Zabala.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Zabala

Pagina in care spui si gasesti totul despre Zabala
Pagina in care spui si gasesti totul despre Zabala

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Zabala - Covasna, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Zabala - Covasna, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Zabala vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zabala - Covasna

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Zabala

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Zabala, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Zabala - Covasna, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Zabala, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Zabala, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Zabala - Covasna, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Zabala, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Zabala - Covasna, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Zabala, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre ZabalaPagina in care spui si gasesti totul despre Zabala

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Intorsi din drumIntorsi din drum

In data de 17 iunie 2011 un facator de bine al comunei Zabala in timpul Siniliei zabala a intors... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zabala - Covasna!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zabala - Covasna!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Zabala - CovasnaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Zabala - Covasna

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
ZabalaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Zabala

Trimite pe mail acum!
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

NJFTJLVyine

druBpa , [url=http://eloecbxwfdwe.com/]eloecbxwfdwe[/url], [link=http://gxvgfgfzlqkr.com/]gxvgfgfzlqkr[/link], http://omcwlgcjuejt.com/

 

 

sncSnAstfAnpNz

Borna de hotar din stema respectiva, stema in sine este frtaoe veche, cel putin din 1568. Ilieni atunci si de fpat si acum se afla la granita intre tinutul secuiesc si tara Barsei, care erau doua entitati frtaoe distincte din punct de vedere administrativ. Nu vad care e problema. Si Codlea se afla la granita intre Tara Barsei si Distriktul Fagarasului, iarasi doua entitati cu status administrativ diferit. Decat sa ne legam de steme vechi mai bine am invata mai multe despre istoria acelor locuri.@Jean Valjean:o informatie pentru Dvs. sper sa nu ramaneti socat: semiluna se gaseste si in stema Moldovei si in stema Munteniei, si in total apare de trei ori in stema oficiala a Romaniei.

 

 

Selling the ads on t

Selling the ads on the front web page of a internet site has been uncomplicated since they are attractive to watch and much easier for web page owner to acquire a great deal of traffic towards his sitea€, IneinativvPoxelPage, one particular of the providers selling pixel advertisements stated. an advertiser buys a 10×10 pixels or block or slot, it seems as a compact square inside the grid of small squares on the site’s front web page.

 

 

“Microsoft rec

“Microsoft recently sold its stake in MS2;&.com.C#8N21BAnd the research period for all companies here predates that sale.Any revenue change as a result will be reflected in next year’s pC50.Thanks. http://xkfwtpwz.com [url=http://naukka.com]naukka[/url] [link=http://gvdntyvlep.com]gvdntyvlep[/link]

 

 

Thanks for inordtuci

Thanks for inordtucing a little rationality into this debate.

 

 

Naukulan Mamma: Noin

Naukulan Mamma: Noin ajatellen alkaa olla vaikea uskoa, etteikö olisi ollut kissa esikuvana.Anni: Hih, meillä sentään pÃteÃsään¤Ã¶is¤sti sisustus pysyy ehjänä :P