Hotarele.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Hotarele - Giurgiu!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Hotarele - Giurgiu!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Hotarele - Giurgiu!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Hotarele - Giurgiu.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Hotarele, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Hotarele judetul Giurgiu, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Hotarele? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Hotarele!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Hotarele - Giurgiu? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Hotarele.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Hotarele! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Hotarele - Giurgiu si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Hotarele - Giurgiu, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre HotarelePagina in care spui si gasesti totul despre Hotarele

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Duminica 25 martie primul meci oficial pentru Argesul HotareleDuminica 25 martie primul meci oficial pentru Argesul Hotarele

Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF), a decis in urma unei sedinte tehnice, ca prima etapa... citeste mai mult

Caragiale - contemporanul nostru

Cu ocazia implinirii a 160 ani dela nasterea scriitorului Ion Luca Caragiale, Biblioteca... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Hotarele - Giurgiu!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Hotarele - Giurgiu!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
HotareleIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Hotarele

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

JolzMqKLekdh

Acesta versiune nu este chiar fatatsnica deoarece dupa ultimile noutati bomba continea granit farimitat in loc de obisnuitele bile de rulmenti si cuie, acest tip de bombe sunt folosite de palestinieni deoarece usor trec cu ele de detectoarele de metale , posibl Mossadul a folosit unul din "trofeele " confiscate de la palestinieni.

 

 

usCkrcCrFWQlf

ArHzzj oglwawanpxdn