Cosoba.

Comuna Cosoba - Giurgiu isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Cosoba - Giurgiu isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Cosoba - Giurgiu isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Cosoba - Giurgiu. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Cosoba - Giurgiu, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Cosoba - Giurgiu, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Cosoba, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Cosoba - Giurgiu, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CosobaPagina in care spui si gasesti totul despre Cosoba

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Duminica 25 martie primul meci oficial pentru Unirea CosobaDuminica 25 martie primul meci oficial pentru Unirea Cosoba

Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF) a decis in urma unei sedinte tehnice, ca prima etapa... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cosoba - Giurgiu!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cosoba - Giurgiu!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Cosoba - GiurgiuIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Cosoba - Giurgiu

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
CosobaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Cosoba

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

putajBARzdDbA

Pt Anonim...Cred ca daca ai avea intentia sa faci poicmlea la nivel...ar fi normal cit de cit sa te prezinti, nu?Dupa mine, asa se face...si inca ceva , vad ca esti extrem de informat...dar Declaratia deindependeta a Republicii Moldova nu-ti vorbeste despre nimic, uite daca asa, citez: Extras "REAMINTIND ca in ultimii ani miscarea democratica de eli berare nationala a populatiei din Republica Moldova si-a reafirmat aspiratiile de libertate, independenta si unitate nationala, exprimate prin documentele finale ale Marilor Adu nari Nationale de la Chisinau din 27 august 1989, 16 decem brie 1990 si 27 august 1991, prin legile si hotaririle Parlamen tului Republicii Moldova privind decretarea limbii romine ca limba de stat si reintroducerea alfabetului latin, din 31 august 1989, drapelul de stat, din 27 aprilie 1990, stema de stat, din 3 noiembrie 1990, si schimbarea denumirii oficiale a statului, din 23 mai 1991"mai documenteaza-te si fa concluzii adecvate...

 

 

bGSFqPAf

rUzAQd mpuwlmnxwxsw

 

 

pZeuoHCU

NwHxMA gqmfxrtzkexw