciu le-a taiat motul tripletilor Kim, Kevin si Karoly, weekend-ul trecut, iar la sfarsitul petrecerii a facut pe hair stylist-ul: i-a tuns zero.

Sursa: foto Ringier

"Asa i-am facut si lui Zsolt jr., dar la el am avut nevoie de 4 ajutoare ca sa reusesc. Acum ii incurc cand stau cu spatele. Ieri am incurcat-o pe Kim cu Kevin. Ma bucur ca am ajuns sa vad ca mai cresc si copiii mei. Uneori aveam senzatia ca nu mai scapam de aceasta etapa, abia astept sa-i

Nicoleta Luciu a plans la taierea motului tripletilor

04 Februarie 2013 - Nicoleta Luciu a plans la taierea motului tripletilor

Sarbatoare in familia Nicoletei Luciu. Tripletii frumoasei vedete au ramas, duminica, fara moturi.

Asa cum se obisnuieste, Kim, Kevin si Karoli si-au ales diverse obiecte de pe tava, apoi nasii le-au taiat celor doi baietei motul, iar fetitei i-au rupt turta. Mai mult, micutii au fost rasfatati cu diverse cadouri. In tot acest timp, celebra lor mamica a plans de emotie.

La un an si jumatate de la venirea pe lume a tripletilor, Nicoleta Luciu (32 de ani) si Zsolt Csergo (37 de ani) le-au

Nicoleta Luciu: *I-am dat lui Zsolt a doua sansa*

23 Ianuarie 2013 - Nicoleta Luciu: *I-am dat lui Zsolt a doua sansa*

Este o femeie frumoasa, dorita de multi barbati, cu o cariera in plina ascensiune si mama a patru copii!

Este vorba despre Nicoleta Luciu, care a reusit sa treaca peste perioada umbrita de infidelitatea sotului ei. Vedeta a dezvaluit, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Click!, cum merge relatia ei cu Zsolt Csergo!

Click!: Cum e sa fii mama a patru copii?
Nicoleta Luciu: Sa fii mama este cel mai minunat lucru care ti se poate intampla in viata si cu cat ai mai multi copii,

Luciu si sotul infidel au fost in vacanta, la munte!

22 Ianuarie 2013 - Luciu si sotul infidel au fost in vacanta, la munte!

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo par ca si-au rezolvat problemele in casnicie, asa ca isi vad, in continuare, de viata lor.

Vedeta TV a decis sa-i mai acorde o sansa sotului ei, care a inselat-o la greu, anul trecut, cu Kinga Sebestyen, insa l-a

NICOLETA LUCIU nu pleaca de la Pro tv. Aparitie incitanta

18 Ianuarie 2013 - NICOLETA LUCIU nu pleaca de la Pro tv. Aparitie incitanta

Joi seara, apetisanta bruneta a aparut la Kanal D, in emisiunea WOWbiz, unde a povestit despre viata ei de familie, dar si despre show-ul "Dansez pentru tine".

Aparitia Nicoletei Luciu la WOWbiz a ridicat semne de intrebare privind posibila mutare a frumoasei brunete in gradina Kanal D. Ea n-ar fi singura care paraseste corabia PRO in favoarea Kanal D. In urma cu un an Liviu Varciu facea acelasi pas si, dupa cum spunea el, i-a anuniat in prealabil pe oficialii PRO.

Nicoleta a parut sa nu

Nicoleta Luciu MARTURISESTE: "Nu m-am despartit de Zsolt PENTRU CA..."

18 Ianuarie 2013 - Nicoleta Luciu MARTURISESTE: "Nu m-am despartit de Zsolt PENTRU CA..."

Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo, continua sa formeze o familie frumoasa, desi afaceristul a fost surprins, acum ceva timp, sarutand o alta femeie. Acum doua luni, Nicoleta i-a iertat sotului ei escapada.

Nicoleta Luciu a vorbit deschis despre problema prin care a trecut in casnicie si a marturit care a fost adevaratul motiv pentru care si-a iertat sotul infidel. "Nu m-am despartit de Zsolt, pentru ca sunt patru copii la mijloc Inca nu imi e comod, dar relatia dintre noi e foarte ok.

Luciu cere ajutorul tuturor! Uite de ce are nevoie!

19 Decembrie 2012 - Luciu cere ajutorul tuturor! Uite de ce are nevoie!

Nicoleta Luciu a publicat pe pagina personala de Facebook un mesaj emotionant prin intermediul caruia cere ajutor din partea tuturor prietenilor ei virtuali, pentru o cauza nobila.

