23 August 2012 - Bacalaureatul continua joi cu evaluarea competentelor digitale

Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat continua joi cu evaluarea competentelor digitale, care se va desfasura si vineri, potrivit calendarului aprobat de MECTS.

22 August 2012 - "Bacul" de toamna: "Nu ma astept la rezultate spectaculoase, putini candidati au participat la pregatiri"

Peste 2.400 de tineri, care au picat bacalaureatul in sesiunea din luna iulie, sustin, din nou, probele examenului care se desfasoara in aceasta perioada.

21 August 2012 - Unul din doi liceeni din Cluj si-a cazut Bacul, dar nu s-a inghesuit la meditatii pentru bacul de toamna. Cuibus: "au preferat vacanta"

Scolile din Cluj au organizat cursuri de pregatire pentru elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat, dar acestia nu s-au inghesuit sa onoreze oferta, chiar daca rata de promovabilitate, in

21 August 2012 - Bacalaureatul continua astazi cu evaluarea competentelor la limba romana, limba materna si limba moderna

Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat continua marti cu evaluarea competentelor de comunicare orala la limba romana, dar si cu cea de evaluare a competentelor la limba materna pentru

21 August 2012 - A inceput a doua sesiune a bacalaureatului. Vezi cati absolventi s-au inscris

Cea de a doua sesiune a bacalaureatului a inceput luni cu proba orala la limba si literatura romana. In judetul Cluj sunt aproape 2.500 de absolventi de liceu care nu s-au prezentat sau nu au trecut

16 Iulie 2012 - Incep inscrierile pentru a doua sesiune a BAC-ului

Astazi este prima zi de inscrieri la Bacalaureatul din toamna, pe care ar urma sa-l sustina aproape 90 de mii de elevi, adica mai mult de jumatate dintre absolvetii de liceu de anul acesta.

07 Iulie 2012 - Ultima proba scrisa la "bac": inca un elev eliminat

Telefonul luat in sala de examen i-a adus eliminarea inca unui elev la proba de vineri, cea la alegere. Elevul a fost intrebat daca are mobilul asupra sa, el a admis si apoi a fost eliminat.

06 Iulie 2012 - Incidente si astazi, la Bacalaureat: eliminat din examen pentru ca avea telefonul la el

Un elev din Cluj-Napoca a fost dat afara astazi de la examenul de bacalareat pentru ca avea telefonul mobil la el. Elevul sustinea azi testul scris la proba la alegere, la centrul de examinare de la

05 Iulie 2012 - Au rasuflat usurati la bacalaureat: subiecte usoare la istorie si matematica

Inca un elev clujean a fost dat afara din timpul unei probe din cadrul examenului de bacalaureat pentru ca i-a sunat telefonul.

04 Iulie 2012 - Elev din Gherla, dat afara de la Bac pentru ca i-a sunat mobilul in timpul examenului

Un elev din Gherla a fost dat afara astazi de la examenul de bacalareat, dupa ce i-a sunat telefonul in timpul sustinerii testului. Incidentul a avut loc la Liceul Teoretic "Ana Ipatescu" din Gherla.

03 Iulie 2012 - Proba usoara la romana in prima zi a bacalaureatului. Si primul eliminat pentru "posesie" de mobil

Absolventii de clasa a XII-a s-au declarat incantati de subiectele care le-au picat la proba de limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat.

02 Iulie 2012 - Elev din Manastur, dat afara de la Bac pentru ca i-a sunat mobilul in timpul examenului

Un licean din Manastur a fost dat afara astazi de la examenul de bacalareat, dupa ce telefonul ascuns in pantaloni i-a sunat in timpul sustinerii testului.