Baneasa-Giurgiu.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Baneasa - Giurgiu!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Baneasa - Giurgiu!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Baneasa - Giurgiu!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Baneasa - Giurgiu.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Baneasa, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Baneasa judetul Giurgiu, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Baneasa? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Baneasa!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Baneasa - Giurgiu? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Baneasa.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Baneasa! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Baneasa - Giurgiu si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Baneasa - Giurgiu, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BaneasaPagina in care spui si gasesti totul despre Baneasa

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Bucurestean amenintat cu o arma la Sfantu Gheorghe, detinuta ilegalBucurestean amenintat cu o arma la Sfantu Gheorghe, detinuta ilegal

Duminica 3 iunie, ofiterul de serviciu al Politiei Municipiului Giurgiu, a fost sesizata prin... citeste mai mult

Duminica 25 martie, primul meci oficial pentru AS BaneasaDuminica 25 martie, primul meci oficial pentru AS Baneasa

Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF), a stabilit ca prima etapa a returului Categoriei... citeste mai mult

Duminica 1 aprilie primul meci oficial pentru Viitorul Pietrele si Viitorul PuieniDuminica 1 aprilie primul meci oficial pentru Viitorul Pietrele si Viitorul Puieni

Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF) a stabilit in urma unei sedinte tehnice, ca prima... citeste mai mult

toate stirile
BaneasaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Baneasa

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

lWcLzYtwghL

Salut Christophe,Apparemment le voyage se re9ve8le de plus en plus mogntaneux et fatiguant pour notre champion ainsi que pour sa soucoupe volante .N'oublions pas que celle ci a 7 semaines dans les rayons c'est pourquoi nous t'encourageons pour entamer cette 8e8me et dernie8re semaine qui e0 priori ne se passera pas plus mal que les pre9ce9dentes.Bon courage pour la fin du parcours et ne le2che jamais les bras ainsi que les pe9dales Bisous

 

 

dNBtJiRFY

d4FP8E emtuwwuuqdfn