Corbii-Mari.

Comuna cu potential

O comuna aflata la circa 50 km de Bucuresti cu iesire la A1 ,fara canalizare ,apa curenta sau gaze asa cum sint marea majoritate a localitatilor rurale din Romania , cu oameni muncitori dar prost condusi .

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Corbii MariPagina in care spui si gasesti totul despre Corbii Mari

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Un Primar bun are cu ce se lauda ca a si facut ceva pentru comunaUn Primar bun are cu ce se lauda ca a si facut ceva pentru comuna

Intradevar comuna Corbii Mari este o comuna saraca dar frumoasa si curata, in aceasata comuna... citeste mai mult

Comuna cu potential

O comuna aflata la circa 50 km de Bucuresti cu iesire la A1 ,fara canalizare ,apa curenta sau... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Corbii Mari - Dambovita!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Corbii Mari - Dambovita!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
Corbii MariIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Corbii Mari

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cand se_o schimba romania noastra

pai daca presedintele nea luat toate drepturile cum sa faca el asa ceva doamne fereste vreti sa ramana fara avere ca sio baga in mormant nea luat toate drepturile si nici de munca ne moare copii de foame in casa ca nu e de munca dar sa mai platim si gaze si etc.....sa ne dea de munca si sa bage gaze etc.....

 

 

oameni prost sau bine condusi

S-a afirmat ca oamenii din Corbii Mari sunt prost condusi. Ce vina are primarul cand ii da pubela de gunoi si vine masina sa ia gunoiul din poarta, si el , ca bun cetatean .il arunca aiurea pe marginea drumului? Daca ii da amenda este rau, daca il lasa sa arunce gunoiul aiurea este primarul de vina. Exemplele pot continua. Cred ca oamenii sunt, nu condusi prost,ci needucati si egoisti, canalizati prost, de altii, sa se planga ca nu sunt condusi bine. Daca ar pune fiecare osul la treaba si n-ar astepta sa le faca primarul santurile, sa la scoata apa din curti, sa le aduca ajutoare sau mai stiu eu ce altceva, atunci ar fi o comuna cu oameni buni si atat, ca nu suntem vite sa ne conduca nimeni. Pe fiecare ar trebui sa-l conduca doar propria constiinta.