Astfel, ea a decis sa se implice in strangerea de fonduri pentru a oferi ajutor copiilor bolnavi de hemofilie asa ca a facut un apel catre toti cei care-i urmaresc profilul.

"Dragii mei, m-am uitat mai devreme la Povestiri adevarate si aproape am plans. Sunt copii, persoane bolnave de hemofilie, care au nevoie

Nicoleta Luciu a vorbit despre tradarea sotului ei. Afla aici ce declaratii naucitoare a facut!

19 Decembrie 2012 - Nicoleta Luciu a vorbit despre tradarea sotului ei. Afla aici ce declaratii naucitoare a facut!

Vedeta de televiziune a fost in centrul unui imens scandal in vara, cand a aflat din presa ca sotul ei, Zsolt Csergo, are o amanta, cu care a fost filmat pe un iaht din Croatia. Desi s-a simtit tradata, focoasa Nicoleta a trecut peste infidelitatea partenerului ei de viata, potrivit Acasa TV.

Nicoleta a marturisit ca a trecut peste motivele teribile din viata ei refugiindu-se in munca. Ea a fost implicata in proiecte precum "Dansez pentru tine" si "Vocea Romaniei".
Timpul a fost cel care a

Nicoleta Luciu NU petrece SARBATORILE in familie. Vezi de ce a luat aceasta decizie!

18 Decembrie 2012 - Nicoleta Luciu NU petrece SARBATORILE in familie. Vezi de ce a luat aceasta decizie!

Nicoleta Luciu profita de Sarbatorile de Iarna pentru a-si mari contul din banca. Dupa ce a participat la "Dansez pentru tine" si a acceptat sa prezinte "Vocea Romaniei", alaturi de Pavel Bartos, bruneta planuieste sa-si petreaca atat Craciunul, cat si Revelionul pe scena.

"Nicoleta are deja trei concerte luate pentru Revelion, in Poiana Brasov, dar asteptam si alte confirmari deci, cel mai probabil, vor si mai multe. Ea este dispusa sa munceasca si de Craciun, astfel incat o sa luam niste

Nicoleta Luciu, OBSEDATA de DIETE? "Vreau sa ajung la 50 de kg". Crezi ca are nevoie sa mai slabeasca sau exagereaza?

07 Decembrie 2012 - Nicoleta Luciu, OBSEDATA de DIETE? "Vreau sa ajung la 50 de kg". Crezi ca are nevoie sa mai slabeasca sau exagereaza?

Nicoleta Luciu are o silueta de invidiat, dar nu e multumita si vrea sa mai slabeasca 3 kilograme.

Bruneta are 1,75 metri inaltime si cantareste 53 de kilograme, insa tine dieta in continuare.

"Mai am de slabit vreo 3 kilograme. Vreau sa ajung la 50. Azi (n.r- joi) am mancat doua banane, o portie de orez cu legme si o salata de varza".", a spus Nicoleta Luciu, joi, in emisiunea "Povestiri adevarate" de la Acasa TV, precizand insa ca nu e obsedata de modul in care arata.

"Tot timpul am

VOCEA ROMANIEI. Decolteul URIAS al Nicoletei Luciu

05 Decembrie 2012 - VOCEA ROMANIEI. Decolteul URIAS al Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu a avut o aparitie senzuala si la editia de marti a concursului Vocea Romaniei, rochia sa mulata avand un decolteu impresionant.

Vedeta a purtat o rochie lunga, mulata, cu un corset in partea de sus, accesoriu ce creea iluzia optica a unui decolteu urias.

Intrebata de Pavel Bartos care e motivul zambetului larg cu care a pasit pe scena,

Luciu la munca, Zsolt la distractie. A luat cluburile la pas pana la 03:00 dimineata

04 Decembrie 2012 - Luciu la munca, Zsolt la distractie. A luat cluburile la pas pana la 03:00 dimineata

De cand a fost demascat amantlacul din familia Nicoletei Luciu, lucrurile se pare ca au pornit pe un fagas nou. In timp ce vedeta munceste pe branci, la doua emisiuni, Zsolt isi petrece timpul liber cu baietii.

In cazul Nicoletei Luciu nu mai incape indoiala ca prioritatile ei se impart intre copii si cariera. Convocata in lotul vedetelor care performeaza in acest sezon la "Dansez pentru tine", acesta a fost invitata sa prezinta alaturi de Pavel Bartos si editiile live de la "Vocea Romaniei".

