Colibasi.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Colibasi - Giurgiu!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Colibasi - Giurgiu!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Colibasi - Giurgiu!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Colibasi - Giurgiu.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Colibasi, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Colibasi judetul Giurgiu, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Colibasi? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Colibasi!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Colibasi - Giurgiu? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Colibasi.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Colibasi! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Colibasi - Giurgiu si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Colibasi - Giurgiu, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre ColibasiPagina in care spui si gasesti totul despre Colibasi

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Duminica 25 martie primul meci oficial pentru Real ColibasiDuminica 25 martie primul meci oficial pentru Real Colibasi

Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF) a stabilit in urma unei sedinte tehnice, ca prima... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Colibasi - Giurgiu!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Colibasi - Giurgiu!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Colibasi - GiurgiuIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Colibasi - Giurgiu

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
ColibasiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Colibasi

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

hotii-jafuri-frauda-evaziune in colibasi giurgiu

Multe,vorbe frumos poleite la adresa comunei colibasi si in special la adresa primariei colibasi stapanita de primarul stoica constantin vapor.mai nimeni nu vorbeste de hotiile si ilegalitatile ce se desfasoara in aceasta comuna colibasi de insasi primarul stoica in primaria ce o stapaneste .a facut nenumarate afaceri ilegale cu terenurile agricole si nu numai,cu titlurile de proprietate care nu le elibereaza cetatenilor ,decat celor ce ii vand sau cedeaza lui pamanturile,cu proiectele subventionate de ue ,milioane de euro,afaceri proprii ce detin monopolul in comuna colibasi,inregistrari cadastrale falsificate,titluri de proprietate suprapuse,etc.implicare in afacerile unei firme sc sun garden colibasi ce construieste parcuri fotovoltaice,legaturi stranse de afaceri cu indivizi suspectati si anchetati pt inselaciune ,sustinerea firmei boiangiilor sc prod coop ,ce a luat de la apia peste 100.000 euro pe 255 ha teren declarate fals ca au fost cultivate si le apartin,de unde?cum le-au dobandit? numai hotii si nemernicii desfasoara acest marsav,hot,bandit stoica constantin vapor!

 

 

ciuNabxulbaeWSslhG

Un peu de mathe9matique, j'avais rien d'autre e0 faire.Sans compter le si peu de jours de repos que tu t'es acorcde9s et les journe9es ou je n'ai pas tous les e9le9ments pour faire le calcul exact, je ne peux donc pas tout comptabiliser cela reste donc approximatif.Tu as donc parcouru + de 4117 kms jusqu'e0 maintenant (je sais tu en as fais + mais je re9pe8te je n'ai pas tous les e9le9ments).Le re9sultat je n'en reviens pas ! Mais toi tu reviens ? Tu n'oublies pas de revenir hein ?Bref, 4117 kms en 43 jours pendant 220H15 sur ton ve9lo, cela fait 5H11 et 97.13 Kms sur ton ve9lo par jour.Ha oui quand meame ! Et si avec e7a tu ne fais pas parti des VIP du ve9lo !Je vous laisse calculer sa vitesse moyenne, je ne vais quand meame pas tout vous faire et e0 priori cela ne semble pas si simple, vous allez moins faire le malins, e0 vos calculatrices, j'attends vos re9ponses.Be9ne9dicte.

 

 

iEkoteQGNzKbNd

Llr0qz pozzsgksyksz