Corbii-Mari.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Corbii Mari - Dambovita

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Corbii Mari - Dambovita
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Corbii Mari - Dambovita

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Corbii Mari - Dambovita, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Corbii Mari - Dambovita, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Corbii Mari, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Corbii MariPagina in care spui si gasesti totul despre Corbii Mari

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Un Primar bun are cu ce se lauda ca a si facut ceva pentru comunaUn Primar bun are cu ce se lauda ca a si facut ceva pentru comuna

Intradevar comuna Corbii Mari este o comuna saraca dar frumoasa si curata, in aceasata comuna... citeste mai mult

Comuna cu potential

O comuna aflata la circa 50 km de Bucuresti cu iesire la A1 ,fara canalizare ,apa curenta sau... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Corbii Mari - Dambovita!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Corbii Mari - Dambovita!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
Corbii MariIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Corbii Mari

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cum sa iei țeapă in Grozăvești, Corbii mari

Mi se pusese pata și mie să iau un laptop. Nu mare, nu nou, nu performant, unul numai pentru office, care să mă ajute să elimin timpii morți dintre drumurile mele. Și-am dat peste un nene in Corbii Mari care avea (in poză) cam ce voiam eu. Am zis ca-i dau cat cere, a ramas sa-l trimita.
După multa așteptare (două săptămani) și multe telefoane, intr-un final mă prezint la Poștă să iau coletul. Și in colet, ce să vezi, o mulțime de ziare frumos impăturite. Noroc că am desfăcut coletul de fată cu femeile de la Poștă.
I-am dat telefon persoanei, i-am zis că imi retrag plangerea dacă imi dă banii inapoi. A inceput cu tot felul de prostii, ba că e avocat, ba că e director la mascați și de el nu se ia nimeni. I-am zis că singurul lucru pe care il vreau e sa-mi returneze banii. M-am ales cu un du-te la dracu. Drept pentru care, plangerea la Poliție iși urmează cursul.
Așa că, in urmaa acestei experiențe, consider că frumoasele cuvinte de la inceputul secțiunii sunt irelevante (deși, e drept că nu toți oamenii sunt la fel). Toate cele bune.