Joita.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Joita - Giurgiu!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Joita - Giurgiu!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Joita - Giurgiu!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Joita - Giurgiu.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Joita, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Joita judetul Giurgiu, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Joita? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Joita!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Joita - Giurgiu? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Joita.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Joita! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Joita - Giurgiu si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Joita - Giurgiu, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre JoitaPagina in care spui si gasesti totul despre Joita

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Duminica 25 martie primul meci oficial pentru CS Joita 07Duminica 25 martie primul meci oficial pentru CS Joita 07

Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF) a stabilit in urma unei sedinte tehnice ca prima... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Joita - Giurgiu!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Joita - Giurgiu!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Joita - GiurgiuIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Joita - Giurgiu

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
JoitaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Joita

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

HDYxatcRJif

Un peu de mathe9matique, j'avais rien d'autre e0 faire.Sans compter le si peu de jours de repos que tu t'es aorccde9s et les journe9es ou je n'ai pas tous les e9le9ments pour faire le calcul exact, je ne peux donc pas tout comptabiliser cela reste donc approximatif.Tu as donc parcouru + de 4117 kms jusqu'e0 maintenant (je sais tu en as fais + mais je re9pe8te je n'ai pas tous les e9le9ments).Le re9sultat je n'en reviens pas ! Mais toi tu reviens ? Tu n'oublies pas de revenir hein ?Bref, 4117 kms en 43 jours pendant 220H15 sur ton ve9lo, cela fait 5H11 et 97.13 Kms sur ton ve9lo par jour.Ha oui quand meame ! Et si avec e7a tu ne fais pas parti des VIP du ve9lo !Je vous laisse calculer sa vitesse moyenne, je ne vais quand meame pas tout vous faire et e0 priori cela ne semble pas si simple, vous allez moins faire le malins, e0 vos calculatrices, j'attends vos re9ponses.Be9ne9dicte.