Nicoleta Luciu ia viata de la capat in America

04 Decembrie 2012 - Nicoleta Luciu ia viata de la capat in America

Nicoleta Luciu (31 de ani) si Zsolt Csergo (37 de ani) s-au decis sa mai acorde o sansa casniciei lor, mai ales ca au impreuna patru copii, insa sunt ferm convinsi ca un trai linistit vor putea duce doar departe de Romania. Reporterii ziarului Libertatea au aflat, in exclusivitate, ca cei doi soti planuiesc sa se mute, anul viitor, in America.

Dupa Monica Gabor, Lili Sandu si Anamaria Ferentz, plecate peste Ocean sa-si incerce norocul, si Nicoleta Luciu vrea sa emigreze in Statele Unite,

Nicoleta Luciu, distrusa dupa experienta "Dansez": "Am doua coaste infipte in organe si nu mai am unghii"

03 Decembrie 2012 - Nicoleta Luciu, distrusa dupa experienta "Dansez": "Am doua coaste infipte in organe si nu mai am unghii"

Frumoasa bruneta s-a implicat 100% in competitia de la "Dansez pentru tine" si a dat tot ce are mai bun pentru a trece de duel si a-i realiza visul partenerului sau.

In editia de vineri, Luciu s-a miscat mai ceva ca-n satra la proba de "dans tiganesc", dar i-a uimit pe toti si la proba de "raggaeton".
Ea si partenerul ei Hainer au trecut cu bine de duel, dar nu fara consecinte serioase.

Nicoleta a fost cea mai afectata si a marturisit: "Am doua coaste infipte in organe, degetele de la

Nicoleta Luciu, cea mai sexy prezentatoare din istorie! Aproape DEZBRACATA la "VOCEA ROMANIEI"

28 Noiembrie 2012 - Nicoleta Luciu, cea mai sexy prezentatoare din istorie! Aproape DEZBRACATA la "VOCEA ROMANIEI"

Surpriza de proportii la "Vocea Romaniei", odata cu debutul galelor live. Pavel Bartos a avut o coprezentatoare de exceptie in persoana Nicoletei Luciu, concurenta de la "Dansez pentru tine".

Asa cum era de asteptat, cea mai celebra mamica de tripleti din Romania a venit intr-o tinuta foarte sexy.

Nicoleta Luciu este coprezentatoarea lui Pavel Bartos, la "Vocea Romaniri". Vedeta a venit imbracata intr-o rochie foarte sexy, din dantela, prin care se vedea absolut tot. Bruneta a optat

Nicoleta Luciu prezinta Vocea Romaniei in locul Roxanei Ionescu!

26 Noiembrie 2012 - Nicoleta Luciu prezinta Vocea Romaniei in locul Roxanei Ionescu!

Marti, ProTV da startul editiilor Live de la "Vocea Romaniei".

Antrenorii isi vor arunca in lupta vocilor cate trei din cei 6 membri ai echipeilor. Sistemul este unul foarte simplu: performeaza concurentii unuia dintre antrenori, se da start vot, perioada de votare dureaza cateva minute, dupa care se opreste si incepe evolutia concurentilor din urmatoarea echipa.

Primul clasat din fiecare echipa merge direct in editia urmatoare, iar antrenorul maisalveaza un concurent

Dansul care va naste fantezii aprinse! Nicoleta Luciu a facut stripease si a mimat o partida de sex la "Dansez"

24 Noiembrie 2012 - Dansul care va naste fantezii aprinse! Nicoleta Luciu a facut stripease si a mimat o partida de sex la "Dansez"

Nicoleta Luciu a trezit imaginatia tuturor vineri seara, cu un dans care a atins limita dintre senzual si erotic.

Impreuna cu partenerul ei, Hainer, Nicoleta a facut un striptease perfect, pentru care perechea a fost notata pe masura. Pe tot parcursul dansului, ea si partenerul ei s-au atins

Nicoleta Luciu, striptease la "Dansez pentru tine"

22 Noiembrie 2012 - Nicoleta Luciu, striptease la "Dansez pentru tine"

Nicoleta Luciu e chitita sa castige concursul "Dansez pentru tine" (PRO TV), asa ca nimic nu pare sa stea in calea ei. Nici macar cand a aflat ca in competitie s-a introdus o noua proba, cea de striptease pe ritm de dans, ea nu a strambat din nas.

Nicoleta Luciu si celelalte colege de suferinta de la concursul "Dansez pentru tine" vor trebui sa demonstreze vineri juriului ca stiu sa se dezbrace cu senzualitate si eleganta, pe ritm de dans. Bineinteles, aceste