Marsani.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Marsani - Dolj!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Marsani - Dolj!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Marsani - Dolj!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Marsani - Dolj.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Marsani, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Marsani judetul Dolj, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Marsani? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Marsani!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Marsani - Dolj? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Marsani.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Marsani! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Marsani - Dolj si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Marsani - Dolj, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre MarsaniPagina in care spui si gasesti totul despre Marsani

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Gogea Mitu- Marsani

Pentru romanii care stiu cine a fost Gogea Mitu, am o veste proasta! Casa in care s-a nascut... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Marsani - Dolj!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Marsani - Dolj!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Marsani - DoljIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Marsani - Dolj

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
MarsaniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Marsani

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Gogea Mitu

Pentru romanii care stiu cine a fost Gogea Mitu am o veste proasta. Casa in care s-a nascut acesta a fost recent demolata. Mentionez ca aceasta casa avea nu doar o valoare istorica din punct de vedere local dar chiar si national cat si o valoare arhitecturala fiind un tip de casa specific inceputului de secol XX cu decoratiuni specifice. Nu stiu daca autoritatile locale ar fi putut face ceva ( poate un ajutor pentru renovare, ca sa nu o demoleze) Pacat!